Jump to content
Dogomania

Hemilton, Finia[`], Fukashi i przyjaciele.

Recommended Posts

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

No to nie poszłyśmy na spacer:mad::mad::mad: .Zapomniałam:angryy::angryy::angryy:. Skleroze mam chyba:angryy:;):mad::angryy:;):mad::angryy:;):mad:. Ale kiedyś będziemy musiały się wybrać:roll::roll::roll:. Napisz jak będziesz miała czas (18, 19 i 20 styczeń (piątek, sobota i niedziela) raczej odpadają):modla::modla::modla:.

Posted

A więc piszę, że teraz, w moim przypadku, możliwe są jedynie weekendy. Bo w inne dni jestem w Sopocie. Ale jak nie ten dzień, to inny ;)
Jeszcze pospacerujemy, przecież nie ważny jest termin, czasu mamy dość :D

Posted

INU napisał(a):
Nie zagląda tu nikt...:mad::mad::mad:.
Chyba nas nie lubicie:placz::placz::placz:.

Od razu nie lubicie... A niby kto ma nie lubić? Umieść w podpisie adres stronki to może ktoś wpadnie. A tak, skąd ludzie mogą wiedzieć, że można Was tu odwiedzić?
Poza tym coć tu się musi dziać... Zdjęcia, czy opowiastki z psiego życia...

A tak w ogóle to JA tu zaglądam! :D

Posted

No to pokażemy wam jak kiedyś Misio bawił się z Finią.

Najpierw było spokojnie:p.

Spokojnie mówisz? KONIEC ZE SPOKOJEM:diabloti:.

Rower to fajna przeszkoda:evil_lol:.... Tylko nie do przezkoczenia;).

Idą ramię w ramię:lol:.

I... KONIEC;).

Posted

Hej! Takie większe lepiej się ogląda! Szkoda, że ostrzejszy jest plan z tyłu, a Misiu się nieco rozmywa...
Może spróbujesz zrobić jakieś nowe zdjęcia?
(A w czym obrabiałaś?)

Posted

Hmmm... Tak przy okazji... Ja mam do Ciebie wieeelką prośbę! Zależy mi na tym by dowiedzieć się czegoś o spuszczaniu, wyprowadzania psów we Fromborku. W internecie nic nie znalazłam, tylko o podatku od psa.
Chciałabym Cię więc prosić, abyś spróbowała się czegoś dowiedzieć (może Twoja ciocia coś wie?), tylko w miarę dyskretnie, bo jeśli nie ma takiej uchwały, to może i lepiej żeby jej nie było :cool3:
Bardzo Cię proszę, bo ja tutaj siedzę w Sopocie i nie mogę pójść do urzędu, a zależy mi na tym...

Posted

revii napisał(a):
Hmmm... Tak przy okazji... Ja mam do Ciebie wieeelką prośbę! Zależy mi na tym by dowiedzieć się czegoś o spuszczaniu, wyprowadzania psów we Fromborku. W internecie nic nie znalazłam, tylko o podatku od psa.
Chciałabym Cię więc prosić, abyś spróbowała się czegoś dowiedzieć (może Twoja ciocia coś wie?), tylko w miarę dyskretnie, bo jeśli nie ma takiej uchwały, to może i lepiej żeby jej nie było :cool3:
Bardzo Cię proszę, bo ja tutaj siedzę w Sopocie i nie mogę pójść do urzędu, a zależy mi na tym...

Podpytam, podpytam. Ale nie obiecuję, że czegoś się dowiem, bo ciocia, która wie najwięcej jest w Warszawie, a ja nie mam do niej numeru telefonu...

Posted

INU napisał(a):
Podpytam, podpytam. Ale nie obiecuję, że czegoś się dowiem, bo ciocia, która wie najwięcej jest w Warszawie, a ja nie mam do niej numeru telefonu...

Dzięki! Dzięki! Dzięki! :loveu:

Hmm... Może wygrzebię jeszcze jakieś fotki z naszego spaceru... Pewnie będą nieco rozmyte i poucinane, bo te lepsze już wybrałam i wstawiłam.

Posted

A więc mam fotki ze śnieżnego spaceru.

A teraz pokażę, jakie to zdjęcia można robić na spacerze :lol:

Chciałam aby było to w stylu "wilki w lesie" (to nic, że z daleka i słabo widać, ale nie znam jeszcze na tyle aparatu w komórce, by móc ocenić, co wyjdzie)

Oczywiście psy znikają z pola widzenia, ale w tym momencie mam nadzieję, że zaraz ładnie wyjdą zza drzew...

... iiii ... niestety! Oczywiście musiałam się potknąć! :angryy:

Teraz widać, ile zdjęć trzeba odrzucić, gdy jest się niedoświadczonym, ma się "świetny" sprzęt i próbuje robić zdjęcia w "podwójnym" ruchu - fotografa i fotografowanego... :oops:

Posted

Aleee! Nie wszystkie są takie złe!

Na tych bardzo podoba mi się ciepło światła, jakie daje słońce. Choć psiaki nie są w zbyt wyszukanych pozach...

A tutaj Misiu ogląda zachód słońca, który na powyższych zdjęciach objawił się tak przyjemnym światłem...

Bardzo zafascynował go ten zachód...

Ale to bardzo...

Póki co tyle!
Mam nadzieję, że się nieco ożywiło :D

Posted

Dzięki serdeczne:lol:. Jestem dzisiaj w dość dobrym humorze, bo spadło trochę śniegu:multi:. Ale pewnie i tak zaraz stopnieje. Kiedy masz czas na spacer?

Posted

INU napisał(a):
Ale pewnie i tak zaraz stopnieje. Kiedy masz czas na spacer?

Zapewne w sobotę, jak przyjadę, ale nie wiem czy nie będę musiała jechać do babci. Wiesz, za zaległe święto...
A do kiedy masz ferie?

Posted

INU napisał(a):
Banerek zrobiłam na szybko, ale nie umiem dwóch umieścić w podpisie:shake:.

Ale tempo! :-o
Nie martw się, ja wcale nie umiem...:lol:

Eeee... Myślałam, że od razu ktoś nowy tu wpadnie, tymczasem tylko my się rozbijamy...

Posted

A! I jeśli będziesz chciała użyć moich zdjęć, to proszę bardzo...
Jak będziesz miała trochę więcej czasu to zrób jakiś wypaśniasty banerek! Jakiś taki superowy żeby ludzie od razu się tu rzucili! :D

Posted

Zdjęcia zimowe.

Nos w nos z obiektywem (albo oko w oko jak ktoś woli)...

Ktoś tędy szedł!

Zimowe szaleństwo i ...

...pod łódkę!

A potem odpoczywanie... z piłeczką!