justysiek Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 deer_1987 napisał(a):wiesz to juz tu ze sprzatania masz wiecej niz tam w pl z pracy z it rozumiem:shake:mam nadziej ze sie powoli ulozy:eviltong: Quote
emdziolek Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Cześc kochanie:diabloti: Ja szukałam twojego watku, i mysle cholera, wcieło mi:angryy:, a ty poprostu temat zmieniłaś:evil_lol: Quote
taxelina Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Dawaj lepiej zdjecia bo strone aktualizuje Quote
justysiek Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 deer_1987 napisał(a):Temat widze zmienilas :D :diabloti:takk, ale sie nie moglam kapnac gdzie to sie zmienia:evil_lol: Quote
justysiek Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 [quote name='emdziolek']Cześc kochanie:diabloti: Ja szukałam twojego watku, i mysle cholera, wcieło mi:angryy:, a ty poprostu temat zmieniłaś:evil_lol: :diabloti:aaa:evil_lol:czesc skarbie:loveu:no zmienilam , ale sie mamyslalam gdzie to jest:eviltong:ale znalazlam i mam inny:lol: Quote
justysiek Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 deer_1987 napisał(a):Dawaj lepiej zdjecia bo strone aktualizuje :diabloti:postaram sie, ale mam duze zamieszanie z weselem i nie mam kiedy, a i aparatu nie mam:roll: Quote
taxelina Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Eh :D to kup :P ja zaraz u siebie dam foty Quote
justysiek Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 deer_1987 napisał(a):Eh :D to kup :P ja zaraz u siebie dam foty :eviltong:nie mam kasy, teraz to wesele duzo pociagnie po kieszeni, a i na prawko ide, a ja nie pracuje wiec i rodzice mi za bardzo nie dadza:shake: Quote
DuDziaczek Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 justysiek napisał(a)::-(a moj nie,przydala by mi sie osoba co sie na tym zna:roll: justysiek napisał(a):no nie, szkoda ze nie znam nikogo kto blisko mieszka mnie a cwiczy agillity:diabloti: Ja sie troszke znam i troche cwiczylam, zrobilam tor ale mi zdewastowali kretyni na rowerach :angryy: (byl na wolnym powietrzu...) arrakis tez sie troche interesuje :razz: Wogole to sie przywitam i powiem wam ze wszystko nadrobilam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
justysiek Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 DuDziaczek napisał(a):Ja sie troszke znam i troche cwiczylam, zrobilam tor ale mi zdewastowali kretyni na rowerach :angryy: (byl na wolnym powietrzu...) arrakis tez sie troche interesuje :razz: Wogole to sie przywitam i powiem wam ze wszystko nadrobilam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :mad:kurde, u mnie jest pelno miejsca mozna by zrobic tor, itp:oops:no w koncu nas odwiedzilas:multi:witamy:loveu: Quote
Bullila.nl Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 A ja przyszlam sie grzecznie zapytac kiedy beda foty:mad::diabloti: Quote
justysiek Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Bullila.nl napisał(a):A ja przyszlam sie grzecznie zapytac kiedy beda foty:mad::diabloti: :diabloti:w wekend:eviltong:albo i dzis moze jakies znajde:multi: Quote
justysiek Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 prosze zdjecia dla upominajacych sie:diabloti::multi: radarki:diabloti: :loveu::loveu::loveu: Quote
justysiek Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 i na koniec z pania:evil_lol: :diabloti: Quote
taxelina Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Fuksio jest ageresywny? wg tabliczki tak :D Quote
justysiek Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 emdziolek napisał(a):Śliczne fotki!!:multi: :diabloti:czesc kochanie:multi:w koncu nas odwiedzilas:diabloti: Quote
justysiek Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 deer_1987 napisał(a):Fuksio jest ageresywny? wg tabliczki tak :D nie jest:eviltong:ta tabliczka sie do do Azy odnosi:diabloti: Quote
justysiek Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Aja mam wielkie zamieszanie z tym weselem , wszedzie trzeba jechac , poplacic zadatki, w ndz bylismy o orkiestre:cool1:wczoraj ja o sale, jutro kamerzysta,w czwartek kucharki :-oi tak w kolko cos:eviltong:a gdzie tam jeszcze do nastepnego roku, potem dopiero bedzie jazda:paz mnie glowa boli dzis i jakos sie dziwnie czuje:roll::-( Quote
Bullila.nl Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 justysiek napisał(a):Aja mam wielkie zamieszanie z tym weselem , wszedzie trzeba jechac , poplacic zadatki, w ndz bylismy o orkiestre:cool1:wczoraj ja o sale, jutro kamerzysta,w czwartek kucharki :-oi tak w kolko cos:eviltong:a gdzie tam jeszcze do nastepnego roku, potem dopiero bedzie jazda:paz mnie glowa boli dzis i jakos sie dziwnie czuje:roll::-( Czy tu mowa moze o Twoim weselu????:-o Widzialam fotki:multi: http://img166.imageshack.us/img166/1087/zpanieczkazu1.jpg nareszcie wiem jak wygladasz:cool3: dobra ta fota z tabliczka na plocie:diabloti: a piesio bardzo agresywny!!:evil_lol: Quote
justysiek Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Bullila.nl napisał(a):Czy tu mowa moze o Twoim weselu????:-o Widzialam fotki:multi: http://img166.imageshack.us/img166/1087/zpanieczkazu1.jpg nareszcie wiem jak wygladasz:cool3: dobra ta fota z tabliczka na plocie:diabloti: a piesio bardzo agresywny!!:evil_lol: tak o moim:evil_lol:no widzisz juz wiesz jak wygladam:eviltong:nie on nie jest wcale agresywny, moze zalizac na smierc:p Quote
taxelina Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Eh ciesze sie ze ja po prosty poszlam zarezerowalam termin i taki slub mialam :D Quote
justysiek Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 deer_1987 napisał(a):Eh ciesze sie ze ja po prosty poszlam zarezerowalam termin i taki slub mialam :D :diabloti:tez o takim myslalam , ale wyszlo inaczej:evil_lol: Quote
Recommended Posts