justysiek Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 deer_1987 napisał(a):hm no i dobrze musze szukac innego weta:placz: Quote
justysiek Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 deer_1987 napisał(a):niom.. nie masz wyjscia.. :roll:wiem wiem...:-o Quote
taxelina Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 u nas pierwsze zdjecie z parku zwierzecego, jutro wiecej dam Quote
basia2202 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 justysiek napisał(a):chora jestem i dlatego:roll:na kiedy na kiedy?:eviltong:powiedz:multi: o masz no... niedobrze... :shake: to zdrowiej kochana... nadmorski jod Ci przyniosłam... wdychaj :loveu: a data... 1 sierpień:) next year:) a co do lecznicy... wiesz... ja w Łodzi jak chodziłam do kliniki (z tym, że jednej z najlepszych), to tam też zawsze inny lekarz... ale mieli na stronie internetowej grafiki pracy i ja zawsze patrzyłam, czy nasza pani doktor ma dyżur, czy ktoś tam inny... ale jak w tej waszej lecznicy takie badziewne mają podejście, to faktycznie lepiej zmień... potem Fuksiak będzie miał niemiłe wspomnienia... Quote
justysiek Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 basia2202 napisał(a):o masz no... niedobrze... :shake: to zdrowiej kochana... nadmorski jod Ci przyniosłam... wdychaj :loveu: a data... 1 sierpień:) next year:) a co do lecznicy... wiesz... ja w Łodzi jak chodziłam do kliniki (z tym, że jednej z najlepszych), to tam też zawsze inny lekarz... ale mieli na stronie internetowej grafiki pracy i ja zawsze patrzyłam, czy nasza pani doktor ma dyżur, czy ktoś tam inny... ale jak w tej waszej lecznicy takie badziewne mają podejście, to faktycznie lepiej zmień... potem Fuksiak będzie miał niemiłe wspomnienia... no wlasnie, on sie biedny bal a wet go szarpal, gdyby nie kaganiec to by go ugryzl:roll:zmienie... w kielcach napewno jeszczek tos jest dobry.Wdycham jod i zdrowieje dzieki:multi:na 1 sierpnia- to bedziesz mezatka szybciej niz ja:loveu: Quote
justysiek Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 deer_1987 napisał(a):u nas pierwsze zdjecie z parku zwierzecego, jutro wiecej dam :diabloti:wpadne potem:loveu: Quote
Bullila.nl Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 justysiek napisał(a)::diabloti:wpadne potem:loveu: moze bys i tu wpadla:evil_lol::cool3: Quote
justysiek Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Bullila.nl napisał(a):moze bys i tu wpadla:evil_lol::cool3: a moze moze:loveu: Quote
taxelina Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Odwiedzaj chociuaz swoja galerie :P Quote
justysiek Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 deer_1987 napisał(a):Odwiedzaj chociuaz swoja galerie :P wiem, ostatnio, mam za malo czasu:mad: Quote
justysiek Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Nom to skonczyly sie wyklady , zaczna sie jazdy:pmam malo czasu na galerie, poniewaz mama pojechala do taty do Niemiec na ponad tydzien, a ja zostalam w domu i mam pod opiekom 3 siostry, 2 psy, kota i koszatniczke i juz prawie wysiadam:mad:, codziennie mam pobudke o 7, musze rozpalac, gotowac, prac , sprzatac, i wszystkie inne cudowne rzeczy- w sumie lubie to:eviltong:ale nie jak jeszcze do tego wszystkiego musze sie z 3 osobami uzerac to jest najbardziej meczace:angryy:zdjecia dam w niedlugim czasie, nawet fuksa troche zaniedbalam, ale momentami nie wyrabiam:shake: Quote
justysiek Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 deer_1987 napisał(a):no tak to troche pracy masz.. :-(:-(:-(no mam mam:shake: Quote
taxelina Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 ja tez mam troche ze szkola.. sprawdzainy ciagle itd Quote
justysiek Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 deer_1987 napisał(a):ja tez mam troche ze szkola.. sprawdzainy ciagle itd a ja jeszcze wlasnie zaczne szkole:mad:kurde jestem na maksa zmeczona:roll: Quote
taxelina Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Ja tpo nie mialam kiedy odpoczac przez wakacje.. wiec teraz np. mam piatki wolne to odpoczywam i sie ciesze z psami jakimis spacerami Quote
justysiek Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 deer_1987 napisał(a):Ja tpo nie mialam kiedy odpoczac przez wakacje.. wiec teraz np. mam piatki wolne to odpoczywam i sie ciesze z psami jakimis spacerami ja rozumiem cie calkowicie:evil_lol::roll: Quote
taxelina Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 :D na razie storne aktualizowalam a dzis dalej foty do siebir wrzuce Quote
justysiek Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 deer_1987 napisał(a)::D na razie storne aktualizowalam a dzis dalej foty do siebir wrzuce :eviltong:postaram sie wpasc:evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 justysiek napisał(a):Nom to skonczyly sie wyklady , zaczna sie jazdy:pmam malo czasu na galerie, poniewaz mama pojechala do taty do Niemiec na ponad tydzien, a ja zostalam w domu i mam pod opiekom 3 siostry, 2 psy, kota i koszatniczke i juz prawie wysiadam:mad:, codziennie mam pobudke o 7, musze rozpalac, gotowac, prac , sprzatac, i wszystkie inne cudowne rzeczy- w sumie lubie to:eviltong:ale nie jak jeszcze do tego wszystkiego musze sie z 3 osobami uzerac to jest najbardziej meczace:angryy:zdjecia dam w niedlugim czasie, nawet fuksa troche zaniedbalam, ale momentami nie wyrabiam:shake: lolaboga...:evil_lol: to faktycznie mamci i gosposia w jednym:lol: Witaski:multi: Quote
justysiek Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Bullila.nl napisał(a):lolaboga...:evil_lol: to faktycznie mamci i gosposia w jednym:lol: Witaski:multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ha ha ha...:eviltong: no witam w moich skromnych progach:eviltong: Quote
Bullila.nl Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 justysiek napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ha ha ha...:eviltong: no witam w moich skromnych progach:eviltong: Czesc zapracowana :diabloti: Quote
justysiek Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Bullila.nl napisał(a):Czesc zapracowana :diabloti: czesc, naprawde nie mam czasu na nic:shake: Quote
Recommended Posts