Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

justysiek napisał(a):
Przepraszam was dziewczynki ale wypadlaa taka wielka niespodzianka i.... nie mialam jak. Dzis mi sie moj boy oswiadczyl dostalam pierscionek i piekne rozyczki ;) Wybaczcie:loveu::loveu::loveu:fotki dam tylko niech troche ochlone:multi::multi::multi:buziaczkuje:loveu::loveu::loveu::loveu:

Haha no to super!!!!

deer_1987 napisał(a):
Ja od ponad 3 lat mezatka :P

:evil_lol::evil_lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Bardzo ladne :D

czesc z rana moja ulubiona mężatko:loveu::loveu::loveu:postaram sie zrobic dlea was te foty ale aprawde ostatnio tak mi czas leci ze na ic mi go nie wystarcza , Wczoraj sie uczylam do 1 biomedyk-i dzis dwa kolokwia...:-ojutro te zabieg potem jak bedzie w maire ze mna oki to konsultacje:roll:szok jednym slowem i czekaja a mnie 2 prace jeszcze ....:crazyeye:i naprawde nie mam pojecia jak ja to zrobie, ale szczesliwa jestem to moze dam rade:evil_lol::loveu:buskiiii:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Widac ze szczesliwa i rozumiem :D
ja przed szkola zajrzalam na chwilke ale zaraz zmykam

:loveu:bardzoo szczesliwa.Buzki ja tez spadam na kolosa:cool3:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Napisz jak poszedl kolos potem :D

jestem juz:evil_lol:o udalo sie napisac chyba dobrze bedzie:multi:fajnie bardzo sie ciesze bo szkoda by bylo sie poprawiac jak napisalam oki to moze bede zwolniona z egzaminu;)ale by bylo fajowo:loveu:

Posted

DuDziaczek napisał(a):
Noto nic tylko sie cieszyc i fotki wrzucac :loveu:

no wrzuce mialam zrobic ale sie rozpadalo i fuks nie ma ochoty a foty spi sobie:loveu:ale napewo zrobie:eviltong:cierpliwosci:loveu:

Posted

Czesc wam dziewuszki:eviltong:ja juz jestem po zabiegu zyje;) troche boli ale jakos sie da wytrzymac:lol:lewa strona dokucza bardziej:shake:a u nas pogoda straszna i nie ma fot dlatego...:mad:a i Fuks niedobry...:angryy:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Czemu niedobry?
Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze po zabiegu

bo by mnie ugzyzl wczoraj w reke jak go zlapalam za pasek:shake::placz: dran...a po zbiegu oki wyniki wtorek najpozniej maja byc:roll: pozdrawiam, nie ma zdjec bo mi dogo nie chodzi wogole w dzien jak mi sie uda wejsc to cud:crazyeye::-(

Posted

Czesc po zabiegu juz mnie nie boli, a czy sie czuje lepiej to nie dziwnie po tych tabletkach jest:roll:taka spiaca i zamyslona jestem...a wyniki maja byc w pt czyli nic do tej pory nie wiem... A zdjec naprawde nie mam jak wstawiac ostatnio mam nawet malo czasu dla Fuksa musze mu zrobic taki porzadny spacer bo go ostatnio zaniedbuje ale juz nie wyrabaiam naprawde: zaliczenie, egzaminy, prace...:-(szok zmeczona jestem strasznie a tu do konca czerwca nic luzu sie nie zapowiada....:mad:takze was przepraszam buziaki czekajacie cierpliwie:loveu::loveu::loveu: