justysiek Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Alicja napisał(a):minie miesiąc...dwa ....rok .... a tęsknota i żal zostanie wiem...... Quote
justysiek Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 [video]http://slajdzik.pl/slajd/fuks-22203[/video] Quote
:: FiGa :: Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Pewnie wiele lez wylalas nad tym filmikiem...... piekne wspomnienie... Quote
justysiek Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 wiele ;(bardzo dużo.... ale nic nie pomogło.... Quote
justysiek Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 :-(:-(:-( juz nic nie bedzie takie samo.... Quote
agaga21 Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 justysiek napisał(a):nie dam rady bez Ciebie..... dasz radę justyśku...musisz, choć to strasznie trudne :( może jakaś nowa mordeczka pomogłaby ci przetrwać...? Quote
justysiek Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 agaga21 napisał(a):dasz radę justyśku...musisz, choć to strasznie trudne :( może jakaś nowa mordeczka pomogłaby ci przetrwać...? myślałam, ale jak obejrze zdjęcia lub ten film to wszystko wraca, chce mi się płakać, chcem, żeby wrócił.... nie myślałam że to może tak bardzo boleć, że nic nie pomaga, nawet na chwile, tyle bym dała,,,, Quote
agaga21 Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 justysiek napisał(a):myślałam, ale jak obejrze zdjęcia lub ten film to wszystko wraca, chce mi się płakać, chcem, żeby wrócił.... nie myślałam że to może tak bardzo boleć, że nic nie pomaga, nawet na chwile, tyle bym dała,,,, od śmierci mojego misia minął ponad rok. 4 maja będzie już 14 miesięcy i ja nadal wyję jak bóbr, gdy oglądam zdjęcia, filmiki, gdy wspominam:( . myślę, że zawsze tak będzie, jednak powiem ci, że adopcja drugiego psiaka pomaga. trzeba się skupić na nowym zwierzaku, co nie zmienia faktu, że ten utracony na zawsze pozostanie wyjątkowy, ukochany. ból pewnie nigdy nie zniknie... ja adoptowałam morrisa 8 tygodni po śmierci mojego najukochańszego przyjaciela. to była dobra decyzja, nigdy tego nie żałowałam. żal po utracie psiaka nie zniknie ale serce ludzkie jest "pojemne". zawsze znajdzie się w nim miejsce na kolejnego zwierzaka. nie namawiam jeśli nie jesteś gotowa ale choć przemyśl to. Quote
justysiek Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 agaga21 napisał(a):od śmierci mojego misia minął ponad rok. 4 maja będzie już 14 miesięcy i ja nadal wyję jak bóbr, gdy oglądam zdjęcia, filmiki, gdy wspominam:( . myślę, że zawsze tak będzie, jednak powiem ci, że adopcja drugiego psiaka pomaga. trzeba się skupić na nowym zwierzaku, co nie zmienia faktu, że ten utracony na zawsze pozostanie wyjątkowy, ukochany. ból pewnie nigdy nie zniknie... ja adoptowałam morrisa 8 tygodni po śmierci mojego najukochańszego przyjaciela. to była dobra decyzja, nigdy tego nie żałowałam. żal po utracie psiaka nie zniknie ale serce ludzkie jest "pojemne". zawsze znajdzie się w nim miejsce na kolejnego zwierzaka. nie namawiam jeśli nie jesteś gotowa ale choć przemyśl to. myslę, może jakoś z czasem pojawi się u nas psiak, bo smutno bez... ale cięzko mi się przełamać z tą decyzją. tak mi go brak... Quote
justysiek Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Przyjacielu dzis już 2 miesiące, już lub dopiero, a mi nadal ani odrobinę lepiej... jakos nie składa się z przybyciem nowego członka rodziny, zawsze przed ostateczną decyzją coś nie wypala.... widać jeszcze nie czas... Tak mi za toba teskno.... Quote
justysiek Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 kochany mój... gdybyś był to wszystko byłoby łatwiejsze... taka pustka bez Ciebie, mam nadzieje że tego któ ci to zrobił już spotakał albo spotka zasłuzona kara... Quote
justysiek Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 kochanie zapomnieli o nas, ale ja wciąż pamietam.... Quote
justysiek Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 bez ciebie wszystko jest takie bezsensu... czasem wydaje mi się że już nigdy nie będzie lepiej, lżej, weselej... minęło dopiero 5 miesięcy a wydaje się jakby minął z rok.. oddałabym wszystko, żebyś tylko był, choć jeden dzień choć chwilę.... kocham Cię, zawsze będę.... http://www.youtube.com/watch?v=ajoPSG7UYvM Quote
Recommended Posts