justysiek Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 deer_1987 napisał(a):ale cie tu dawno nie bylo.. a mam malo czasu na dogo, jestem na praktykach u tzta, czyli w miejscowosci gdzie bedziemy wkrotce mieszkac, Fuks zostal z mama w domu, czuje sie ok, mam nadzieje ze choc troche teskni:eviltong:, ja padam na twarz:evil_lol: mam dosc jakis dziwny okres w zyciu przechodze:oops: Quote
justysiek Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='deer_1987']kidy wrocisz? jestem troche tu i troche tam, zagladam tylko na watek mojego tymczasa bo mu sie hotel konczy:oops: mm mame w szpitalu, tak mi sie pieknie poprawiny skonczyly:cool1::shake: i narazie zero szans na jakis wyjazd z mezem, bo brak czasu a i ochoty nie ma przy takim obrocie sprawy:placz: tu mam cos z panienskiego:evil_lol: wesele Quote
basia2202 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 witaj małżo :multi::loveu: gratulacje!! oo.. jak milusio:) przytulaśnik jeden no... :loveu: http://img129.imageshack.us/img129/706/14849590.jpg pięknie!! ślicznie wyglądałaś - a suknia - boska! :multi: (ale o sukni to już kiedyś mowiłam;)) http://img137.imageshack.us/img137/4885/zmalzem.jpg Quote
justysiek Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 och dziekuje:oops::oops::oops: czesc malznieta tez:evil_lol: a moj przytulak jedynakowaty to kochane psie:loveu: moj tymczas ma domek staly:multi::multi::multi: hura:loveu: Quote
basia2202 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 ee... żonaaa? :razz: weź Ty sobie zmniejsz tą 3cią fotę, bo Ci mod coś pokasuje za karę;) rozjeżdża Ci się galeryjka przez to :roll: ;) a tak w ogóle to buziaki:loveu: Quote
justysiek Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [quote name='basia2202']ee... żonaaa? :razz: weź Ty sobie zmniejsz tą 3cią fotę, bo Ci mod coś pokasuje za karę;) rozjeżdża Ci się galeryjka przez to :roll: ;) a tak w ogóle to buziaki:loveu: juz:evil_lol: widzialam tylko nie mialam czasu tego poprawic:oops: my tez buziamy:evil_lol::loveu: Quote
justysiek Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 znalazlam jakas stara fotke mojego mordulca:evil_lol: narazie jestem chora juz ponad tyg, mam grype i jeszcze zapalenie spojowek:placz: nie mam jak z Fuksem wychodzic na spacer:placz:musze byc szybko zdrowa, bo on sie biedaczysko odzwyczai odemnie:oops: Quote
justysiek Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 tadam... :loveu:przedstawiam Wam nowego czlonka mojej rodziny, choc juz nie mojego a rodzicow. Mala Aza2:loveu: Quote
basia2202 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 no czeeeeść :cool3: widzę, żeś tak pochłonięta życiem małżeńskim, że nie masz czasu zaglądać :cool3: (to zupełnie, jak i ja :evil_lol: w sensie, że czasu nie mam ;)) a tak serio - jak tam, zdrowa już? i jaka mama? p.s. widzialam nowego członka rodziny :) to małe puchate to tak u Ciebie będzie mieszkać na zawsze? :) z Fuksiem razem? :) jeśli tak - to gratulacje!:) Fuksowi nie będzie się nudzić my też tak rozmyślamy, czy by jakiegoś srujda małego Zuzce nie sprawić, zajęli by się sobą, my dla Zuzki mało czasu mamy, a jak się kiedyś dziecko pojawi, to już w ogóle będzie kicha... a tak to zwierzaki by były szczęśliwe:) w ogóle podobno psiaki chowane we dwójkę są bardziej radosne, spełnione i takie tam :) także popieram decyzję :) buułaahahaaha... jaki czubaszek :cool3: http://img694.imageshack.us/img694/8076/fuksio.jpg Quote
justysiek Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 [quote name='basia2202']no czeeeeść :cool3: widzę, żeś tak pochłonięta życiem małżeńskim, że nie masz czasu zaglądać :cool3: (to zupełnie, jak i ja :evil_lol: w sensie, że czasu nie mam ;)) a tak serio - jak tam, zdrowa już? i jaka mama? p.s. widzialam nowego członka rodziny :) to małe puchate to tak u Ciebie będzie mieszkać na zawsze? :) z Fuksiem razem? :) jeśli tak - to gratulacje!:) Fuksowi nie będzie się nudzić my też tak rozmyślamy, czy by jakiegoś srujda małego Zuzce nie sprawić, zajęli by się sobą, my dla Zuzki mało czasu mamy, a jak się kiedyś dziecko pojawi, to już w ogóle będzie kicha... a tak to zwierzaki by były szczęśliwe:) w ogóle podobno psiaki chowane we dwójkę są bardziej radosne, spełnione i takie tam :) także popieram decyzję :) buułaahahaaha... jaki czubaszek :cool3: http://img694.imageshack.us/img694/8076/fuksio.jpg czes Bas, ja to pochlonieta jestem praca licencjacka, a nie zyciem malzenskim;) to male puchate to nowa sucz moich rodzicow, kupili na miejsce Azy tez bym chciala 2 psa ale narazie mnie nie stac, odziedziczylismy po babci sebka starego, dzikiego kundelka, on tylko spi i je, nic wiecej. wogole to padam na pysk bo pisalam dis cala noc prace, i marze tylko o spaniu. Quote
basia2202 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 oj... się wykończysz kobieto... oszczędzaj się... ja też tak w czasie studiów tak siedziałam po nocach i powiem Ci, że teraz to ja mogę pójść spać o 21szej zwłaszcza jak ciężki dzień w pracy, to jak się położę, to mogę wstać rano przez te moje wszystkie nocne nauki do egzaminów, pisanie prac zaliczeniowych, etc., to teraz się kompletnie nie nadaję do jakiegoś nocnego siedzenia, a już do rana to tym bardziej także wiesz... nie przemęczaj się ;) nie warto :) Quote
justysiek Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 [quote name='basia2202']oj... się wykończysz kobieto... oszczędzaj się... ja też tak w czasie studiów tak siedziałam po nocach i powiem Ci, że teraz to ja mogę pójść spać o 21szej zwłaszcza jak ciężki dzień w pracy, to jak się położę, to mogę wstać rano przez te moje wszystkie nocne nauki do egzaminów, pisanie prac zaliczeniowych, etc., to teraz się kompletnie nie nadaję do jakiegoś nocnego siedzenia, a już do rana to tym bardziej także wiesz... nie przemęczaj się ;) nie warto :) wiem;) tak to i ja ide spac kolo 21;) zaden ze mnie nocny marek;) dzis juz padam na twarz i sie zaraz klade, w sobote mam wesle juz drugie w tym miesiacu, a wogole to nie pochwalilam sie ze zlamalam palec na kreglach, teraz juz 2 tyg mam w szynie, boli, spuchniety i granatowy jest nadal, ruszac nie moge, do tego mam przez to zastrzyki na lepsze krazenie a to bestia rodzicow, ma 4 msc i wazy cos ok 30kg;) %20%20Uploaded%20with%20"" rel="external nofollow noopener"> Uploaded with ImageShack.us Quote
basia2202 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 [quote name='justysiek']wiem;) tak to i ja ide spac kolo 21;) zaden ze mnie nocny marek;) dzis juz padam na twarz i sie zaraz klade, w sobote mam wesle juz drugie w tym miesiacu, a wogole to nie pochwalilam sie ze zlamalam palec na kreglach, teraz juz 2 tyg mam w szynie, boli, spuchniety i granatowy jest nadal, ruszac nie moge, do tego mam przez to zastrzyki na lepsze krazenie a to bestia rodzicow, ma 4 msc i wazy cos ok 30kg;) oj Ty siroto Ty... :shake: jak Ty żeś to zrobiła... :roll: możecie sobie teraz z Zuzką "łapkę" podać mam nadzieję, że palec Ci szybko wyzdrowieje... a jak Ci puchnie, to rób okłady z kwasu borowego (Borasol się to chyba nazywa... taki roztwór, można kupić w aptece), albo z Altacetu (można w tabletkach kupić, do rozpuszczenia w wodzie) a bestia niezła:p Zuzka jak miała niecałe pół roku to ważyła 22,5 kg - pamiętam to jak dziś :) bo to były ostatnie chwile, kiedy byłam w stanie jeszcze ją podnieść... na chwilę... :cool3: a ta bestia, to jakieś pasterskie cuś? myślałam, że może rosyjski stróżujący... ale nie wygląda na takiego... widać, że będzie ciele - Zuzka przy nim to kruszynka :evil_lol: Quote
justysiek Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 [quote name='basia2202']oj Ty siroto Ty... :shake: jak Ty żeś to zrobiła... :roll: możecie sobie teraz z Zuzką "łapkę" podać mam nadzieję, że palec Ci szybko wyzdrowieje... a jak Ci puchnie, to rób okłady z kwasu borowego (Borasol się to chyba nazywa... taki roztwór, można kupić w aptece), albo z Altacetu (można w tabletkach kupić, do rozpuszczenia w wodzie) a bestia niezła:p Zuzka jak miała niecałe pół roku to ważyła 22,5 kg - pamiętam to jak dziś :) bo to były ostatnie chwile, kiedy byłam w stanie jeszcze ją podnieść... na chwilę... :cool3: a ta bestia, to jakieś pasterskie cuś? myślałam, że może rosyjski stróżujący... ale nie wygląda na takiego... widać, że będzie ciele - Zuzka przy nim to kruszynka :evil_lol: chcialam kule wziasc i mi druga kula dobila, zlamalam sam opuszek palca ale boli i strasznie puchnie w stanie, cos z nim nie tak. no podaj Zuzie odemnie reke:evil_lol::diabloti: ja sierota jestem fakt:-( suczydlo to owczarek kaukazki, taka sama rasa co Aza(*) i nawet imie odziedziczyla:evil_lol: a cech ma bardzo wiele z tamtej suni;:eviltong: albo tak nam sie wydaje. dobrze karmiona to i wazy:evil_lol: w doroslosci moze wazyc od 40 d0 60kg Quote
basia2202 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 [quote name='justysiek']chcialam kule wziasc i mi druga kula dobila, zlamalam sam opuszek palca ale boli i strasznie puchnie w stanie, cos z nim nie tak. maaatko... Ty weź uważaj na siebie... :roll: a najlepiej nie graj w kręgle :razz: no podaj Zuzie odemnie reke:evil_lol::diabloti: ja sierota jestem fakt:-( o masz no... chlapnęłam... ja nie to miałam na myśli... :oops: suczydlo to owczarek kaukazki, taka sama rasa co Aza(*) i nawet imie odziedziczyla:evil_lol: a cech ma bardzo wiele z tamtej suni;:eviltong: albo tak nam sie wydaje. dobrze karmiona to i wazy:evil_lol: w doroslosci moze wazyc od 40 d0 60kg sądzę, że raczej ta druga liczba... :cool3: no chyba, że zaczniecie ją głodzić ;) skoro Zuzka mając niecałe pól roku ważyła 22,5 - a teraz mając ponad 3 lata waży 43-45 kg, to Wasza będzie spokojnie koło 60tki ważyć:cool3: zwłaszcza, że teraz jak srujd waży już... 30 :-o Quote
basia2202 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [FONT=Verdana]żyjesz??:roll: przyszłam sprawdzić... wakacje są, nie musisz się już uczyć:diabloti:[/FONT] Quote
justysiek Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 [quote name='basia2202'][FONT=Verdana]żyjesz??:roll: przyszłam sprawdzić... wakacje są, nie musisz się już uczyć:diabloti:[/FONT] żyję, ale mam problemy z netem, i tak rzadko jestem. Poza tym mam troche problemów z Fuksem, czeka mnie wiele trudnych decyzji, oby nam sie udalo, trzymajcie kciuki. Quote
justysiek Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 dzis odszedl moj najukochanszy i najwierniejszy przyjaciel, zegnaj jeszcze sie spotkamy, kocham.... Quote
agaga21 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='justysiek']dzis odszedl moj najukochanszy i najwierniejszy przyjaciel, zegnaj jeszcze sie spotkamy, kocham....[/QUOTE] bardzo ci współczuję :( trzymaj się jakoś.. Quote
justysiek Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 to straszne.... jest bardzo przykro, ale juz nie moglam nic zrobic...:-( Quote
agaga21 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='justysiek']to straszne.... jest bardzo przykro, ale juz nie moglam nic zrobic...:-([/QUOTE] ech...znam ten ból bardzo dobrze :( Quote
justysiek Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 [quote name='agaga21']ech...znam ten ból bardzo dobrze :([/QUOTE] dzieki... juz tak strasznie mi go brakuje... a caly dzien w pracy jestem, a co bedzie dalej... to byl moj jedyny pies... ech... Quote
agaga21 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='justysiek']dzieki... juz tak strasznie mi go brakuje... a caly dzien w pracy jestem, a co bedzie dalej... to byl moj jedyny pies... ech...[/QUOTE] chciałabym cię pocieszyć bo wiem co przezywasz ale nie mam słów :( u mnie kilka dni temu minął rok a boli wciąż tak samo... Quote
Recommended Posts