Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co tam u Was? ja moze sie zaraz na jakis spacer wybiore w to samo miejsce co wczoraj - do parku na agility ale wczoraj wiecej dla trawie w zabawie z nimi spedzilsmy niz na skakaniu :P jakos im sie nie chcialo

Posted

deer_1987 napisał(a):
Co tam u Was? ja moze sie zaraz na jakis spacer wybiore w to samo miejsce co wczoraj - do parku na agility ale wczoraj wiecej dla trawie w zabawie z nimi spedzilsmy niz na skakaniu :P jakos im sie nie chcialo

a siedzimy, jak bedzie ladna pogoda to i my sie wybeirzemy na dlugi spacer do wujka:eviltong:i sie Fuksik bedzie mial z kim pobawic:multi:dzieki ze podnioslas:loveu:buziam:p

Posted

ja juz po spacerze, na pewno mi szkoda ze nie mialam aparatu, byloby tyle fajnych momentow zlapanych mimo iz niebo takie zachmurzone ale co zrobic.. musze sie obejsc bez zdjec :P i tak mam zapas..

Posted

deer_1987 napisał(a):
ja juz po spacerze, na pewno mi szkoda ze nie mialam aparatu, byloby tyle fajnych momentow zlapanych mimo iz niebo takie zachmurzone ale co zrobic.. musze sie obejsc bez zdjec :P i tak mam zapas..

a ja mam zaraz rozmowe o prace, ale w domu takze spoko by bylo:multi:

Posted

deer_1987 napisał(a):
super! powodzenia!
tz byl na 3 rozmowie - szukal wiecej ale tylko 3 odp - i znow nic :(

ma zadzwonic ta pani, ale nie robie sobie nadzei:shake:napewno znajdzie cos:calus:

Posted

justysiek napisał(a):
:mad:kurde, u mnie jest pelno miejsca mozna by zrobic tor, itp:oops:no w koncu nas odwiedzilas:multi:witamy:loveu:

Witam sie witam i nadrobilam pare str. :razz::razz::razz::loveu::loveu::loveu:

justysiek napisał(a):

Co on tak szuka :cool3::cool3::cool3:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Witamy sie!!

wiesz nie mamy czasu zeby szukal pracy az do maja 2009... w koncuy bedzie zmuszony wziac cos innego.. nie w zawodzie ;(

czesc:loveu:narazie sie nie martw na zapas...:roll:musi sie cos znalezl, jak to mowia"za dlugie czekanie to dobre sniadanie":lol:buziole:loveu:

Posted

deer_1987 napisał(a):
ale wiesz od maja ciezko sie jest utrzymac... pieniadze z wekendow nie starvczaja,a teraz jeszcze mniej bo nie mam sobot..

wiem i rozumiem, ale nie mozna sie zalamywac:lol: