Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

deer_1987 napisał(a):
dlatego wlasnie la mnie glupota czekac dlugo, chce sie pobrac to sie pobiera, bo nawet za rok ktos sie moze rozstac..a tu slub w drodze i co? ja nie czekalam dlugo :P niecaly miesiac odkad tu przyjechaalm

:loveu:fajnie, my juz po tych spotkaiach dzis i wczoraj i tylko pelno klopotu:shake::placz::-(

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pewnie resza wyjechala.. tylko ja w domu i pracuje.. juz mam dosc czasami.. a do tego w piatek duzo roboty a w pon juz szkola.. w ogole nie mialam kiedys odpoczac przed nowym rokiem ;(

Posted

deer_1987 napisał(a):
pewnie resza wyjechala.. tylko ja w domu i pracuje.. juz mam dosc czasami.. a do tego w piatek duzo roboty a w pon juz szkola.. w ogole nie mialam kiedys odpoczac przed nowym rokiem ;(

biedna:shake:ja dzis jade do krk, potem siade to ci moze opisze co i ja sie dzieje:roll:trzymaj sie , wielkie buziaki:loveu::loveu::loveu:

Posted

Cos mnie malo kto odwiedza ostatnio:-(a u mnie nic w sumie nowego...mam jeszcze ponad 1,5 miesiaca wakacji, moja mama idzie teraz na operacje wiec moge tu nie za czesto byc, bo bede miala pewnie zajecie,Fuksika zdjecia postaram sie wstawic niedlugo- ale teraz nie mam jakos czasu, duzo sie u mnie dzieje i dlatego:cool3:ale psinka czuje sie swietnie jest zdrowy, szaleje jak zawsze,strasznie przytulasny sie zrobil ostatnio:multi:taki kochany, naprawde tylko by sie przytulal, super:loveu:i kocha wszystkich ludzi, ale z psami niestety nie za wesolo:roll:rzuca sie ale nie sprawdzalam nidgy czy to z ciekawosci czy ze poprostu ich nie lubi,ale ogolnie dobrze,szkoa tylko ze nie mamy z kim na spacerki chodzic, bo tacy przyjaciele by sie przydali:evil_lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
nic musza sie nasze psy nami zadowolic :P

tiak:multi:jaki mi nr wczoraj Fuks wykrecil....:mad:to szok, wzial i za moim kotem przeskoczyl ogrodzenie, :mad:i teraz sobie polepszyl bo musi siedziec w kojcu a tak to biegal sobie po podworku, a bedzie mogl tylko tam byc jak ja bede bo nie chcem zeby sie cos stalo jak mnie np nie bedzie:angryy:wkurzyl mnie strasznie a akurat wychodzilismy a spacer, Ale moze i dobrze ze przy mie sie to stalo bo inaczej bym nie wiedziala ktoredy wychodzi:shake:

Posted

deer_1987 napisał(a):
nie dziwne ze wkurzyl... eh te psy... ja ze swoimi moze dzis pojade na wybieg ;) ale to tylko moze :P

kurde musze mu zalezc jakies tworcze zajecie:roll:myslalam ad jakims sportem ale nie mam pojecia jak zaczac:oops:

Posted

deer_1987 napisał(a):
nie znajduje nic o kielcach i agility ale jak masz ogrod to moze gdzies da sie kupic wlasne przeszkody? ja tu moge kupic ale nie mam ogrodu

wlasie mysle sama zrobic przeszkody:cool3:jeli mi sie oczywiscie uda, i wielka adzije mam ze moj pies bedzie chcial wogole to cwiczyc:roll: