Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Izabela124. napisał(a):
Witanko
I gdzie te foteczki? Wiesz, z emy lubimy patrzec na Fuksia

czesc padla mi bateria w aparacie a nie mam ladowarki ani innej baterii i musze czekac do soboty az moj boy ja przywiezie;) i wtedy wrzuce fotaski i filmiki ;):loveu::loveu::loveu:

Posted

basia2202 napisał(a):
ooo.. jak ładniusio tu wyszło psiątko :p
http://img522.imageshack.us/img522/4347/17oi5.jpg

witaaamy się piąterczkowo:) i cmokamy Was w nochalki :loveu: :multi:

i nie gniewajcie się, że mało zaglądamy....:roll:
praca praca praca...:roll:
niedługo będę mieć więcej czasu, to będę tu częściej bywać ;)

no ja mam taka wielka nadzieje bo nas ostatnio zaniedbalas:cool3:i my witamy fotki beda jak bateria bedzie zyc:evil_lol:buziaki dla ciebie i Zuzki:loveu::loveu:

Posted

justysiek napisał(a):
czesc padla mi bateria w aparacie a nie mam ladowarki ani innej baterii i musze czekac do soboty az moj boy ja przywiezie;) i wtedy wrzuce fotaski i filmiki ;):loveu::loveu::loveu:
No to czekam:p

Posted

Czesc dziewuszki:loveu:Wkoncu mam chwilke zeby napisac pare słow do was:evil_lol:jestem w polowie sesjii juz 2 egz zaliczone po wyniki z 3 ide w poniedzialek i tez mam nadzieje ze zdalam.To zostaja mi jeszcze 2 czwartek i pt nastepny tydzien:roll:i w koncu prawie 3 tyg ferii jak wszystko pjodzie po mojej mysli:lol:moj Fuksik jest oststnoi barrrdzo grzeczny codziennie chodzily na spacerki zeby sie odprezyc i wybiegac :multi:nawet ku mojemu zdziwieniu nauczyl sie aportowac :crazyeye:fajnie bylo i to chyba tyle moich opowiesci fotki dam jak zrobie :eviltong:u nas pogoda straszna dzeszcz itp czyli be:placz:i nie mam jak zrobic fajnych fotek.Pozdrawiam i sle buziaki:loveu::loveu::loveu:

Posted

Hej
aNo to jak bedziesz mila wyniki to pisz mi tu biegiem jak poszlo, u mnie juz ferie sie skonczyly, w poniedzilake musze do szkoly isc, ale mi sie tak nie chce
Widzilam filmik, ale Fuksik faknie od ciebie ucieka hihi

Posted

[quote name='emdziolek']Jaki on grubiutki:loveu::loveu:
Filmik widziałam, Vega tez lubi sie tak bawić:razz:
Buska lali:loveu:

ostatnio go tak wzielo ze sie tak bawi bo nigdy nie chcial:loveu:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Hejka
O foteczki, rzeczywscie kluseczka sie robi z Fuksia, pozdrawiam

nom jak je tyle to i sie kluska robi:evil_lol:bo jego druga pasja po spacerkach to jest jedzenie:lol:dziekujemy za odwiedzinki buziaki:multi: