Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DuDziaczek napisał(a):
:evil_lol::evil_lol: Z checia... ale mam zakocenie :razz:, 2 kociaki pod butelkeczke z mlekiem co 3 godz... wiec wiesz... :cool3:

Ale jak tylko mi sie syt. unormuje napewno przyjade ;)

trzymam za slowo:loveu:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A do nas czemu nikt nie zaglada???:placz:ja mialam ostatnio mnostwo spraw a glowie- te swoje studia, siostra wyjezdzala do pracy nad morze.i jeszcze co najlepsze cos mnie ugryzlo w noge i mi tak straszie spuchla ze : niedosc ze chodzic nie moglam bo bolalo:-(to wkurzyl mnie gosc z pogotowia bo nawet nie raczyl dotkac jej tylko tak spojrzal i wypisal mase lekow:mad:nasza sluzba zdrowia:shake:masakra... adal mam spuchieta straszie ale zyje:lol:zdjecia wrzuce a diach moze bylam dzis szalec z Fuksem ale nie wzielam aparatu:evil_lol:a faje by byly foty:cool3:buziaczkuje was, od wt mi sie zaczyaja zaliczenia do 23 wlacznie:-otakze bede tu mniej napewno:roll:a potem praca...itp ale czas postaram sie zalezc:eviltong:muaaaaaaaaaa

Posted

deer_1987 napisał(a):
Co tam u Was?

u mnie sie sesja zaczyna powoli...:shake:oby tylko zaliczyc potem sobie szukam pracy:p,wczoraj bylam sie troche poopalac z moim boyem i wzielismy Fuksa no normalnie nie dal nam zyc:eviltong:ciagle sie kladl na mnie:diabloti:i nas lizal zaczepial szok az kolczyka zgubilam a tyle co dostalam:mad:taki z niego lizus szok :lol:i jeszcze zrobil dziure w kocu:oops:

Posted

justysiek napisał(a):
znajde czas:loveu:tylko kiedy:lol:

:cool3: A Kiedy ty masz czas :razz:

Ja moge jutro, pojutrze:lol: w piatek niestety nie bardzo no i week tez niestety....

Jutro po południu w czwartek może byc do poludnia i po południu ;)

Posted

DuDziaczek napisał(a):
:cool3: A Kiedy ty masz czas :razz:

Ja moge jutro, pojutrze:lol: w piatek niestety nie bardzo no i week tez niestety....

Jutro po południu w czwartek może byc do poludnia i po południu ;)

jutro mam egzamin:shake:od11 i ie wiem kiedy skoncze...a w czwartek mam do 16.30 zajecia...pt i wekend wolny:roll:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Idz :D
Ja sama siedze na kanapie i oba psiaki kolo mnie :D

poszalelismy razem troche, a od jutra musze sie uczyc:roll:choc szczerze mowiac nie mam wcale ochoty:cool3:gdzies bym sobie pojechala ad morze czy w gory odpoczac:pfajnie by bylo:eviltong: