justysiek Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Izabela124. napisał(a):Hej No to poczekamy ;) :evil_lol::multi::multi::multi: Quote
justysiek Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 [quote name='basia2202']cze Fuksiątka ;) a pręgowany co tam zwąchał w trawce? :razz: http://1.1.1.3/bmi/img156.imageshack.us/img156/8425/55429538gw1.jpg pozdrawiamy nadmorsko i wakacyjnie :loveu: :diabloti:aaa cze Zuzanki:evil_lol: a chrzaszcza szuka:lol: ale wam dobrze , zazdraszczam morza:multi: Quote
justysiek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 deer_1987 napisał(a):o tam u Was? a zaczelam te wyklady na prawko, za 2 tyg zaczne jezdzic:eviltong:ale nudy teraz na tych zajeciach:roll:masakra:diabloti:a zimno sie zrobilo, ja chora jestem tzn od 2 dni mam goraczke tylko nie wiem o co kaman:shake:a u was???:loveu: Quote
taxelina Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 nie spicie? u nas zycie plynie..wczoraj wystawa jamnikow, dzisiaj praca, juro szkola.. Quote
basia2202 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 nie dałaś nowych fot pręgowanego?? :crazyeye: no skandal... :obrazic: przyszłam Ci zdradzić w tajemnicy, że..... :cool3: wyznaczyliśmy datę ślubu :loveu: Quote
justysiek Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='basia2202']nie dałaś nowych fot pręgowanego?? :crazyeye: no skandal... :obrazic: przyszłam Ci zdradzić w tajemnicy, że..... :cool3: wyznaczyliśmy datę ślubu :loveu: chora jestem i dlatego:roll:na kiedy na kiedy?:eviltong:powiedz:multi: Quote
justysiek Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 deer_1987 napisał(a):nie spicie? u nas zycie plynie..wczoraj wystawa jamnikow, dzisiaj praca, juro szkola.. wogole spac nie moge:-( usnelam dopiero po 5:shake: Quote
justysiek Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 deer_1987 napisał(a):eh ja sie budze ciagle q nocy.. ja spac wogole spac nie moge , nie wiem co gorsze:shake: Quote
LAZY Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Ale nas długo u Was nie było. A pręgusek zmężniał, wyprzystojniał. Fiu, fiuu... Zdrowiej kochana! Musisz mieć trzeźwy umysł na pierwszych jazdach:) Ja to na prawko w życiu sie nie zapisze...chyba, ze gumowe drzewa przy drogach postawią i usuną z nich innych użytkowników pojazdów mechanicznych:evil_lol: Quote
justysiek Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 LAZY napisał(a):Ale nas długo u Was nie było. A pręgusek zmężniał, wyprzystojniał. Fiu, fiuu... Zdrowiej kochana! Musisz mieć trzeźwy umysł na pierwszych jazdach:) Ja to na prawko w życiu sie nie zapisze...chyba, ze gumowe drzewa przy drogach postawią i usuną z nich innych użytkowników pojazdów mechanicznych:evil_lol: wow:multi:odwiedzilas nas:diabloti:no powoli staram sie zdrowiec, narazie mam wyklady tylko czyli nudy:eviltong:no pregusek zmeznial ale dokucza jak dawniej:evil_lol:wieczne dziecko z niego:cool3:my tez sie musimy do was wybrac;) Quote
justysiek Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 deer_1987 napisał(a):eh szkdoa ze zdjec nie ma nie mam aparatu:-(jak bede miala nowy fon i karte pamieci to codziennie bede dawala foty:multi: Quote
justysiek Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 a ja jestem zalamana:shake:Fuksowi sie cos na brzuchu zrobilo... nie mam jak isc do weta bo mama mi kasy nie chce dac:-(plakac mi sie chce:-( Quote
justysiek Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 deer_1987 napisał(a):ojej.. a nie masz uzbieranej? :shake:nie ja czseto do domu kupuje cos ze swoich i nie mam:-(a do pracy nie chodze...i teraz zaluje:placz: Quote
taxelina Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 tia.. ciagle tylko kasa potrzebna. a skad ja brac :( Quote
justysiek Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 deer_1987 napisał(a):tia.. ciagle tylko kasa potrzebna. a skad ja brac :( :-(:-(:-(moze sie zlituje nademna:placz: Quote
ewatr Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Witamy pania i przystojnego preguska :loveu: znależlismy Was u naszej Jawy ;) i przyszlismy sie zapoznac z Pania ktora jej tyle ogłoszen zrobiła .... dziekujemy :calus: A Fuksio super piesek uwielbiam takich przystojnych pregowanych i zawsze młodych duchem :multi: Quote
justysiek Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 ewatr napisał(a):Witamy pania i przystojnego preguska :loveu: znależlismy Was u naszej Jawy ;) i przyszlismy sie zapoznac z Pania ktora jej tyle ogłoszen zrobiła .... dziekujemy :calus: A Fuksio super piesek uwielbiam takich przystojnych pregowanych i zawsze młodych duchem :multi: wiatamy i my:multi:no mlody duchem zawsze:diabloti:, sle teraz troche przychorowal i do weta isc musimy, mam nadzieje ze to nic groznego:roll:a za ogloszenia nie ma za co, sluze pomoca:loveu: Quote
justysiek Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Byliśmy u weta, to nic groznego, pan doktor stwierdzil liszajec...dostal leki i minie, ale zdenerwowal mnie na maka:angryy:byl bardzo niekulturalny, zaczal Fuksem szarpac bo sie bal i nie chcial sie polozyc:roll:wogole cale badanie trwalo kilka sekund, rzucil okiem i tyle...:mad:brak jakiegokolwiek podejscia do psa...:cool1: Quote
taxelina Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 oj... nie masz innego? od tego bym wyszla od razu.. Quote
justysiek Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 deer_1987 napisał(a):oj... nie masz innego? od tego bym wyszla od razu.. to jest pryawtna kilnika... tam za kazdym razem jak jestem jest inny wet:mad: ostatni raz tam bylam...:angryy: Quote
Recommended Posts