justysiek Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 deer_1987 napisał(a):eh ale ci sie przytrafia.. co pech to pech:oops: Quote
justysiek Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Ja mialam dzis egzamin na prawko i nie zdalam:angryy: za miesiac mam kolejny, u mnie pogoda paskudna nawet nie chce sie nigdzie wychodzic, Fuksina calymi dniami sobie spi w budzie, wychodzi tylko pojesc i troche pobiegac a ja chcem juz wiosne i dlugie spacery:loveu::loveu::loveu: Quote
taxelina Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 nie martw sie.. tz bedzie zdawal 3 raz niedlugo... Quote
justysiek Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 deer_1987 napisał(a):nie martw sie.. tz bedzie zdawal 3 raz niedlugo... wiem jak ciezko jeste zdac:shake: u mnie chca oblwac o wszystko:oops: Quote
taxelina Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Ale Ty chociasz jestes w swoim kraju i nie obleja za to ze nie jestes szwedka.. Quote
justysiek Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 deer_1987 napisał(a):Ale Ty chociasz jestes w swoim kraju i nie obleja za to ze nie jestes szwedka.. :roll:wiem, nie przejmuj sie, ja bede trzymala kciuki zeby juz tym 3 razem udalo mu sie zdac:razz: niestety nie ma tolerancji:placz:taki ten swiat:cool1: Quote
taxelina Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Na razie dlugo nie ma zadnego wolnego czasu na 3 probe... Quote
justysiek Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Bullila.nl napisał(a):Witamy sie :multi: hejjjjjjjjjjjjj:multi: Quote
justysiek Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 deer_1987 napisał(a):Na razie dlugo nie ma zadnego wolnego czasu na 3 probe... ja to musze kolo miesiaca czekac:crazyeye::angryy: Quote
taxelina Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 No to i tak masz lepiej.. dla niego moze termin bedzie po wakacjach.. Quote
justysiek Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 deer_1987 napisał(a):No to i tak masz lepiej.. dla niego moze termin bedzie po wakacjach.. a ja znow mam malo czasu zeby zagladac gdziekolwiek;(:-( mam mase zajec na uczelni i do tego jestem znow chora:mad: wykoncze sie jak nie przyjdzie ta wiosna naprawde:crazyeye: Quote
taxelina Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 No ale ja tu zagladam i odkurzam to spokojnie :D Quote
basia2202 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 witaj narzeczona :cool3: zaglądam, pozdrawiam i spadam;) Quote
justysiek Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 deer_1987 napisał(a):No ale ja tu zagladam i odkurzam to spokojnie :D :loveu:wiem wiem, jestem dla tego spokojna:loveu: Quote
justysiek Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 [quote name='basia2202']witaj narzeczona :cool3: zaglądam, pozdrawiam i spadam;) czesc niedlugo zona:evil_lol: dziekujemy za odwiedzinki my tez wpadniemy do was:multi: Quote
justysiek Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Czesc znalazlam chwilke mimo swiatecznego zamieszania zeby zajrzec do swojej galerii bo tak skakam po innych a u siebie mnie nie ma:evil_lol: zdjecia obiecuje juz tysiac lat chyba ale wcale nie mam ostatnio czasu naprawde:diabloti: nawet spac nie mam kiedy:eviltong: teraz mi sie zacznie sesja za 2 miesiace i przygotowania do slubu, wiec z czasem tez ciekawie nie bedzie:shake: Fuks mi ostatnio daje popalic, najpierw szalal bo Aza miala cieczke wiec mialam zamieszanie na maksa, a potem dokladnie 2 dni temu sie pogryzly przy jedzeniu:shake: Aza do niego skoczyla piewrsza a on jak zwykle byl grzeczny i ucieklal to tym razem sie postawil i nie moglam ich rozdzielic, na szczescie nic groznego sie nie stalo:angryy: ale wystraszylam sie na maksa az spac w nocy nie moglam, a mama oczyswiscie na mnie sie wsciekla bo moj pies jest glupi itp, a dzis juz jest oki razem sie bawia i szaleja nie wiem co im wtedy odbilo:roll: jak by mnie tu nie bylo to zycze wszystkim mnie odwiedzajacym:multi::loveu:WESOLYCH SWIAT WIELKANOCNYCH:loveu:ZDROWKA PRZEDE WSZYSTKIM BO TO NAJWAZNIEJSZE I SPELNIENIA MARZEN:loveu: Quote
emdziolek Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 u justysi zawsze sie dużo dzieje. Wzajemnie wesołych świąt:multi: Quote
justysiek Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 deer_1987 napisał(a):Ale siez duzo dzieje u Ciebie :P :diabloti:no dzieje sie dzieje:evil_lol: Quote
justysiek Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 [quote name='emdziolek']u justysi zawsze sie dużo dzieje. Wzajemnie wesołych świąt:multi: :evil_lol:ha ha ha:evil_lol: no nawzajem wesolych swiat:loveu: Quote
justysiek Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 deer_1987 napisał(a):A na jakies zdjecia mozna liczyc? :D hmmm:evil_lol::evil_lol::evil_lol: powiem to po raz kolejny... postaram sie:cool3: Quote
Recommended Posts