Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy Wszystkich w Nowym Roku!
:laola:

baaardzo Wam Wszystkim dziękujemy za życzenia świąteczno - noworoczne:)

i życzymy Wam, aby ten Nowy Rok był lepszy od poprzedniego, życzymy dużo szczęścia, jeszcze więcej zdrowia i jeszcze więcej radości i miłości, bo bez tego świat byłby ponury;)
życzymy, aby Wam się spełniały marzenia - te zawodowe i osobiste
i żeby Wam zawsze słonko świeciło i żeby Was otaczali sami dobrzy ludzie:)
wszystkiego naj naj naj dla ludzieńków i zwierza :loveu:

:tree1: :BIG: :tree1: :BIG: :tree1:

:cunao::cunao::cunao:

Posted

[quote name='basia2202']Witamy Wszystkich w Nowym Roku!
:laola:

baaardzo Wam Wszystkim dziękujemy za życzenia świąteczno - noworoczne:)

i życzymy Wam, aby ten Nowy Rok był lepszy od poprzedniego, życzymy dużo szczęścia, jeszcze więcej zdrowia i jeszcze więcej radości i miłości, bo bez tego świat byłby ponury;)
życzymy, aby Wam się spełniały marzenia - te zawodowe i osobiste
i żeby Wam zawsze słonko świeciło i żeby Was otaczali sami dobrzy ludzie:)
wszystkiego naj naj naj dla ludzieńków i zwierza :loveu:

:tree1: :BIG: :tree1: :BIG: :tree1:

:cunao::cunao::cunao:
Basienko dziekujemy:loveu:

Posted

Czesc wszystkim ktorzy nas lubia:loveu: i o nas pamietaja, wiec tak Fuksik jest zdrowy, rozrabia strasznie wkrotce mi sie moze uda wrzucic jakies foty:cool3:troch nawet przytyl:crazyeye: choc myslalam ze nigdy to nie nastapi:eviltong: takze jest wsio oki :diabloti:narazie mam same kolokwia i czasu brak, na spacerki daleko nie chodzimy bo ja nie moge:placz:nie daje rady sobie w zime, zle sie czuje ale nie chcem narzekac, zdrowa juz nigdy nie bede wiec zyc jakos z tym musze:oops::roll:. Ale nie o tym...:loveu:u mnie sesja od 30 do 8 mam nadzieje ze uda mi sie zaliczyc zerowki;) i bede miala potem z glowy:p, pozdrawiam wszystkich goraco:loveu::loveu::loveu:

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='deer_1987']jak tam sytuacja? tata juz zlagodnial?[/quote]
tak, wsio jest juz dobrze:eviltong:
Fuks zamkniety w kojcu zeby znow nic nie zniszczyl:roll: chodzimy na spacerki i jest oki;) tata pojechal juz do pracy za granice- troche sie powkurzal bo narobil niezlej szkody.:angryy:naszczescie samochod sie nie popsul:lol:

Posted

[quote name='deer_1987']No to uff!!

co tam jeszcze u Was`?[/quote]
a powoli sesja mi sie konczy narazie do przodu:evil_lol: i tyle chyba, mialam troche zamieszania z weselem ale juz sie prawie unormowala sytuacja, jutro moj Sebus do mnie przyjedzie, aaaaaaaaa nie pochwalilam sie kupilismy tzn za jego kase:eviltong:samochod:multi:Audi a4;) ja jak zrobie prwko to tez bede smigac:evil_lol:a egzamin mam 5 marca:diabloti:

Posted

[quote name='basia2202']Fuksiol przytył? :cool3:
gdzie? z której strony? :razz:

dawa foty! muszę ocenić :evil_lol:

troche przytyl Basiu troche:evil_lol:
no dam foty, postaram sie, ale ciagle brak czasu na cokolwiek:-(:diabloti:

Posted

a wiec nadszedl oczekiwany przez niektorych czas.......sa zdjecia:diabloti:
w niedziele mielismy spotkanie integracyjne:pale Fuks nie okazal sie kolezenski:shake:warczal i nie chcial sie bawic, byl ciagle w kagancu bo balam sie ze cos moze zrobic drugiemu psiakowi:angryy:popisal sie nie ladnie:mad:za to Castor- pies aniol, spokojny w samochodzie, grzeczny i lagodny jak owieczka, ladnie biegal za frisbie:evil_lol:rasy border collie, bylo fajnie bylismy mimo wszystko na dlugimmmm spacerez ale zdjec nie robilam bo musilam na Fuksa zwracac uwage:oops:
za to mam inne fotki.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Nareszcie fotki!! jakie ladne slonce mieliscie!

bardzo ladna:loveu:ale tylko chyba 2 dni taka byla:shake:teraz zimno, ja wyjde na chwile i zaraz nie moge ruszac palcami, wczoraj z placzem prawie wrocilam:mad:tak mnie boli:angryy:
kupilam Fuksowi linke 10 m troche cwiczymy ladnie nam wychodzi, tfu tfu:evil_lol:zeby nie zapeszyc:eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

Ja od soboty jestem strasznie chora:shake:bylam az na pogotowiu, nie mialam sily chodzic, z powodu 40 stopniowej goraczki:angryy: mam zastrzyki dwa razy dziennie, mam wenflon wkuty, ale dzis juz nie chcail puszczac i musze miec zalozony noowy:cool1: siedze w domu nie moge sie niegdzie ruszyc, teskni mi sie za Fuksiatkiem:oops: a tu tez nikogo dawno nie bylo, ja dopiero dzis jestem w stanie cos napiasc tak to praktycznie non stop goraczka i lezenie:crazyeye:buzki:loveu:

Posted

deer_1987 napisał(a):
ja zagladam tu, a ty sie kuruj!

no juz prawie, choc nie obylo sie bez komplikacji, albo dala mi za duze stereznie leku albo jestem na niego uczulona, bo mam wysypke a palce u rak mam tak spuchniete ze z bolem pisze:oops:
dziekuje Ci kochana ze zawsze jestes, odwdziecze sie jak juz bede zdrowa zdjeciami mojego diabla:loveu::evil_lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
No to warto czekac :P

no i zniow jestem chora:shake:
mam w domu siedziec i zdjec narazie nie bedzie:angryy:
kurcze juz mam dosc tego zdrowia:oops:leeeeeeeeeeeeeeeeee:placz: