Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

deer_1987 napisał(a):
ale cie tu dawno nie bylo..

a mam malo czasu na dogo, jestem na praktykach u tzta, czyli w miejscowosci gdzie bedziemy wkrotce mieszkac, Fuks zostal z mama w domu, czuje sie ok, mam nadzieje ze choc troche teskni:eviltong:, ja padam na twarz:evil_lol: mam dosc jakis dziwny okres w zyciu przechodze:oops:

• 1 month later...
  • Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']kidy wrocisz?
jestem troche tu i troche tam, zagladam tylko na watek mojego tymczasa bo mu sie hotel konczy:oops:
mm mame w szpitalu, tak mi sie pieknie poprawiny skonczyly:cool1::shake: i narazie zero szans na jakis wyjazd z mezem, bo brak czasu a i ochoty nie ma przy takim obrocie sprawy:placz:
tu mam cos z panienskiego:evil_lol:

wesele

Posted

[quote name='basia2202']ee... żonaaa? :razz:
weź Ty sobie zmniejsz tą 3cią fotę, bo Ci mod coś pokasuje za karę;)
rozjeżdża Ci się galeryjka przez to :roll: ;)

a tak w ogóle to buziaki:loveu:

juz:evil_lol:
widzialam tylko nie mialam czasu tego poprawic:oops:
my tez buziamy:evil_lol::loveu:

Posted

znalazlam jakas stara fotke mojego mordulca:evil_lol:

narazie jestem chora juz ponad tyg, mam grype i jeszcze zapalenie spojowek:placz: nie mam jak z Fuksem wychodzic na spacer:placz:musze byc szybko zdrowa, bo on sie biedaczysko odzwyczai odemnie:oops:

• 1 month later...
  • 4 months later...
Posted

no czeeeeść :cool3:
widzę, żeś tak pochłonięta życiem małżeńskim, że nie masz czasu zaglądać :cool3:

(to zupełnie, jak i ja :evil_lol: w sensie, że czasu nie mam ;))

a tak serio - jak tam, zdrowa już? i jaka mama?

p.s. widzialam nowego członka rodziny :) to małe puchate to tak u Ciebie będzie mieszkać na zawsze? :) z Fuksiem razem? :)
jeśli tak - to gratulacje!:) Fuksowi nie będzie się nudzić
my też tak rozmyślamy, czy by jakiegoś srujda małego Zuzce nie sprawić, zajęli by się sobą, my dla Zuzki mało czasu mamy, a jak się kiedyś dziecko pojawi, to już w ogóle będzie kicha... a tak to zwierzaki by były szczęśliwe:)
w ogóle podobno psiaki chowane we dwójkę są bardziej radosne, spełnione i takie tam :) także popieram decyzję :)

buułaahahaaha... jaki czubaszek :cool3:
http://img694.imageshack.us/img694/8076/fuksio.jpg

Posted

[quote name='basia2202']no czeeeeść :cool3:
widzę, żeś tak pochłonięta życiem małżeńskim, że nie masz czasu zaglądać :cool3:

(to zupełnie, jak i ja :evil_lol: w sensie, że czasu nie mam ;))

a tak serio - jak tam, zdrowa już? i jaka mama?

p.s. widzialam nowego członka rodziny :) to małe puchate to tak u Ciebie będzie mieszkać na zawsze? :) z Fuksiem razem? :)
jeśli tak - to gratulacje!:) Fuksowi nie będzie się nudzić
my też tak rozmyślamy, czy by jakiegoś srujda małego Zuzce nie sprawić, zajęli by się sobą, my dla Zuzki mało czasu mamy, a jak się kiedyś dziecko pojawi, to już w ogóle będzie kicha... a tak to zwierzaki by były szczęśliwe:)
w ogóle podobno psiaki chowane we dwójkę są bardziej radosne, spełnione i takie tam :) także popieram decyzję :)

buułaahahaaha... jaki czubaszek :cool3:
http://img694.imageshack.us/img694/8076/fuksio.jpg

czes Bas, ja to pochlonieta jestem praca licencjacka, a nie zyciem malzenskim;)
to male puchate to nowa sucz moich rodzicow, kupili na miejsce Azy
tez bym chciala 2 psa ale narazie mnie nie stac, odziedziczylismy po babci sebka starego, dzikiego kundelka, on tylko spi i je, nic wiecej.
wogole to padam na pysk bo pisalam dis cala noc prace, i marze tylko o spaniu.

Posted

oj... się wykończysz kobieto... oszczędzaj się...
ja też tak w czasie studiów tak siedziałam po nocach i powiem Ci, że teraz to ja mogę pójść spać o 21szej
zwłaszcza jak ciężki dzień w pracy, to jak się położę, to mogę wstać rano
przez te moje wszystkie nocne nauki do egzaminów, pisanie prac zaliczeniowych, etc., to teraz się kompletnie nie nadaję do jakiegoś nocnego siedzenia,
a już do rana to tym bardziej
także wiesz... nie przemęczaj się ;) nie warto :)

Posted

[quote name='basia2202']oj... się wykończysz kobieto... oszczędzaj się...
ja też tak w czasie studiów tak siedziałam po nocach i powiem Ci, że teraz to ja mogę pójść spać o 21szej
zwłaszcza jak ciężki dzień w pracy, to jak się położę, to mogę wstać rano
przez te moje wszystkie nocne nauki do egzaminów, pisanie prac zaliczeniowych, etc., to teraz się kompletnie nie nadaję do jakiegoś nocnego siedzenia,
a już do rana to tym bardziej
także wiesz... nie przemęczaj się ;) nie warto :)

wiem;) tak to i ja ide spac kolo 21;) zaden ze mnie nocny marek;)
dzis juz padam na twarz i sie zaraz klade, w sobote mam wesle juz drugie w tym miesiacu, a wogole to nie pochwalilam sie ze zlamalam palec na kreglach, teraz juz 2 tyg mam w szynie, boli, spuchniety i granatowy jest nadal, ruszac nie moge, do tego mam przez to zastrzyki na lepsze krazenie
a to bestia rodzicow, ma 4 msc i wazy cos ok 30kg;)
%20%20Uploaded%20with%20"" rel="external nofollow noopener"> Uploaded with ImageShack.us

Posted

[quote name='justysiek']wiem;) tak to i ja ide spac kolo 21;) zaden ze mnie nocny marek;)
dzis juz padam na twarz i sie zaraz klade, w sobote mam wesle juz drugie w tym miesiacu, a wogole to nie pochwalilam sie ze zlamalam palec na kreglach, teraz juz 2 tyg mam w szynie, boli, spuchniety i granatowy jest nadal, ruszac nie moge, do tego mam przez to zastrzyki na lepsze krazenie
a to bestia rodzicow, ma 4 msc i wazy cos ok 30kg;)

oj Ty siroto Ty... :shake: jak Ty żeś to zrobiła... :roll:
możecie sobie teraz z Zuzką "łapkę" podać
mam nadzieję, że palec Ci szybko wyzdrowieje...
a jak Ci puchnie, to rób okłady z kwasu borowego (Borasol się to chyba nazywa... taki roztwór, można kupić w aptece), albo z Altacetu (można w tabletkach kupić, do rozpuszczenia w wodzie)

a bestia niezła:p Zuzka jak miała niecałe pół roku to ważyła 22,5 kg - pamiętam to jak dziś :) bo to były ostatnie chwile, kiedy byłam w stanie jeszcze ją podnieść... na chwilę... :cool3:
a ta bestia, to jakieś pasterskie cuś?
myślałam, że może rosyjski stróżujący... ale nie wygląda na takiego...
widać, że będzie ciele - Zuzka przy nim to kruszynka :evil_lol:

Posted

[quote name='basia2202']oj Ty siroto Ty... :shake: jak Ty żeś to zrobiła... :roll:
możecie sobie teraz z Zuzką "łapkę" podać
mam nadzieję, że palec Ci szybko wyzdrowieje...
a jak Ci puchnie, to rób okłady z kwasu borowego (Borasol się to chyba nazywa... taki roztwór, można kupić w aptece), albo z Altacetu (można w tabletkach kupić, do rozpuszczenia w wodzie)

a bestia niezła:p Zuzka jak miała niecałe pół roku to ważyła 22,5 kg - pamiętam to jak dziś :) bo to były ostatnie chwile, kiedy byłam w stanie jeszcze ją podnieść... na chwilę... :cool3:
a ta bestia, to jakieś pasterskie cuś?
myślałam, że może rosyjski stróżujący... ale nie wygląda na takiego...
widać, że będzie ciele - Zuzka przy nim to kruszynka :evil_lol:

chcialam kule wziasc i mi druga kula dobila, zlamalam sam opuszek palca ale boli i strasznie puchnie w stanie, cos z nim nie tak.
no podaj Zuzie odemnie reke:evil_lol::diabloti:
ja sierota jestem fakt:-(
suczydlo to owczarek kaukazki, taka sama rasa co Aza(*) i nawet imie odziedziczyla:evil_lol: a cech ma bardzo wiele z tamtej suni;:eviltong: albo tak nam sie wydaje.
dobrze karmiona to i wazy:evil_lol: w doroslosci moze wazyc od 40 d0 60kg

Posted

[quote name='justysiek']chcialam kule wziasc i mi druga kula dobila, zlamalam sam opuszek palca ale boli i strasznie puchnie w stanie, cos z nim nie tak.
maaatko... Ty weź uważaj na siebie... :roll: a najlepiej nie graj w kręgle :razz:
no podaj Zuzie odemnie reke:evil_lol::diabloti:
ja sierota jestem fakt:-(
o masz no... chlapnęłam... ja nie to miałam na myśli... :oops:

suczydlo to owczarek kaukazki, taka sama rasa co Aza(*) i nawet imie odziedziczyla:evil_lol: a cech ma bardzo wiele z tamtej suni;:eviltong: albo tak nam sie wydaje.
dobrze karmiona to i wazy:evil_lol: w doroslosci moze wazyc od 40 d0 60kg
sądzę, że raczej ta druga liczba... :cool3: no chyba, że zaczniecie ją głodzić ;)
skoro Zuzka mając niecałe pól roku ważyła 22,5 - a teraz mając ponad 3 lata waży 43-45 kg, to Wasza będzie spokojnie koło 60tki ważyć:cool3: zwłaszcza, że teraz jak srujd waży już... 30 :-o

• 1 month later...
  • 6 months later...
Posted

[quote name='basia2202'][FONT=Verdana]żyjesz??:roll:
przyszłam sprawdzić...

wakacje są, nie musisz się już uczyć:diabloti:
[/FONT]

żyję, ale mam problemy z netem, i tak rzadko jestem. Poza tym mam troche problemów z Fuksem, czeka mnie wiele trudnych decyzji, oby nam sie udalo, trzymajcie kciuki.

• 1 month later...
Posted

[quote name='justysiek']dzis odszedl moj najukochanszy i najwierniejszy przyjaciel, zegnaj jeszcze sie spotkamy, kocham....[/QUOTE]
bardzo ci współczuję :(
trzymaj się jakoś..

Posted

[quote name='agaga21']ech...znam ten ból bardzo dobrze :([/QUOTE]
dzieki...
juz tak strasznie mi go brakuje... a caly dzien w pracy jestem, a co bedzie dalej...
to byl moj jedyny pies... ech...

Posted

[quote name='justysiek']dzieki...
juz tak strasznie mi go brakuje... a caly dzien w pracy jestem, a co bedzie dalej...
to byl moj jedyny pies... ech...[/QUOTE]
chciałabym cię pocieszyć bo wiem co przezywasz ale nie mam słów :(
u mnie kilka dni temu minął rok a boli wciąż tak samo...