justysiek Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 [quote name='Bullila.nl']pilke ,piesa i na spacerek....:multi::eviltong: http://img517.imageshack.us/img517/7250/53754701ly4.jpg uchole zajefajne :multi: ale mordusia jaka milusia:loveu: czesc:loveu:no wiem ucholi mu wszyscy zazdroszcza:eviltong:wiem wiem bylismny na spacerku:multi: Quote
justysiek Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 deer_1987 napisał(a):co tam w sobote? mi zimno.. caly dzien leje.. a ja bylam z chlopakiem w pracy, a teraz bede wracala do domku i z psem musze wyjsc:diabloti:a poza tym nic ciekawego:lol: Quote
taxelina Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 eh.. ja w pracy, potem szybko dogo obiad a potem spac poszlismy. niedawno sie obudzilam - tz spi - musze z psiakami wyjsc a aly dzien leje i zimno i zgadnij czy mi sie chce na spacer? Quote
basia2202 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='justysiek']:diabloti:czesc narzeczona nr2:multi:, nio on slodki jest:eviltong: ej ej ej... nie nr 2 tylko nr 1 :eviltong: :diabloti: to ja byłam pierwsza narzeczoną :p :B-fly: hehe :evil_lol: buziamy Was:) Quote
justysiek Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 deer_1987 napisał(a):eh.. ja w pracy, potem szybko dogo obiad a potem spac poszlismy. niedawno sie obudzilam - tz spi - musze z psiakami wyjsc a aly dzien leje i zimno i zgadnij czy mi sie chce na spacer? :-(pewnie ci sie nie chce... tez by mi sie nie chcialo:mad:a ja wczoraj poszlam pozno spac, cos kolo 1 i wstalam teraz:diabloti: Quote
justysiek Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='basia2202']ej ej ej... nie nr 2 tylko nr 1 :eviltong: :diabloti: to ja byłam pierwsza narzeczoną :p :B-fly: hehe :evil_lol: buziamy Was:) oj przepraszam:diabloti:w sumie masz racje:multi:no to czesc narzeczona nr 2:eviltong:i my buziamy:loveu: Quote
taxelina Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 i co tam u was? ja spalam w dzien po pracy i teraz cos nie moge.. Quote
justysiek Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 deer_1987 napisał(a):i co tam u was? ja spalam w dzien po pracy i teraz cos nie moge.. :diabloti:a ja poszlam znowu spac po 1 i nie moglam rano wstac:eviltong:a tak poza tym, kupilam Fuksowi zabawke wczoraj spodobala mu sie:pale nie mam aparatu zeby zdjecia zrobic:shake:chcialam zeby tat mi dal kase na kurs , ale powiedzial ze jak sie ma psa z rodowodem to warto inwestowac a w takiego nie:angryy: Quote
justysiek Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 deer_1987 napisał(a):eh... bo kundel gorszy.. :( takkk:angryy: Quote
taxelina Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 eh.. ale poglady sa rozne i jak widac najgorzej jest na wsiach czy w miejszych miastach. ja np. nie moglam byc miec psa ale na podworku na lancuchu czy bez ale nie w lozku normalnie. Quote
justysiek Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 deer_1987 napisał(a):eh.. ale poglady sa rozne i jak widac najgorzej jest na wsiach czy w miejszych miastach. ja np. nie moglam byc miec psa ale na podworku na lancuchu czy bez ale nie w lozku normalnie. moj biega sobie po podworku za domem, nie jest na lancuchu, czasem dla bezpieczenstwa w kojcu:diabloti: Quote
taxelina Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 aha to ma lepiej :D ale i tak dla mnie pies to w domu :D choc wiem ze to roznie bywa i np. Fuksiowi nie brakuje milosci od Ciebie ;) Quote
justysiek Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 deer_1987 napisał(a):aha to ma lepiej :D ale i tak dla mnie pies to w domu :D choc wiem ze to roznie bywa i np. Fuksiowi nie brakuje milosci od Ciebie ;) :pmam nadzieje ze nie:diabloti:ja tez bym chcial w domu wtedy masz wiecej kontaktu z psem, ale... rodzice:roll: Quote
taxelina Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 a moge spytac jaki argument przeciw zeby pies w domu? mam do szkoly dopiero na 12:30.. do 13:40.. troche tak glupio bo potem po 14 to tylko w eslöv gdzies moge z nimi isc Quote
justysiek Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 deer_1987 napisał(a):a moge spytac jaki argument przeciw zeby pies w domu? mam do szkoly dopiero na 12:30.. do 13:40.. troche tak glupio bo potem po 14 to tylko w eslöv gdzies moge z nimi isc ze brudzi:shake: Quote
taxelina Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 hm.. trawa piasek to dla mnie normalka w lozku :D Quote
justysiek Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 deer_1987 napisał(a):hm.. trawa piasek to dla mnie normalka w lozku :D :roll:a dla mnie to sama nie wiem:oops:musze miec porzadek wszedzie... on zreszta lubi podworko- ma pelno przestrzeni do biegania w domu by sie zle czul:razz:zreszta lato jest:lol: Quote
taxelina Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 ja przeciez nie oskarzam cie ze masz na dworzu :P pies sie przyzwyczaja, czlowiek tez i tak jest. jedni maja w domu, inni na dworzu ;) ja nie wyobrazam sobie bez psa w domu ale to tylko ja :P Quote
justysiek Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 deer_1987 napisał(a):ja przeciez nie oskarzam cie ze masz na dworzu :P pies sie przyzwyczaja, czlowiek tez i tak jest. jedni maja w domu, inni na dworzu ;) ja nie wyobrazam sobie bez psa w domu ale to tylko ja :P :pja wiem,moze u siebie bede miala:eviltong:w domu psa, teraz nie mam szans:shake:ale Fuksinka mi sie grzeczna zaczyna robic nawet:razz:ladnie wraca, slucha- choc zawsze sie to zmienia jak go pochwale:lol: Quote
justysiek Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 deer_1987 napisał(a):Mam do du.. humor.. czytalam, nie matrw sie jakos sie ulozy:cool1:a nie mozesz doPolski wrocic???;) Quote
taxelina Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 po co? w pl nie mam nic.. tu mam juz czesc szkoly zalatwiona i mieszkanie a w pl nic tz ma studia skonczone tu a w pl nic Quote
justysiek Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 deer_1987 napisał(a):po co? w pl nie mam nic.. tu mam juz czesc szkoly zalatwiona i mieszkanie a w pl nic tz ma studia skonczone tu a w pl nic :placz:szkoda Quote
taxelina Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 wiesz to juz tu ze sprzatania masz wiecej niz tam w pl z pracy z it Quote
Recommended Posts