Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cocker napisał(a):
Jaki śliczny buziol :loveu: taki piękny :loveu: te jego 'włosieta' takie puszyste :loveu: wycauj go ode mnie :diablito:

:multi:czesc witamy u nas napewno za chwilke wycaluje i wyglaskam specjalnie od ciebie bo idziemy pobiegac:painting::laola:buziaki:loveu:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='justysiek']Czesc dziewuszki:loveu:Wkoncu mam chwilke zeby napisac pare słow do was:evil_lol:jestem w polowie sesjii juz 2 egz zaliczone po wyniki z 3 ide w poniedzialek i tez mam nadzieje ze zdalam.To zostaja mi jeszcze 2 czwartek i pt nastepny tydzien:roll:i w koncu prawie 3 tyg ferii jak wszystko pjodzie po mojej mysli:lol:moj Fuksik jest oststnoi barrrdzo grzeczny codziennie chodzily na spacerki zeby sie odprezyc i wybiegac :multi:nawet ku mojemu zdziwieniu nauczyl sie aportowac :crazyeye:fajnie bylo i to chyba tyle moich opowiesci fotki dam jak zrobie :eviltong:u nas pogoda straszna dzeszcz itp czyli be:placz:i nie mam jak zrobic fajnych fotek.Pozdrawiam i sle buziaki:loveu::loveu::loveu:

to jeszcze trzymam :kciuki:

ale Fuksio serdelek :loveu::loveu::loveu:
http://img340.imageshack.us/img340/7835/21755692jg5.jpg

Posted

Izabela124. napisał(a):
Hejka
Jak mija dzis wam dzionek?

hejka u nas bardzo brzydko na podworku nawet sie nie chce wychodzic:shake:a ja sie cos staralam uczyc bo jutro efzamin z psychologii ale podobno pytania w kosmos wywalone to dalam sobie spokoj...oby to zaliczyc naprawde:loveu:a u was jak ? buziaki:evil_lol:

Posted

justysiek napisał(a):
hejka u nas bardzo brzydko na podworku nawet sie nie chce wychodzic:shake:a ja sie cos staralam uczyc bo jutro efzamin z psychologii ale podobno pytania w kosmos wywalone to dalam sobie spokoj...oby to zaliczyc naprawde:loveu:a u was jak ? buziaki:evil_lol:
No to bede trzymala kciuki za egzamin, a ja chora

Posted

basia2202 napisał(a):
oooo.. były foteczki!! :multi::multi::multi:
widziałam widziałam... :loveu:

no tutaj jaki błogi relaks :p mizianko - super sprawa :loveu:
http://img143.imageshack.us/img143/892/41732208pv4.jpg

cmokamy i pozdrawiamy:)

czesc :loveu:mnie oststnio dlugo tutaj nie bylo bo w niedziele moj dzidek umarl i bylam jakas tak rozbita i wogole pogrzeb itp :shake:dziekuje za odwiedzinki i sle wielkie buziaki :loveu:

Posted

Czesc wam dziewuszkidawno mnie nie bylo ale jakos taki zakrecony czas nastal.Ja juz po sesji wszystko mam zaliczone:eviltong:nie wiem tylko na co mam zaliczony ostatni egzamin...:mad:a tak poza tym to u mnie zima znowu nastala i straszne zimno jest a myslalam ze juz wiosenka do nas przybedzie:placz:a tu z tego co widze to jednak lipa z tego bedzie:roll:wielka szkoda naprawde...A u nas dzis na jedna nocke sie przekimac szczeniaczek:loveu:Fuks na jego widok normalnie oszalal:evil_lol:tak z nim wariowal ze glowa mala.A ten maluch - mial byc to ast a nie przypomina na moje oko nawet mixa asta bardzo jest agresywny do psow i kotow na mojego tak strasznie ujadal i sie rzucal ale potem mu przeszlo.Nie mam narazie fotkow ale postaram sie zrobic:multi:buziaki wszystkim Fuks jest juz taki duzzzi szok jak on rosnie:lol::loveu::loveu::loveu: