Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
ale to tak fajnie jest miec psiaka od malego, uczyc go wszystkiego, z nim poznawac swiat :D

niom , moj jest ze mna gdzies od 2 miesiaca zycia:evil_lol:dokladnie ie wiem bo byl zaleziony i tak wet ocenil, ale nie zaluje ze zabralam tego swirka stamtad:multi:

Posted

deer_1987 napisał(a):
swira.. jak ty o nim piszesz..

swirka:evil_lol:nie swira:cool1:jak bys go widzila to bys przyzala mi racje:cool3:a ja bylam u weta z Aza bo sobie porobila rany na grzbiecie i je drapie i lize, dostala leki, ale ajgorsze jest to ze paralizuje jej lapy i wcale nie chodzi prawie tylko non stop w budzie lezy:shake:

Posted

DuDziaczek napisał(a):
odwiedzamy się bo straszny natłok... i cholerne wakacje...

"opamietajcie sie ludziez wyrzucaniem tych psow bo rak do pracy nie ma :placz:"

Chyba bilbord taki wywiesze :angryy:

:shake::-(:placz:jak trzeba bedzie pomoc to daj znac:roll:

Posted

deer_1987 napisał(a):
ja poczekam na zdjecia :D

narazie nie da, bo prawie wogole mnie w domu nie ma:roll:mam tyle rzeczy ze sama nie wiem cio robic:pale cierpliwosci:evil_lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
co w ogole slychac?

a mam w domu taki zapiepsz:oops:ze szok, sprzatanie tu i tam... jutro teście mają przyjechać na zaręczyny(choć już były:evil_lol:)ale żeby z moimi ustalić itp,:roll:i mam mase roboty mówię ci:lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
no i jak bylo???

jakos polecialo:evil_lol:denerwowalam sie ale dobrze nawet:lol:moj tata tylko chcial zebym skonczyla studia i dopiero slub:roll:czyli za 4 lata:-oa ogolnie pogadali sobie:oops:

Posted

deer_1987 napisał(a):
oj ale4 lata to nawet czlowiek wie nie co sie wydarzy, moze sie ludzie rozstana - nie mam na mysli was tylko ogolnie

:shake:ja tez tak mysle, bo takie jest zycie:multi:

Posted

dlatego wlasnie la mnie glupota czekac dlugo, chce sie pobrac to sie pobiera, bo nawet za rok ktos sie moze rozstac..a tu slub w drodze i co? ja nie czekalam dlugo :P niecaly miesiac odkad tu przyjechaalm