justysiek Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 dziekuje w imieniu fuksa:loveu::loveu::loveu:, tak moj fuksik to jeszcze dzidzi i tak sie tez zachowuje:evil_lol:takie male kochane szczeniatko:multi::multi::multi: Quote
taxelina Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 ale to tak fajnie jest miec psiaka od malego, uczyc go wszystkiego, z nim poznawac swiat :D Quote
justysiek Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 deer_1987 napisał(a):ale to tak fajnie jest miec psiaka od malego, uczyc go wszystkiego, z nim poznawac swiat :D niom , moj jest ze mna gdzies od 2 miesiaca zycia:evil_lol:dokladnie ie wiem bo byl zaleziony i tak wet ocenil, ale nie zaluje ze zabralam tego swirka stamtad:multi: Quote
justysiek Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 deer_1987 napisał(a):swira.. jak ty o nim piszesz.. swirka:evil_lol:nie swira:cool1:jak bys go widzila to bys przyzala mi racje:cool3:a ja bylam u weta z Aza bo sobie porobila rany na grzbiecie i je drapie i lize, dostala leki, ale ajgorsze jest to ze paralizuje jej lapy i wcale nie chodzi prawie tylko non stop w budzie lezy:shake: Quote
DuDziaczek Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 odwiedzamy się bo straszny natłok... i cholerne wakacje... "opamietajcie sie ludziez wyrzucaniem tych psow bo rak do pracy nie ma :placz:" Chyba bilbord taki wywiesze :angryy: Quote
justysiek Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 DuDziaczek napisał(a):odwiedzamy się bo straszny natłok... i cholerne wakacje... "opamietajcie sie ludziez wyrzucaniem tych psow bo rak do pracy nie ma :placz:" Chyba bilbord taki wywiesze :angryy: :shake::-(:placz:jak trzeba bedzie pomoc to daj znac:roll: Quote
justysiek Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 deer_1987 napisał(a):ja poczekam na zdjecia :D narazie nie da, bo prawie wogole mnie w domu nie ma:roll:mam tyle rzeczy ze sama nie wiem cio robic:pale cierpliwosci:evil_lol: Quote
justysiek Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 deer_1987 napisał(a):a ile kosztuje cierpliwosc? jest na wage zlota:evil_lol: Quote
justysiek Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 deer_1987 napisał(a):no wlasnie.. kto? Bozia w niebie:loveu::multi::multi::multi:cmokasy:evil_lol: Quote
justysiek Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 deer_1987 napisał(a):aha? a jak ktos nie wierzacy? :evilgrin:to nie wiem:multi: Quote
justysiek Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 deer_1987 napisał(a):co w ogole slychac? a mam w domu taki zapiepsz:oops:ze szok, sprzatanie tu i tam... jutro teście mają przyjechać na zaręczyny(choć już były:evil_lol:)ale żeby z moimi ustalić itp,:roll:i mam mase roboty mówię ci:lol: Quote
justysiek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 deer_1987 napisał(a):no to niezle :D :evil_lol:nom zrobilam 2 salatki, sledzie,jutro kolejne rzeczy:eviltong:a tu juz po 2:mad:kurcze- nie wyspie sie:loveu: Quote
justysiek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 deer_1987 napisał(a):no i jak bylo??? jakos polecialo:evil_lol:denerwowalam sie ale dobrze nawet:lol:moj tata tylko chcial zebym skonczyla studia i dopiero slub:roll:czyli za 4 lata:-oa ogolnie pogadali sobie:oops: Quote
taxelina Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 oj ale4 lata to nawet czlowiek wie nie co sie wydarzy, moze sie ludzie rozstana - nie mam na mysli was tylko ogolnie Quote
justysiek Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 deer_1987 napisał(a):oj ale4 lata to nawet czlowiek wie nie co sie wydarzy, moze sie ludzie rozstana - nie mam na mysli was tylko ogolnie :shake:ja tez tak mysle, bo takie jest zycie:multi: Quote
taxelina Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 dlatego wlasnie la mnie glupota czekac dlugo, chce sie pobrac to sie pobiera, bo nawet za rok ktos sie moze rozstac..a tu slub w drodze i co? ja nie czekalam dlugo :P niecaly miesiac odkad tu przyjechaalm Quote
Recommended Posts