justysiek Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 deer_1987 napisał(a):Dawaj fotki bo chce Was na stronie uzupelnic :P dzis juz nie dam:diabloti: bo sie zbieram na sylwka:eviltong:Szczesliwego Nowego Roku Wszystkim:loveu: Quote
basia2202 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Witamy Wszystkich w Nowym Roku! :laola: baaardzo Wam Wszystkim dziękujemy za życzenia świąteczno - noworoczne:) i życzymy Wam, aby ten Nowy Rok był lepszy od poprzedniego, życzymy dużo szczęścia, jeszcze więcej zdrowia i jeszcze więcej radości i miłości, bo bez tego świat byłby ponury;) życzymy, aby Wam się spełniały marzenia - te zawodowe i osobiste i żeby Wam zawsze słonko świeciło i żeby Was otaczali sami dobrzy ludzie:) wszystkiego naj naj naj dla ludzieńków i zwierza :loveu: :tree1: :BIG: :tree1: :BIG: :tree1: :cunao::cunao::cunao: Quote
justysiek Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 LoveMe napisał(a):ślicznie :loveu: :lol:dzieki:multi: Quote
justysiek Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='basia2202']Witamy Wszystkich w Nowym Roku! :laola: baaardzo Wam Wszystkim dziękujemy za życzenia świąteczno - noworoczne:) i życzymy Wam, aby ten Nowy Rok był lepszy od poprzedniego, życzymy dużo szczęścia, jeszcze więcej zdrowia i jeszcze więcej radości i miłości, bo bez tego świat byłby ponury;) życzymy, aby Wam się spełniały marzenia - te zawodowe i osobiste i żeby Wam zawsze słonko świeciło i żeby Was otaczali sami dobrzy ludzie:) wszystkiego naj naj naj dla ludzieńków i zwierza :loveu: :tree1: :BIG: :tree1: :BIG: :tree1: :cunao::cunao::cunao: Basienko dziekujemy:loveu: Quote
justysiek Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Czesc wszystkim ktorzy nas lubia:loveu: i o nas pamietaja, wiec tak Fuksik jest zdrowy, rozrabia strasznie wkrotce mi sie moze uda wrzucic jakies foty:cool3:troch nawet przytyl:crazyeye: choc myslalam ze nigdy to nie nastapi:eviltong: takze jest wsio oki :diabloti:narazie mam same kolokwia i czasu brak, na spacerki daleko nie chodzimy bo ja nie moge:placz:nie daje rady sobie w zime, zle sie czuje ale nie chcem narzekac, zdrowa juz nigdy nie bede wiec zyc jakos z tym musze:oops::roll:. Ale nie o tym...:loveu:u mnie sesja od 30 do 8 mam nadzieje ze uda mi sie zaliczyc zerowki;) i bede miala potem z glowy:p, pozdrawiam wszystkich goraco:loveu::loveu::loveu: Quote
taxelina Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 jak tam sytuacja? tata juz zlagodnial? Quote
justysiek Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='deer_1987']jak tam sytuacja? tata juz zlagodnial?[/quote] tak, wsio jest juz dobrze:eviltong: Fuks zamkniety w kojcu zeby znow nic nie zniszczyl:roll: chodzimy na spacerki i jest oki;) tata pojechal juz do pracy za granice- troche sie powkurzal bo narobil niezlej szkody.:angryy:naszczescie samochod sie nie popsul:lol: Quote
basia2202 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Fuksiol przytył? :cool3: gdzie? z której strony? :razz: dawa foty! muszę ocenić :evil_lol: Quote
justysiek Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='deer_1987']No to uff!! co tam jeszcze u Was`?[/quote] a powoli sesja mi sie konczy narazie do przodu:evil_lol: i tyle chyba, mialam troche zamieszania z weselem ale juz sie prawie unormowala sytuacja, jutro moj Sebus do mnie przyjedzie, aaaaaaaaa nie pochwalilam sie kupilismy tzn za jego kase:eviltong:samochod:multi:Audi a4;) ja jak zrobie prwko to tez bede smigac:evil_lol:a egzamin mam 5 marca:diabloti: Quote
justysiek Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='basia2202']Fuksiol przytył? :cool3: gdzie? z której strony? :razz: dawa foty! muszę ocenić :evil_lol: troche przytyl Basiu troche:evil_lol: no dam foty, postaram sie, ale ciagle brak czasu na cokolwiek:-(:diabloti: Quote
justysiek Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 a wiec nadszedl oczekiwany przez niektorych czas.......sa zdjecia:diabloti: w niedziele mielismy spotkanie integracyjne:pale Fuks nie okazal sie kolezenski:shake:warczal i nie chcial sie bawic, byl ciagle w kagancu bo balam sie ze cos moze zrobic drugiemu psiakowi:angryy:popisal sie nie ladnie:mad:za to Castor- pies aniol, spokojny w samochodzie, grzeczny i lagodny jak owieczka, ladnie biegal za frisbie:evil_lol:rasy border collie, bylo fajnie bylismy mimo wszystko na dlugimmmm spacerez ale zdjec nie robilam bo musilam na Fuksa zwracac uwage:oops: za to mam inne fotki. Quote
justysiek Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 no:diabloti: koniec, mam nadzieje ze jestescie choc w pewnym stopniu pocieszone:cool3: Quote
taxelina Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Nareszcie fotki!! jakie ladne slonce mieliscie! Quote
justysiek Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 deer_1987 napisał(a):Nareszcie fotki!! jakie ladne slonce mieliscie! bardzo ladna:loveu:ale tylko chyba 2 dni taka byla:shake:teraz zimno, ja wyjde na chwile i zaraz nie moge ruszac palcami, wczoraj z placzem prawie wrocilam:mad:tak mnie boli:angryy: kupilam Fuksowi linke 10 m troche cwiczymy ladnie nam wychodzi, tfu tfu:evil_lol:zeby nie zapeszyc:eviltong: Quote
justysiek Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 [quote name='akira']http://img21.imageshack.us/img21/6730/12339194ur1.jpg Ale fajną minke zrobił :diabloti: witamy w naszej galerii:diabloti: no robi tak ja sie go mizia po brzuszku:evil_lol: Quote
akira Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 http://img21.imageshack.us/img21/6730/12339194ur1.jpg Ale fajną minke zrobił :diabloti: Quote
justysiek Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Ja od soboty jestem strasznie chora:shake:bylam az na pogotowiu, nie mialam sily chodzic, z powodu 40 stopniowej goraczki:angryy: mam zastrzyki dwa razy dziennie, mam wenflon wkuty, ale dzis juz nie chcail puszczac i musze miec zalozony noowy:cool1: siedze w domu nie moge sie niegdzie ruszyc, teskni mi sie za Fuksiatkiem:oops: a tu tez nikogo dawno nie bylo, ja dopiero dzis jestem w stanie cos napiasc tak to praktycznie non stop goraczka i lezenie:crazyeye:buzki:loveu: Quote
justysiek Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 deer_1987 napisał(a):ja zagladam tu, a ty sie kuruj! no juz prawie, choc nie obylo sie bez komplikacji, albo dala mi za duze stereznie leku albo jestem na niego uczulona, bo mam wysypke a palce u rak mam tak spuchniete ze z bolem pisze:oops: dziekuje Ci kochana ze zawsze jestes, odwdziecze sie jak juz bede zdrowa zdjeciami mojego diabla:loveu::evil_lol: Quote
justysiek Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 deer_1987 napisał(a):No to warto czekac :P no i zniow jestem chora:shake: mam w domu siedziec i zdjec narazie nie bedzie:angryy: kurcze juz mam dosc tego zdrowia:oops:leeeeeeeeeeeeeeeeee:placz: Quote
Recommended Posts