Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ano widzisz.. ;)
ale tak to jest... jak się wraca z roboty późno, zanim obiad, psacerek, jakieś pranie... to potem nawet się nie chce kompa odpalać... jakoś... nie ciągnie mnie tak jak kiedyś....
jak już zasiądę, to siedzę sporo... ale na ogół to mało czasu jest... są inne rzeczy do zrobienia...

buziakujemy Cię, panno narzeczona :)

Posted

[quote name='basia2202']ano widzisz.. ;)
ale tak to jest... jak się wraca z roboty późno, zanim obiad, psacerek, jakieś pranie... to potem nawet się nie chce kompa odpalać... jakoś... nie ciągnie mnie tak jak kiedyś....
jak już zasiądę, to siedzę sporo... ale na ogół to mało czasu jest... są inne rzeczy do zrobienia...

buziakujemy Cię, panno narzeczona :)

i my Cie przyszla zonko:evil_lol:
ano wiem ja mam teraz tak samo malo czasu na wszystko, wcale nie mam ochoty, ani nawet czasu:shake:

Posted

Bullila.nl napisał(a):
i jak te jazdy???:cool3:

dobrze:p mam nawet oki instruktora, ma czasem glupie zarty ale poza tym w porzadku:eviltong:wyjezdzilam ok 8 godz a mam miec 30 wiec jeszcze troche:cool1:

Posted

deer_1987 napisał(a):
juz masz luzniej?

powiem ci ze nie:shake:studia, prawko, wszystko tak na raz i nie mam czasu nawet zdjec wstawic, a poza tym i tak sie cos z dogo wali i nie da sie linkow wstawiac:mad:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Good morning;)
Dawno mnie tu nie było... Powodzenia na jazdach, na pewno zdasz:p

czesc Iza no dawno dawno:mad::diabloti:a narzie nie jezdze moj instruktor sobie noge zlamal:cool1:fajnie...:shake:a poza tym mlyn mam :crazyeye:

Posted

Izabela124. napisał(a):
To czekamy;)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: teraz jestem chora, mialam w tamtym tygodniu lezec a chodzilam bo nie mialam w sumie wyjscia(mamy nie ma teraz w domu):mad:i chyba teraz na maksa mnie rozlozy:angryy:mam powiekszone wezly i wszystko mnie boli:roll:a ten tydzien jeszcze gorszy od poprzedniego:-(