Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='IgUsIoLeK']
Fuksioo na jednym zdięciu Fuksio z pańcią :razz:
Proszę proszę, Wilko-pies w jednym na ost.zdięciu :razz:
Śliczny jest.:loveu:

a dziękuje:loveu:no wiesz co on kosc dostał i tak zrobił a wyglada jak by wył:lol::loveu::loveu:i dziekujemy za odwiedzinki:multi:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ja zagladam do Was ;)
Dostalam przymusowe wolne bo malarze balkon maluja i ciagle laza w ta i spowrotem i musi ktos byc w domu zeby drzwi byly otwarte...

a ja byłam u was:evil_lol: widziałam foty śliczne:cool3:a tak mi sie dzis nic nie chce ze szok ale na 15 musze na angielski iść:roll::placz:

Posted

No widzisz - jak ja bym byla w szkole to od 9:50 do 13. 11-11:30 jest nauczycielka w sali od szwedzkiego, potem 1h na lunch idzie i nowa przychodzi 12:30-13 (ona jest dluzej ale ja koncze o 13). tak wiec na 11 nie zdaze juz :P a na 12:30 do 13 juz sie nie oplaca..

Posted

deer_1987 napisał(a):
No widzisz - jak ja bym byla w szkole to od 9:50 do 13. 11-11:30 jest nauczycielka w sali od szwedzkiego, potem 1h na lunch idzie i nowa przychodzi 12:30-13 (ona jest dluzej ale ja koncze o 13). tak wiec na 11 nie zdaze juz :P a na 12:30 do 13 juz sie nie oplaca..

A a a :cool3:rozumiem ja mam jutro juz na szczeście wolne:multi:i ide dopiero we wtorek na zajęcia to mam długiii wekend:diabloti:fajnie.:lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ale zazdroszcze :D
Ja od razu po pracy jutro do szkoly.. na szczescie tylko do 11:20 zajecia

:evil_lol:ja to padam cos sie zle ostatnio czuje strasznie...:roll: