justysiek Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Bullila.nl napisał(a):Czesc:p problem z kompem ,ale pamietamy odwiedzamy;) :diabloti:czesc kochana:eviltong: czytalam ze problem , a u mnie tez problem tylko ze ze zdrowiem i z czasem:-(a jazdy bede miala za tydzien bo moj instruktor noge zlamal:mad:kurcze jak pech to pech:shake: Quote
basia2202 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 dzień doberek narzeczona :) co tam u Was? coś wyczytałam, że prawko zdajesz ;) Quote
justysiek Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='basia2202']dzień doberek narzeczona :) co tam u Was? coś wyczytałam, że prawko zdajesz ;) jestem w trakcie jazd juz od miesiaca bo mo instruktor noge zlamal i nie mam jak:mad:a tak poza tym to mam dola i wogole juz chyba skoncze dzialalnosc na dogo:-(ludzie sa tu okropni i nie dosc ze olewaja to eszcze naskakuja za kazda chec pomocy:placz:Pozdrawiam Cie Basiu moja kochana goraco, wymiziaj i wycmokaj psice:loveu: Quote
justysiek Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 deer_1987 napisał(a):my tu zagladamy! wiem i strasznie dziekuje, ja do was nawet nie mam czsu zajrzec:-(przepraszam:loveu: Quote
taxelina Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Nic nie szkodzi! choc zdjec mi brakuej bo strone aktualizuje :( Quote
justysiek Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 postaram sie dac zdjecia:roll:naprawde nie mam czasu:-( Quote
Bullila.nl Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [quote name='justysiek']jestem w trakcie jazd juz od miesiaca bo mo instruktor noge zlamal i nie mam jak:mad:a tak poza tym to mam dola i wogole juz chyba skoncze dzialalnosc na dogo:-(ludzie sa tu okropni i nie dosc ze olewaja to eszcze naskakuja za kazda chec pomocy:placz:Pozdrawiam Cie Basiu moja kochana goraco, wymiziaj i wycmokaj psice:loveu: Paskudny ten Twoj instruktor od jazdy...powinien dac Ci zastepce!!! Pomoc jest zawsze potrzebna, a ze pytaja to nic zlego tak samo jak nie jest sie wstanie pomoc! Glowa do gory!:calus: Quote
justysiek Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 [quote name='Bullila.nl']Paskudny ten Twoj instruktor od jazdy...powinien dac Ci zastepce!!! Pomoc jest zawsze potrzebna, a ze pytaja to nic zlego tak samo jak nie jest sie wstanie pomoc! Glowa do gory!:calus: o pytanie nie chodzi ale na najezdzanie na pw:shake:ale co tam:diabloti:dzis mi ktos brame otworzyl i psy uciekly:mad:ale naszczescie nic sie nie stalo:cool1: Quote
Izabela124. Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 HEjka kotek CZekam na jakieś foteczki Quote
justysiek Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 mam jedna:angryy:jestem chora mam banki i nie moge wychodzic wiec Fuksio biedny przez ten wekend bedzie:-( Quote
justysiek Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 deer_1987 napisał(a):Tesknie za Wami... :multi::multi::multi:moja steskniona:evil_lol::loveu: Quote
emdziolek Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [COLOR=DarkOrange][B]:multi: Hej Justynko mła jedyna :multi:[/B][/COLOR] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
justysiek Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]:multi: Hej Justynko mła jedyna :multi:[/B][/COLOR] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] czesc:multi::multi::multi: w koncu widze czas znalazlas dla nas:loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
margo001 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Ojej ja też tu dawno nie byłam :oops: Quote
justysiek Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='margo001']Ojej ja też tu dawno nie byłam :oops:[/quote] wstyd:mad::eviltong::evil_lol: Quote
justysiek Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='Bullila.nl']i jak zdrowko???:razz:[/quote] :evil_lol:zyje:loveu:a poza tym wsio oki:multi: bylam wczoraj z moim menem i Fuksem na ponad 2,5 godz spacerku, psina sie wybiegala ale i tak na maksa sie nie zmeczyl:eviltong:ale fajne bylo bo pogoda byla wspaniala:evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 justysiek napisał(a)::evil_lol:zyje:loveu:a poza tym wsio oki:multi: bylam wczoraj z moim menem i Fuksem na ponad 2,5 godz spacerku, psina sie wybiegala ale i tak na maksa sie nie zmeczyl:eviltong:ale fajne bylo bo pogoda byla wspaniala:evil_lol: to dobrze ze spoko:multi: a u nas leje:roll: Quote
justysiek Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Bullila.nl napisał(a):to dobrze ze spoko:multi: a u nas leje:roll: u nas naszczescie eszcze nie, ale zima sie zbliza:roll: Quote
justysiek Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 deer_1987 napisał(a):A foty to gdzie? nie ma:shake:nie mam aparatu a w ndz idem na wystawe:evil_lol:to dam wam zdjec:multi:jamniki popykam:eviltong: Quote
basia2202 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='justysiek']jestem w trakcie jazd juz od miesiaca bo mo instruktor noge zlamal i nie mam jak:mad:a tak poza tym to mam dola i wogole juz chyba skoncze dzialalnosc na dogo:-(ludzie sa tu okropni i nie dosc ze olewaja to eszcze naskakuja za kazda chec pomocy:placz:Pozdrawiam Cie Basiu moja kochana goraco, wymiziaj i wycmokaj psice:loveu: justyś... no co ja tu czytam w ogóle?? :crazyeye: :mad: jak to zakończyć chcesz działalność na dogo? pogięło Cię?? :crazyeye: my Cię kochamy i masz nigdzie nie odchodzić...;) a durnymi komentarzami się nie przejmuj... Ci co chcą Cię docenić, to docenią... a gnidy olewaj! szkoda nerwów na takich;) i mam nadzieję, że już wyzdrowiałaś i po bańkach nie ma śladu? :razz: :calus: brakiem czasu też się nie przejmuj... co jakiś czas zajrzysz i fajnie:) ja też, jak widzisz, mam mało czasu i rzadko bywam, ale bywam... bo poznałam tu fajnych ludzi, fajne psiaki:) i to jest ważne;) mówię Ci... doceniaj dobre strony, a pierdołami się nie przejmuj;) szkoda na to czas tracić:) buziaki gorące panno narzeczona :loveu: p.s. my już po spotkaniu rodziców ;) sporo już mamy załatwione:) i zapraszamy do nas na foteczki:) Quote
Recommended Posts