justysiek Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 deer_1987 napisał(a):My bywamy :D :lol:fajnie:loveu: Quote
justysiek Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 DuDziaczek napisał(a):FOTKI:diabloti: wlasnie pojdziemy a spaceros to sie postaram wrzucic jakies zdjecia:multi:jutro moze mnie nie byc bo taki szybki dzien to bedzie, rano lekarz, a potem urodzinowo:multi::evil_lol::loveu: Quote
justysiek Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 deer_1987 napisał(a):duza impreza sie szykuje? :roll:nie...moj men w pracy, awet go chyba jutro nie bedzie:shake::-(:placz:a rano lekarz potem kumpela ma wpasc i zleci:eviltong: Quote
justysiek Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 pochwale sie wam pierscionkiem:evil_lol:moze malo widac ale po pierwsze sie swieci a po drugie sama sobie robilam jedna reka:evil_lol: Quote
justysiek Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 deer_1987 napisał(a):sliczny ;) taka piekna pamiatka :D :loveu:dziekuje , nie wszystkim sie podoba- ale rozne gusta:evil_lol: Quote
taxelina Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 ja lubie takie z kwiatkiem albo jakim kamykiem ;) Wazne zeby sie Tobie podobal :D Quote
justysiek Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 deer_1987 napisał(a):ja lubie takie z kwiatkiem albo jakim kamykiem ;) Wazne zeby sie Tobie podobal :D :evil_lol:nie nio pewnie, mi sie podoba:multi:mam juz ustalona date slubu;):multi: Quote
taxelina Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 ej to bys podala a nie ze sie musze dopytav :P Quote
justysiek Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 deer_1987 napisał(a):ej to bys podala a nie ze sie musze dopytav :P 24.10.2009:multi: Quote
taxelina Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 oj dopiero? czesto sie zastanawiam czemu ludzie planuja np. za ponad 2 lata? zamiast isc i wziac slub? :P Quote
justysiek Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 deer_1987 napisał(a):oj dopiero? czesto sie zastanawiam czemu ludzie planuja np. za ponad 2 lata? zamiast isc i wziac slub? :P bo wesele ,ma byc itp:roll:ja tez bym wolala juz no ale...:p Quote
taxelina Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 mozna sie domyslec jak to wyglada w miejszych mistach czy wsiach, wiele gosci wesele i slub z pompa. my mielismy skromny :P Quote
justysiek Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 deer_1987 napisał(a):mozna sie domyslec jak to wyglada w miejszych mistach czy wsiach, wiele gosci wesele i slub z pompa. my mielismy skromny :P :evil_lol:u mnie tez duzo nie bedzie :roll:ale troszki tak:eviltong: Quote
justysiek Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Izabela124. napisał(a):Hejos Ale super pierścionek:loveu: dziekuje, fajnie ze sie podoba:multi: Quote
DuDziaczek Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Ah przywitamy sie z rana w koncu juz prawie 1 rano :diabloti: Quote
justysiek Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 DuDziaczek napisał(a):Ah przywitamy sie z rana w koncu juz prawie 1 rano :diabloti: :multi:czesc:loveu: Quote
basia2202 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 przyszłam na torta :loveu: i życzyć wsiego najlepsiejszego:) bo chyba nie życzyliśmy jeszcze:) Zuzka oczywiście posyła soczyste urodzinowe buziolki :loveu: pierścień widziałam:cool3: b. ładny:) no... to widzę, że ślub będziemy mieć w podobnym czasie :evil_lol: my planujemy na sierpień albo wrzesień... ale rozglądamy się za jakąś salą, żeby konkretniej datę ustalić... i my ze sobą prawie 4 lata już... toż to czas najwyższy :evil_lol: :p gratulacje zaręczyn w każdym razie...:) my się zaręczaliśmy półtora roku temu, w sam nowy roczek:) Quote
justysiek Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 [quote name='basia2202']przyszłam na torta :loveu: i życzyć wsiego najlepsiejszego:) bo chyba nie życzyliśmy jeszcze:) Zuzka oczywiście posyła soczyste urodzinowe buziolki :loveu: pierścień widziałam:cool3: b. ładny:) no... to widzę, że ślub będziemy mieć w podobnym czasie :evil_lol: my planujemy na sierpień albo wrzesień... ale rozglądamy się za jakąś salą, żeby konkretniej datę ustalić... i my ze sobą prawie 4 lata już... toż to czas najwyższy :evil_lol: :p gratulacje zaręczyn w każdym razie...:) my się zaręczaliśmy półtora roku temu, w sam nowy roczek:) Dziękuje ci bardzo Basienko:multi:oj to faktycznie prawie w jednym czasie, tez chciłam wrzesień ale terminów brak:roll:jeszcze dużo załatwiania, biegania itp ale:eviltong:jaka potem satysfakcja i mam nadzieje udane zycie;)mimo tego co sadza niektorzy ze za młoda jestem - możliwe...ale:loveu::loveu::loveu:sama wiesz:p Quote
justysiek Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 http://www.torty-weselne.com/wp-content/gallery/weselne/24.jpg Quote
justysiek Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 [quote name='justysiek']http://www.torty-weselne.com/wp-content/gallery/weselne/24.jpg zapraszam:multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts