Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

justysiek napisał(a):
chora jestem i dlatego:roll:na kiedy na kiedy?:eviltong:powiedz:multi:

o masz no... niedobrze... :shake:
to zdrowiej kochana... nadmorski jod Ci przyniosłam... wdychaj :loveu:

a data... 1 sierpień:) next year:)

a co do lecznicy... wiesz... ja w Łodzi jak chodziłam do kliniki (z tym, że jednej z najlepszych), to tam też zawsze inny lekarz... ale mieli na stronie internetowej grafiki pracy i ja zawsze patrzyłam, czy nasza pani doktor ma dyżur, czy ktoś tam inny...

ale jak w tej waszej lecznicy takie badziewne mają podejście, to faktycznie lepiej zmień...
potem Fuksiak będzie miał niemiłe wspomnienia...

Posted

basia2202 napisał(a):
o masz no... niedobrze... :shake:
to zdrowiej kochana... nadmorski jod Ci przyniosłam... wdychaj :loveu:

a data... 1 sierpień:) next year:)

a co do lecznicy... wiesz... ja w Łodzi jak chodziłam do kliniki (z tym, że jednej z najlepszych), to tam też zawsze inny lekarz... ale mieli na stronie internetowej grafiki pracy i ja zawsze patrzyłam, czy nasza pani doktor ma dyżur, czy ktoś tam inny...

ale jak w tej waszej lecznicy takie badziewne mają podejście, to faktycznie lepiej zmień...
potem Fuksiak będzie miał niemiłe wspomnienia...

no wlasnie, on sie biedny bal a wet go szarpal, gdyby nie kaganiec to by go ugryzl:roll:zmienie... w kielcach napewno jeszczek tos jest dobry.Wdycham jod i zdrowieje dzieki:multi:na 1 sierpnia- to bedziesz mezatka szybciej niz ja:loveu:

Posted

Nom to skonczyly sie wyklady , zaczna sie jazdy:pmam malo czasu na galerie, poniewaz mama pojechala do taty do Niemiec na ponad tydzien, a ja zostalam w domu i mam pod opiekom 3 siostry, 2 psy, kota i koszatniczke i juz prawie wysiadam:mad:, codziennie mam pobudke o 7, musze rozpalac, gotowac, prac , sprzatac, i wszystkie inne cudowne rzeczy- w sumie lubie to:eviltong:ale nie jak jeszcze do tego wszystkiego musze sie z 3 osobami uzerac to jest najbardziej meczace:angryy:zdjecia dam w niedlugim czasie, nawet fuksa troche zaniedbalam, ale momentami nie wyrabiam:shake:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ja tpo nie mialam kiedy odpoczac przez wakacje.. wiec teraz np. mam piatki wolne to odpoczywam i sie ciesze z psami jakimis spacerami

ja rozumiem cie calkowicie:evil_lol::roll:

Posted

justysiek napisał(a):
Nom to skonczyly sie wyklady , zaczna sie jazdy:pmam malo czasu na galerie, poniewaz mama pojechala do taty do Niemiec na ponad tydzien, a ja zostalam w domu i mam pod opiekom 3 siostry, 2 psy, kota i koszatniczke i juz prawie wysiadam:mad:, codziennie mam pobudke o 7, musze rozpalac, gotowac, prac , sprzatac, i wszystkie inne cudowne rzeczy- w sumie lubie to:eviltong:ale nie jak jeszcze do tego wszystkiego musze sie z 3 osobami uzerac to jest najbardziej meczace:angryy:zdjecia dam w niedlugim czasie, nawet fuksa troche zaniedbalam, ale momentami nie wyrabiam:shake:

lolaboga...:evil_lol: to faktycznie mamci i gosposia w jednym:lol:

Witaski:multi:

Posted

Bullila.nl napisał(a):
lolaboga...:evil_lol: to faktycznie mamci i gosposia w jednym:lol:

Witaski:multi:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ha ha ha...:eviltong: no witam w moich skromnych progach:eviltong: