Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobrze jest przygarnąć małego psiaka z ulicy do siebie ponieważ ja też uwarzam że pies z ulicy jest najlepszym przyjacielem i najwierniejszym ponieważ napewno jest po swoich przeżyciach i jak człowiek mu pomoże to pies jest bardzo wdzienczny.Słodkiego masz wsiaka :)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie ma jej nigdzie :placz::placz::placz:masakra.od wczoraj jej nie ma i nie wiem czy juz wogole wroci....:shake::shake::shake::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

justysiek napisał(a):
juz szuklam wszedzie i nie ma jej nigdzie cos innego musialo sie stac :shake::shake::shake:nie wiem juz nie wiem jak jej szukac i co robic.............:placz::placz::placz::placz:
Nie łam się szukaj! A gdzie ci zniknęła. Może chodź tam czesto może sie tam gdzieś bląka. Kronos zawsze przychodzi tam gdzie mnie ostatnio widział. Trzymaj się i melduj!

Posted

sorki ale ze mnie nie bylo ale jakos bylam bardzo tym wszystkim zdolowana.nie ma jej w schronisku a codziennie chodze z fuksem i nigdzie jej nie ma. Ona byla u mnie ponad 3 lata i nie mozliwe zeby sie tak poprostu zgubila. poza tym to nie stalo sie na spacerze tylko moj tata wypusil ja z kojca i zniknela.i od tej pory to juz tydzien i jej nie widzialam nigfzie jej nie am jakby sie rozplynela w powietrzu normalnie mowie wam. ktos jej cos musial zrobic:mad::mad::mad: bo innej mozliwosci nie ma nie vyla taka zeby sobie gdzies biegac przez tyle czasu nie wierze w to poprostu.:shake::shake::shake:podejrzewam tzn tak mi powiedziano ze to moj sasaid cos z nia zrobil ale nie mam dowodow a bez nich nic nie jesten w stanie zdzialac..........ale wiem ze kiedys prawda wyjdzie na jaw.tylko tyle mi zostaje ..:placz::placz: takze dobrych wiesci nie mam i chb juz miec nie bede, Pozostaje tylko czekac bo w tak malej miejscowosci nie mozliwe zeby zginela.:roll::roll::roll:jak bym cos wiedziala wiecej czy ja znalazla to dam wam znac dzieki za troske :shake::shake::shake::placz::placz::placz:

Posted

nom moj taki co mieszka obok.ja tyl wiem bo mnie w tym czasie nie bylo w domu...:shake::shake::shake:nom t juz nie wiem czy sie jeszcze znajdzie.ja wiem czy przeszkadzala? byla u mnie tylko czasem jak na spacer ktos ja bral to przechodzila bo ogrodzenie jest od jego strony popsute.nie wiem to byl w sumie pies mojej siostry.........:placz::placz::placz: