justysiek Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 we wtorek będzie 6 miesięcy odkąd cie nie ma .... kocham(*) Quote
justysiek Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 [quote name='agaga21']nie da się nie odliczać czasu. :([/QUOTE] za każdym razem gdy ogladam zdjęcia ryczę.... a nasz dom wciąż bez psa Quote
justysiek Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 mam nadzieje, że jesteś bardziej szczęśliwy niż ja, pamiętam przyjacielu, wkrótce minie 7 miesięcy odkąd Cię nie ma ze mną... kocham (***) Quote
justysiek Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 "Dokąd idą psy, gdy odchodzą? No, bo jeśli nie idą do nieba To przepraszam Cię, Panie Boże Mnie tam także iść nie potrzeba Ja poproszę na inny przystanek Tam gdzie merda stado ogonów Zrezygnuję z anielskich chórów Tudzież innych nagród nieboskłonu W moim niebie będą miękkie sierści Nosy, łapy, ogony i kły W moim niebie będę znowu głaskać Moje wszystkie pożegnane psy". Quote
justysiek Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 dziś mija 7 miesięcy odkąd Cię nie ma, tęsknie, kocham, pamiętam. Quote
justysiek Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 przyjacielu, w sobotę dołaczyla do ciebie nasza 7 miesięczna kotka:-( opiekuj sie nią taka byla młodziutka. kocham was, czemu ten rok jest dla mnie taki bolesny i przykry:placz: Quote
agaga21 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 justysiek, strasznie ci współczuję :( :( :( dla twoich przyjaciół Quote
justysiek Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 [quote name='agaga21']justysiek, strasznie ci współczuję :( :( :( dla twoich przyjaciół dzieki, no jest ciężej niż kiedykolwiek ;( Quote
justysiek Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 zaglądam tu codziennie, jak by to miało Wam wrócić życie ;( Quote
justysiek Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 to już tyle czasu odkąd Ciebie nie ma przyjacielu, a ja tęsknię równie mocno, smutne te pierwsze święta bez Ciebie :-( kocham (***) a ty Kiciu nie przeżyłaś z nami żadnych świąt, tak szybko zabrał Cię los, ehhh :-( mam nadzieje, że jesteście szczęśliwi... Quote
justysiek Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 pomimo tego, że od kilku dni mieszka z nami Cezzaro, ciągle pamiętam, tęsknie, kocham... (***) mam nadzieje, że nie masz mi za złe.. http://img694.imageshack.us/i/fuksio.jpg takiego będę zawszę Cię pytała. dla kici(*) Quote
justysiek Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 codziennie zaglądam do ciebie mój przyjacielu, z dnia na dzień coraz bardziej chce, żebyś wrócił, tak mi ciebie brak... minął już prawie rok, a ból nie ustąpił... dalej nie mogę oglądać twoich zdjęć, bo ryczę, ryczę jak bóbr, mam dalej wyrzuty sumienia, że nie zrobiłam wszystkiego, od prawie 2 miesięcy mamy psa, ale jakoś mi dziwnie... kiciu ciebie też mi brak :-( Quote
justysiek Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 [FONT=Verdana]Dlaczego odebrałeś mi go Boże? [/FONT] [FONT=Verdana]myślałeś,że to komuś pomoże? [/FONT] [FONT=Verdana]W niczym nie pomogło ani go ani mi,wszystko pogorszyło, [/FONT] [FONT=Verdana]bo po jego śmierci wszystko się zmieniło. [/FONT] [FONT=Verdana]Był dla mnie wszystkim,bardzo go kochałam, [/FONT] [FONT=Verdana]On mnie bardziej-przecież to wiedziałam. [/FONT] [FONT=Verdana]Nie miałam kogo winić-bardzo cierpiałam, [/FONT] [FONT=Verdana]Nigdy lepszego przyjaciela nie miałam. [/FONT] [FONT=Verdana]Zasnął na zawsze,już sie nie obudzi, [/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]odszedł od kochających go ludzi. [/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Ciałem odszedł ale duszą został, [/FONT] [FONT=Verdana]Już nigdy kogoś takiego nie będe miała. [/FONT] [FONT=Verdana]Bardzo mi brakuje Twojej obecności, [/FONT] [FONT=Verdana]Wszystkiego co mi dawałeś,Twej przyjaźni i miłości. [/FONT] [FONT=Verdana]Jest mi ciężko żyć bez Ciebie, [/FONT] [FONT=Verdana]ale wiem ,że kiedyś spotkamy się w niebie. [/FONT] [FONT=Verdana]Jesteś jedynym i nim pozostaniesz, [/FONT] [FONT=Verdana]w moim serduszku na wieki zostaniesz. [/FONT] [FONT=Verdana]Zasiliłeś grono aniołków w niebie, [/FONT] [FONT=Verdana]i wiem,że jesteś przy mnie gdy jestem w potrzebie. [/FONT] [FONT=Verdana]Mimo,że Cie nie widzę to obecność Twą czuję, [/FONT] [FONT=Verdana]Bo nikogo tak jak Ciebie w życiu mym nie potrzebuje...[/FONT] Quote
:: FiGa :: Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Piekne.... :) Fuksiku, WIEM, ze Ci tam dobrze :loveu: Quote
justysiek Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Piekne.... :) Fuksiku, WIEM, ze Ci tam dobrze :loveu: dzięki, że pamietasz ze mna...:-( Quote
:: FiGa :: Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Odwiedzalam Fuksika czesto, nie mozna go tak latwo zapomniec :loveu: Nie smuc sie, Fuksik na pewno by tego nie chcial. Wie ze masz psoego przyjaciela ktory sie Toba opiekuje ;) Quote
justysiek Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Odwiedzalam Fuksika czesto, nie mozna go tak latwo zapomniec :loveu: Nie smuc sie, Fuksik na pewno by tego nie chcial. Wie ze masz psoego przyjaciela ktory sie Toba opiekuje ;) ale i tak jest tak smutno:-( Quote
justysiek Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 to juz prawie 15 msc, a ja dalej licze i tesknie... Twoje zdjecia wisza na scianie... kocham i pamietam. Quote
Recommended Posts