justysiek Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 cocker napisał(a):Jaki śliczny buziol :loveu: taki piękny :loveu: te jego 'włosieta' takie puszyste :loveu: wycauj go ode mnie :diablito: :multi:czesc witamy u nas napewno za chwilke wycaluje i wyglaskam specjalnie od ciebie bo idziemy pobiegac:painting::laola:buziaki:loveu: Quote
Alicja Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='justysiek']Czesc dziewuszki:loveu:Wkoncu mam chwilke zeby napisac pare słow do was:evil_lol:jestem w polowie sesjii juz 2 egz zaliczone po wyniki z 3 ide w poniedzialek i tez mam nadzieje ze zdalam.To zostaja mi jeszcze 2 czwartek i pt nastepny tydzien:roll:i w koncu prawie 3 tyg ferii jak wszystko pjodzie po mojej mysli:lol:moj Fuksik jest oststnoi barrrdzo grzeczny codziennie chodzily na spacerki zeby sie odprezyc i wybiegac :multi:nawet ku mojemu zdziwieniu nauczyl sie aportowac :crazyeye:fajnie bylo i to chyba tyle moich opowiesci fotki dam jak zrobie :eviltong:u nas pogoda straszna dzeszcz itp czyli be:placz:i nie mam jak zrobic fajnych fotek.Pozdrawiam i sle buziaki:loveu::loveu::loveu: to jeszcze trzymam :kciuki: ale Fuksio serdelek :loveu::loveu::loveu: http://img340.imageshack.us/img340/7835/21755692jg5.jpg Quote
justysiek Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='apple']Doberek czesc:loveu: Quote
justysiek Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='emdziolek']Ave Satan!:diabloti: czesc szatanie;):loveu::loveu::loveu: Quote
justysiek Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='Alicja']to jeszcze trzymam :kciuki: ale Fuksio serdelek :loveu::loveu::loveu: http://img340.imageshack.us/img340/7835/21755692jg5.jpg dziekuje;) nom jego druga pasja to jedzenie:evil_lol:to i widac:loveu::loveu::loveu: Quote
justysiek Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Izabela124. napisał(a):Hejka Jak mija dzis wam dzionek? hejka u nas bardzo brzydko na podworku nawet sie nie chce wychodzic:shake:a ja sie cos staralam uczyc bo jutro efzamin z psychologii ale podobno pytania w kosmos wywalone to dalam sobie spokoj...oby to zaliczyc naprawde:loveu:a u was jak ? buziaki:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 justysiek napisał(a):hejka u nas bardzo brzydko na podworku nawet sie nie chce wychodzic:shake:a ja sie cos staralam uczyc bo jutro efzamin z psychologii ale podobno pytania w kosmos wywalone to dalam sobie spokoj...oby to zaliczyc naprawde:loveu:a u was jak ? buziaki:evil_lol:No to bede trzymala kciuki za egzamin, a ja chora Quote
justysiek Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 dziekuje ;) to ty zdrowiej szybciutko bo sie powoli wiosna zbliza:loveu:buziaki dla ciebie i duzo zdrowka:multi: Quote
Izabela124. Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 justysiek napisał(a):dziekuje ;) to ty zdrowiej szybciutko bo sie powoli wiosna zbliza:loveu:buziaki dla ciebie i duzo zdrowka:multi:Dziekowac:loveu: Quote
basia2202 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 oooo.. były foteczki!! :multi::multi::multi: widziałam widziałam... :loveu: no tutaj jaki błogi relaks :p mizianko - super sprawa :loveu: http://img143.imageshack.us/img143/892/41732208pv4.jpg cmokamy i pozdrawiamy:) Quote
justysiek Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 basia2202 napisał(a):oooo.. były foteczki!! :multi::multi::multi: widziałam widziałam... :loveu: no tutaj jaki błogi relaks :p mizianko - super sprawa :loveu: http://img143.imageshack.us/img143/892/41732208pv4.jpg cmokamy i pozdrawiamy:) czesc :loveu:mnie oststnio dlugo tutaj nie bylo bo w niedziele moj dzidek umarl i bylam jakas tak rozbita i wogole pogrzeb itp :shake:dziekuje za odwiedzinki i sle wielkie buziaki :loveu: Quote
emdziolek Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Cześć Justynko mła jedyna:loveu::loveu:\ Dowoj foty:razz: Quote
Izabela124. Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Witanko Bardzo mi przykro z powodu dziadka ['][']['] Quote
justysiek Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 emdziolek napisał(a):Cześć Justynko mła jedyna:loveu::loveu:\ Dowoj foty:razz: czesc skarbie:loveu:no dam w wekend bo nie mam terza aparatu ani jakos nawet nastroju:shake: Quote
justysiek Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko Bardzo mi przykro z powodu dziadka ['][']['] czesc dziekuje:shake:aaa i gratulacje widzialam twoja sliczna siostrzyczke:loveu::loveu::loveu: Quote
justysiek Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Czesc wam dziewuszkidawno mnie nie bylo ale jakos taki zakrecony czas nastal.Ja juz po sesji wszystko mam zaliczone:eviltong:nie wiem tylko na co mam zaliczony ostatni egzamin...:mad:a tak poza tym to u mnie zima znowu nastala i straszne zimno jest a myslalam ze juz wiosenka do nas przybedzie:placz:a tu z tego co widze to jednak lipa z tego bedzie:roll:wielka szkoda naprawde...A u nas dzis na jedna nocke sie przekimac szczeniaczek:loveu:Fuks na jego widok normalnie oszalal:evil_lol:tak z nim wariowal ze glowa mala.A ten maluch - mial byc to ast a nie przypomina na moje oko nawet mixa asta bardzo jest agresywny do psow i kotow na mojego tak strasznie ujadal i sie rzucal ale potem mu przeszlo.Nie mam narazie fotkow ale postaram sie zrobic:multi:buziaki wszystkim Fuks jest juz taki duzzzi szok jak on rosnie:lol::loveu::loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Witaj justys W calej polsce zimnica, to ja czekam na fotaski Quote
justysiek Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 agaciaaa napisał(a):Witamy i upominamy sie o fotki ;) czesc:loveu:jak tylko dorwe aparacika kawalek to wrzuce duzio fotek:multi: Quote
justysiek Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko Ja tez prosze o fotki czesc Izus:loveu:dam dam cierplowsci;):evil_lol: Quote
Recommended Posts