justysiek Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 deer_1987 napisał(a):Wow, ogormne gratulacje!!! dziekuje:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 No to gratuluję:multi::multi::multi::multi: Quote
DuDziaczek Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 justysiek napisał(a):Przepraszam was dziewczynki ale wypadlaa taka wielka niespodzianka i.... nie mialam jak. Dzis mi sie moj boy oswiadczyl dostalam pierscionek i piekne rozyczki ;) Wybaczcie:loveu::loveu::loveu:fotki dam tylko niech troche ochlone:multi::multi::multi:buziaczkuje:loveu::loveu::loveu::loveu: Haha no to super!!!! deer_1987 napisał(a):Ja od ponad 3 lat mezatka :P :evil_lol::evil_lol: Quote
justysiek Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Dziekuje wam dziewuszki:loveu::loveu::loveu:od 3 lat... zazdroszcze:pmoze i ja w niedlugim czasie bede:diabloti:buziaczkuje was:loveu: Quote
justysiek Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 deer_1987 napisał(a):To Wasze przyszle obraczki? :loveu:mozliwe;) Quote
justysiek Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 deer_1987 napisał(a):Bardzo ladne :D czesc z rana moja ulubiona mężatko:loveu::loveu::loveu:postaram sie zrobic dlea was te foty ale aprawde ostatnio tak mi czas leci ze na ic mi go nie wystarcza , Wczoraj sie uczylam do 1 biomedyk-i dzis dwa kolokwia...:-ojutro te zabieg potem jak bedzie w maire ze mna oki to konsultacje:roll:szok jednym slowem i czekaja a mnie 2 prace jeszcze ....:crazyeye:i naprawde nie mam pojecia jak ja to zrobie, ale szczesliwa jestem to moze dam rade:evil_lol::loveu:buskiiii:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
taxelina Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Widac ze szczesliwa i rozumiem :D ja przed szkola zajrzalam na chwilke ale zaraz zmykam Quote
justysiek Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 deer_1987 napisał(a):Widac ze szczesliwa i rozumiem :D ja przed szkola zajrzalam na chwilke ale zaraz zmykam :loveu:bardzoo szczesliwa.Buzki ja tez spadam na kolosa:cool3: Quote
justysiek Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 deer_1987 napisał(a):Napisz jak poszedl kolos potem :D jestem juz:evil_lol:o udalo sie napisac chyba dobrze bedzie:multi:fajnie bardzo sie ciesze bo szkoda by bylo sie poprawiac jak napisalam oki to moze bede zwolniona z egzaminu;)ale by bylo fajowo:loveu: Quote
DuDziaczek Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Noto nic tylko sie cieszyc i fotki wrzucac :loveu: Quote
justysiek Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 DuDziaczek napisał(a):Noto nic tylko sie cieszyc i fotki wrzucac :loveu: no wrzuce mialam zrobic ale sie rozpadalo i fuks nie ma ochoty a foty spi sobie:loveu:ale napewo zrobie:eviltong:cierpliwosci:loveu: Quote
justysiek Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Czesc wam dziewuszki:eviltong:ja juz jestem po zabiegu zyje;) troche boli ale jakos sie da wytrzymac:lol:lewa strona dokucza bardziej:shake:a u nas pogoda straszna i nie ma fot dlatego...:mad:a i Fuks niedobry...:angryy: Quote
taxelina Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Czemu niedobry? Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze po zabiegu Quote
justysiek Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 deer_1987 napisał(a):Czemu niedobry? Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze po zabiegu bo by mnie ugzyzl wczoraj w reke jak go zlapalam za pasek:shake::placz: dran...a po zbiegu oki wyniki wtorek najpozniej maja byc:roll: pozdrawiam, nie ma zdjec bo mi dogo nie chodzi wogole w dzien jak mi sie uda wejsc to cud:crazyeye::-( Quote
justysiek Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 deer_1987 napisał(a):dogo w ogole podupada.. takkk:shake: Quote
taxelina Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 przestawianie sie postow biala strona eh.. szkoda.. Quote
DuDziaczek Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Co nie zmienia faktow ze ja kcem fotki! :diabloti: Jak tylko dogo bedzie dzialalo prawidlowo! :cool3: Quote
Izabela124. Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Hej A jak się czujesz? lepiej jest po tym zabiegu? Quote
justysiek Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Czesc po zabiegu juz mnie nie boli, a czy sie czuje lepiej to nie dziwnie po tych tabletkach jest:roll:taka spiaca i zamyslona jestem...a wyniki maja byc w pt czyli nic do tej pory nie wiem... A zdjec naprawde nie mam jak wstawiac ostatnio mam nawet malo czasu dla Fuksa musze mu zrobic taki porzadny spacer bo go ostatnio zaniedbuje ale juz nie wyrabaiam naprawde: zaliczenie, egzaminy, prace...:-(szok zmeczona jestem strasznie a tu do konca czerwca nic luzu sie nie zapowiada....:mad:takze was przepraszam buziaki czekajacie cierpliwie:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts