justysiek Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 DuDziaczek napisał(a)::evil_lol::evil_lol: Z checia... ale mam zakocenie :razz:, 2 kociaki pod butelkeczke z mlekiem co 3 godz... wiec wiesz... :cool3: Ale jak tylko mi sie syt. unormuje napewno przyjade ;) trzymam za slowo:loveu: Quote
justysiek Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 A do nas czemu nikt nie zaglada???:placz:ja mialam ostatnio mnostwo spraw a glowie- te swoje studia, siostra wyjezdzala do pracy nad morze.i jeszcze co najlepsze cos mnie ugryzlo w noge i mi tak straszie spuchla ze : niedosc ze chodzic nie moglam bo bolalo:-(to wkurzyl mnie gosc z pogotowia bo nawet nie raczyl dotkac jej tylko tak spojrzal i wypisal mase lekow:mad:nasza sluzba zdrowia:shake:masakra... adal mam spuchieta straszie ale zyje:lol:zdjecia wrzuce a diach moze bylam dzis szalec z Fuksem ale nie wzielam aparatu:evil_lol:a faje by byly foty:cool3:buziaczkuje was, od wt mi sie zaczyaja zaliczenia do 23 wlacznie:-otakze bede tu mniej napewno:roll:a potem praca...itp ale czas postaram sie zalezc:eviltong:muaaaaaaaaaa Quote
DuDziaczek Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 No to ladnie... ja sie tu do Was wybieram a Ty zaliczenia masz :-( Quote
justysiek Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 DuDziaczek napisał(a):No to ladnie... ja sie tu do Was wybieram a Ty zaliczenia masz :-( znajde czas:loveu:tylko kiedy:lol: Quote
justysiek Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 deer_1987 napisał(a):no ja gosci mam :( ciezko znalezc czas... rozumiem:loveu: Quote
justysiek Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko Ile fajowych foteczków dałaś czesc kochana:loveu: Quote
justysiek Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 deer_1987 napisał(a):Co tam u Was? u mnie sie sesja zaczyna powoli...:shake:oby tylko zaliczyc potem sobie szukam pracy:p,wczoraj bylam sie troche poopalac z moim boyem i wzielismy Fuksa no normalnie nie dal nam zyc:eviltong:ciagle sie kladl na mnie:diabloti:i nas lizal zaczepial szok az kolczyka zgubilam a tyle co dostalam:mad:taki z niego lizus szok :lol:i jeszcze zrobil dziure w kocu:oops: Quote
DuDziaczek Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 justysiek napisał(a):znajde czas:loveu:tylko kiedy:lol: :cool3: A Kiedy ty masz czas :razz: Ja moge jutro, pojutrze:lol: w piatek niestety nie bardzo no i week tez niestety.... Jutro po południu w czwartek może byc do poludnia i po południu ;) Quote
justysiek Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 DuDziaczek napisał(a)::cool3: A Kiedy ty masz czas :razz: Ja moge jutro, pojutrze:lol: w piatek niestety nie bardzo no i week tez niestety.... Jutro po południu w czwartek może byc do poludnia i po południu ;) jutro mam egzamin:shake:od11 i ie wiem kiedy skoncze...a w czwartek mam do 16.30 zajecia...pt i wekend wolny:roll: Quote
justysiek Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 deer_1987 napisał(a):No my wlasnie z wyspy wrocilismy :D :loveu:czesc wyspowiczko:loveu:ja sie ucze a jutro- mam dwa egzaminy:cool3: Quote
justysiek Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 deer_1987 napisał(a):no to powodzenia!! nie dziekuje:evil_lol:mam nadzieje ze sie uda:loveu: Quote
Izabela124. Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Hejos Haha tylko ucałowac Fuskia za takie zachowania Quote
justysiek Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 :loveu:taaak:loveu:Izabela124. napisał(a):Hejos Haha tylko ucałowac Fuskia za takie zachowania Quote
justysiek Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 DuDziaczek napisał(a):I jak egzaminy poszly :razz: :-(w koncu nie bylo w nastepnym tygodniu mam az 4:angryy: Quote
justysiek Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 deer_1987 napisał(a):oj duzo... glupota taka :( :-(om nie wiem chyba sie wykoncze:-(naprawde:eviltong:ide sie odstresowac do Fuksa:eviltong::p:evil_lol: Quote
taxelina Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Idz :D Ja sama siedze na kanapie i oba psiaki kolo mnie :D Quote
justysiek Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 deer_1987 napisał(a):Idz :D Ja sama siedze na kanapie i oba psiaki kolo mnie :D poszalelismy razem troche, a od jutra musze sie uczyc:roll:choc szczerze mowiac nie mam wcale ochoty:cool3:gdzies bym sobie pojechala ad morze czy w gory odpoczac:pfajnie by bylo:eviltong: Quote
taxelina Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 no ja bym nad jezioro pojechala ale chyba od nowego tyg ciagle praca.. Quote
Recommended Posts