justysiek Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 deer_1987 napisał(a):dlatego wlasnie la mnie glupota czekac dlugo, chce sie pobrac to sie pobiera, bo nawet za rok ktos sie moze rozstac..a tu slub w drodze i co? ja nie czekalam dlugo :P niecaly miesiac odkad tu przyjechaalm :loveu:fajnie, my juz po tych spotkaiach dzis i wczoraj i tylko pelno klopotu:shake::placz::-( Quote
justysiek Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 deer_1987 napisał(a):czemu klopotu? :shake:bo wszystko jest zle teraz, :placz: Quote
justysiek Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 deer_1987 napisał(a):pewnie nie chcesz na watku pisac? jak sie zbiore w siebie to ci napisze a PW:placz: Quote
taxelina Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 ok, sle duzo glaskow i w ogole zeby sie humor poprawil Quote
justysiek Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 deer_1987 napisał(a):ok, sle duzo glaskow i w ogole zeby sie humor poprawil dziekuje:eviltong:ze jako jedyna mnie odwiedzasz, szkoda ze tak daleko mieszkasz:shake: Quote
taxelina Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 pewnie resza wyjechala.. tylko ja w domu i pracuje.. juz mam dosc czasami.. a do tego w piatek duzo roboty a w pon juz szkola.. w ogole nie mialam kiedys odpoczac przed nowym rokiem ;( Quote
justysiek Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 deer_1987 napisał(a):pewnie resza wyjechala.. tylko ja w domu i pracuje.. juz mam dosc czasami.. a do tego w piatek duzo roboty a w pon juz szkola.. w ogole nie mialam kiedys odpoczac przed nowym rokiem ;( biedna:shake:ja dzis jade do krk, potem siade to ci moze opisze co i ja sie dzieje:roll:trzymaj sie , wielkie buziaki:loveu::loveu::loveu: Quote
justysiek Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 deer_1987 napisał(a):dobra to czekam! czesc:loveu: Quote
justysiek Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 Cos mnie malo kto odwiedza ostatnio:-(a u mnie nic w sumie nowego...mam jeszcze ponad 1,5 miesiaca wakacji, moja mama idzie teraz na operacje wiec moge tu nie za czesto byc, bo bede miala pewnie zajecie,Fuksika zdjecia postaram sie wstawic niedlugo- ale teraz nie mam jakos czasu, duzo sie u mnie dzieje i dlatego:cool3:ale psinka czuje sie swietnie jest zdrowy, szaleje jak zawsze,strasznie przytulasny sie zrobil ostatnio:multi:taki kochany, naprawde tylko by sie przytulal, super:loveu:i kocha wszystkich ludzi, ale z psami niestety nie za wesolo:roll:rzuca sie ale nie sprawdzalam nidgy czy to z ciekawosci czy ze poprostu ich nie lubi,ale ogolnie dobrze,szkoa tylko ze nie mamy z kim na spacerki chodzic, bo tacy przyjaciele by sie przydali:evil_lol: Quote
taxelina Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 nam tez bym sie przydali ale cicho nie ma nikogo.. Quote
justysiek Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 deer_1987 napisał(a):nam tez bym sie przydali ale cicho nie ma nikogo.. :shake:nom jak i nam:mad: Quote
taxelina Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 nic musza sie nasze psy nami zadowolic :P Quote
justysiek Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 deer_1987 napisał(a):nic musza sie nasze psy nami zadowolic :P tiak:multi:jaki mi nr wczoraj Fuks wykrecil....:mad:to szok, wzial i za moim kotem przeskoczyl ogrodzenie, :mad:i teraz sobie polepszyl bo musi siedziec w kojcu a tak to biegal sobie po podworku, a bedzie mogl tylko tam byc jak ja bede bo nie chcem zeby sie cos stalo jak mnie np nie bedzie:angryy:wkurzyl mnie strasznie a akurat wychodzilismy a spacer, Ale moze i dobrze ze przy mie sie to stalo bo inaczej bym nie wiedziala ktoredy wychodzi:shake: Quote
justysiek Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 deer_1987 napisał(a):a juz wczesniej wychodzil? no nie:mad:wczoraj pierwszy raz:roll:choc zawsze szalal za kotem nigdy wczesiej nie wyskoczyl:roll: Quote
taxelina Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 nie dziwne ze wkurzyl... eh te psy... ja ze swoimi moze dzis pojade na wybieg ;) ale to tylko moze :P Quote
justysiek Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 deer_1987 napisał(a):nie dziwne ze wkurzyl... eh te psy... ja ze swoimi moze dzis pojade na wybieg ;) ale to tylko moze :P kurde musze mu zalezc jakies tworcze zajecie:roll:myslalam ad jakims sportem ale nie mam pojecia jak zaczac:oops: Quote
justysiek Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 deer_1987 napisał(a):jakie wieksze miasto jest kolo ciebie? kielce,:p:p:p Quote
taxelina Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 nie znajduje nic o kielcach i agility ale jak masz ogrod to moze gdzies da sie kupic wlasne przeszkody? ja tu moge kupic ale nie mam ogrodu Quote
justysiek Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 deer_1987 napisał(a):nie znajduje nic o kielcach i agility ale jak masz ogrod to moze gdzies da sie kupic wlasne przeszkody? ja tu moge kupic ale nie mam ogrodu wlasie mysle sama zrobic przeszkody:cool3:jeli mi sie oczywiscie uda, i wielka adzije mam ze moj pies bedzie chcial wogole to cwiczyc:roll: Quote
Recommended Posts