Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
co tam w sobote? mi zimno.. caly dzien leje..

a ja bylam z chlopakiem w pracy, a teraz bede wracala do domku i z psem musze wyjsc:diabloti:a poza tym nic ciekawego:lol:

Posted

eh.. ja w pracy, potem szybko dogo obiad a potem spac poszlismy. niedawno sie obudzilam - tz spi - musze z psiakami wyjsc a aly dzien leje i zimno i zgadnij czy mi sie chce na spacer?

Posted

[quote name='justysiek']:diabloti:czesc narzeczona nr2:multi:, nio on slodki jest:eviltong:
ej ej ej... nie nr 2 tylko nr 1 :eviltong: :diabloti:
to ja byłam pierwsza narzeczoną :p :B-fly:

hehe :evil_lol:
buziamy Was:)

Posted

deer_1987 napisał(a):
eh.. ja w pracy, potem szybko dogo obiad a potem spac poszlismy. niedawno sie obudzilam - tz spi - musze z psiakami wyjsc a aly dzien leje i zimno i zgadnij czy mi sie chce na spacer?

:-(pewnie ci sie nie chce... tez by mi sie nie chcialo:mad:a ja wczoraj poszlam pozno spac, cos kolo 1 i wstalam teraz:diabloti:

Posted

[quote name='basia2202']ej ej ej... nie nr 2 tylko nr 1 :eviltong: :diabloti:
to ja byłam pierwsza narzeczoną :p :B-fly:

hehe :evil_lol:
buziamy Was:)

oj przepraszam:diabloti:w sumie masz racje:multi:no to czesc narzeczona nr 2:eviltong:i my buziamy:loveu:

Posted

deer_1987 napisał(a):
i co tam u was? ja spalam w dzien po pracy i teraz cos nie moge..

:diabloti:a ja poszlam znowu spac po 1 i nie moglam rano wstac:eviltong:a tak poza tym, kupilam Fuksowi zabawke wczoraj spodobala mu sie:pale nie mam aparatu zeby zdjecia zrobic:shake:chcialam zeby tat mi dal kase na kurs , ale powiedzial ze jak sie ma psa z rodowodem to warto inwestowac a w takiego nie:angryy:

Posted

eh.. ale poglady sa rozne i jak widac najgorzej jest na wsiach czy w miejszych miastach. ja np. nie moglam byc miec psa ale na podworku na lancuchu czy bez ale nie w lozku normalnie.

Posted

deer_1987 napisał(a):
eh.. ale poglady sa rozne i jak widac najgorzej jest na wsiach czy w miejszych miastach. ja np. nie moglam byc miec psa ale na podworku na lancuchu czy bez ale nie w lozku normalnie.

moj biega sobie po podworku za domem, nie jest na lancuchu, czasem dla bezpieczenstwa w kojcu:diabloti:

Posted

deer_1987 napisał(a):
aha to ma lepiej :D
ale i tak dla mnie pies to w domu :D choc wiem ze to roznie bywa i np. Fuksiowi nie brakuje milosci od Ciebie ;)

:pmam nadzieje ze nie:diabloti:ja tez bym chcial w domu wtedy masz wiecej kontaktu z psem, ale... rodzice:roll:

Posted

deer_1987 napisał(a):
a moge spytac jaki argument przeciw zeby pies w domu?

mam do szkoly dopiero na 12:30.. do 13:40.. troche tak glupio bo potem po 14 to tylko w eslöv gdzies moge z nimi isc

ze brudzi:shake:

Posted

deer_1987 napisał(a):
hm.. trawa piasek to dla mnie normalka w lozku :D

:roll:a dla mnie to sama nie wiem:oops:musze miec porzadek wszedzie... on zreszta lubi podworko- ma pelno przestrzeni do biegania w domu by sie zle czul:razz:zreszta lato jest:lol:

Posted

ja przeciez nie oskarzam cie ze masz na dworzu :P pies sie przyzwyczaja, czlowiek tez i tak jest. jedni maja w domu, inni na dworzu ;) ja nie wyobrazam sobie bez psa w domu ale to tylko ja :P

Posted

deer_1987 napisał(a):
ja przeciez nie oskarzam cie ze masz na dworzu :P pies sie przyzwyczaja, czlowiek tez i tak jest. jedni maja w domu, inni na dworzu ;) ja nie wyobrazam sobie bez psa w domu ale to tylko ja :P

:pja wiem,moze u siebie bede miala:eviltong:w domu psa, teraz nie mam szans:shake:ale Fuksinka mi sie grzeczna zaczyna robic nawet:razz:ladnie wraca, slucha- choc zawsze sie to zmienia jak go pochwale:lol: