Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Stołów pięknie ozdobionych,
jadłem suto zastawionych
i prezentów z dwa tuziny,
niech zazdroszczą Wam rodziny!
Żadnych sporów, żadnych kłótni,
niechaj nikt nie będzie smutny
- grunt to dobre wieść pożycie,
a karpiowi... daruj życie!
I każdemu - przyjaciela,
co czasami łzę ociera...
i wszystkiego co Wam trzeba,
no i jeszcze gwiazdki z nieba.

Przy wigilijnym stole łamiąc opłatek święty,
wspomnijcie, że dzień radosny w miłości jest poczęty,
że jak mówi Wam wszystkim dawne odwieczne orędzie
w pierwszą na niebie gwiazdkę Bóg w Naszym domu zasiądzie.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziekuje Ius za zyczenia tobir tez wszysstkiego naj naj naj lepszego i dla was wszystkich dziewczynki rowniez ja mam malo swiateczna atmosfere ale:placz::placz::placz:...:shake::shake::shake:pozdrawiam i udanego sylwka i nowego roczku:loveu::loveu::loveu:

Posted

Życzę wszystkim szczęsliwych, radosnych świąt w rodzinnym gronie,dużo miłości, przyjażni i samych najwspanialszych rzeczy :loveu::loveu::loveu:abymarzenia się spełniały a plany nie zawodziły:lol::lol::lol:Udanego Sylwka i nadchodzącego Nowego Roku wielkie buziloki dziewczynki:loveu::loveu::loveu:WeSOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!!!:multi::multi::multi:

• 2 weeks later...
Posted

hejo to ja po długiej nieobecności wsawię zdjątka mojego już nieco większego szczeniorka:loveu::loveu::loveu:skończył 5 miesięcy :lol::lol::lol:i troszke mi urósł:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:loveu::loveu::loveu:

ale jestem duzi:lol::lol::lol:

i uśmiech;););)

i z profilku :multi::multi::multi:

Posted

i teraz Azula.ostatnio jest bardzo niedobra.Wczoraj zaatakowala Fuksa masakra myślałąm że na zawał umre a już było tak fajnie oki wszystko i nagle jej coś odbiło to już chyba tak z wiekiem nie będzie tolerowała innych psów. A moje biedactwo dostało za nic:shake::shake::shake:

a tak na zakończenie tej sesji jeszcze nasze królestwo w całej okazałości:lol::lol:
podwórko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

nom :loveu:maja gdzie sobie hasać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:udaje takiego poważnego a w gruncie rzeczy to maleństwo które ciągle chce żeby go przytulać i jakie daje słodkie buziaki:loveu::loveu::loveu:

Posted

jestem, jestem ;)
coza fajne tereny!
zazdroszcze, chcialabym miec takie miejsce do chasania dla mojej suczycy :razz:
a tak to w Bydgoszczy dupiaście, nie mamy nic kolo nas do biegania rzeba jechac na koniec miasta zeby psiak pojechal :(

ale co tam ;) pozdrawiam :loveu:

Posted

[quote name='emdziolek']Hej Justynko, piękny Ci Fuksio rośnie :loveu: I terenki super do hasania!:multi:
Buziaki!:loveu:

dziękujemy za odwiedzinki Emdziolku:loveu::loveu::loveu:nom tak mi powolutku rośnie kiedy bedzie już taki duzzzzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Angel_']jestem, jestem ;)
coza fajne tereny!
zazdroszcze, chcialabym miec takie miejsce do chasania dla mojej suczycy :razz:
a tak to w Bydgoszczy dupiaście, nie mamy nic kolo nas do biegania rzeba jechac na koniec miasta zeby psiak pojechal :(

ale co tam ;) pozdrawiam :loveu:
Witam i dzięki za odwiedzinki:multi:nom ma troche miejsca do biegania i zabawy :eviltong:pozdrawiamy buziaki i zapraszamy częeściej:lol::lol::lol: