Pusiaczka Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Dobrze jest przygarnąć małego psiaka z ulicy do siebie ponieważ ja też uwarzam że pies z ulicy jest najlepszym przyjacielem i najwierniejszym ponieważ napewno jest po swoich przeżyciach i jak człowiek mu pomoże to pies jest bardzo wdzienczny.Słodkiego masz wsiaka :) Quote
justysiek Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 bedzie troszke fotek ze spacerku:diabloti::diabloti::diabloti: :cool3::cool3::cool3::loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
justysiek Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:to juz koniec na dzis pozdrawiamy:loveu::loveu::loveu: Quote
justysiek Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 przez przypadek poszlo mi 2 razy to samo zdjecie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Witanko:loveu::loveu: Ile tu fajnych foteczek:loveu::multi: Quote
justysiek Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 dzieki wielkie za mile slowa. niestesty mam zla wiadomosc zginela moja sunia terier walijski:shake::shake::shake::placz::placz::placz:Fuks dostaje szalu:-o:-o Quote
apple Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 To szukać! szybciutko! Dogomaniaków z okolicy zawiadomić. Przecież Fuksiu nie może być smutny! P.S. Głowa do góry na pewno się znajdzie! Quote
justysiek Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 nie ma jej nigdzie :placz::placz::placz:masakra.od wczoraj jej nie ma i nie wiem czy juz wogole wroci....:shake::shake::shake::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
apple Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Moze w schronisku zapytaj czy jej nie znaleźli, porozklejaj plakaty w swoim mieście Quote
justysiek Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 nom byc moze.............:shake::shake::shake::shake::shake: Quote
apple Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 justysiek napisał(a):nom byc moze.............:shake::shake::shake::shake::shake: nie być może a NA PEWNO tak masz myśleć Quote
justysiek Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 juz szuklam wszedzie i nie ma jej nigdzie cos innego musialo sie stac :shake::shake::shake:nie wiem juz nie wiem jak jej szukac i co robic.............:placz::placz::placz::placz: Quote
apple Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 justysiek napisał(a):juz szuklam wszedzie i nie ma jej nigdzie cos innego musialo sie stac :shake::shake::shake:nie wiem juz nie wiem jak jej szukac i co robic.............:placz::placz::placz::placz: Nie łam się szukaj! A gdzie ci zniknęła. Może chodź tam czesto może sie tam gdzieś bląka. Kronos zawsze przychodzi tam gdzie mnie ostatnio widział. Trzymaj się i melduj! Quote
Izabela124. Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Porozwieszalas plakaty, ogloszenuia? Quote
apple Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Haloooo! I co się dzieje??? Jak tam sytuacja????? Quote
justysiek Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 sorki ale ze mnie nie bylo ale jakos bylam bardzo tym wszystkim zdolowana.nie ma jej w schronisku a codziennie chodze z fuksem i nigdzie jej nie ma. Ona byla u mnie ponad 3 lata i nie mozliwe zeby sie tak poprostu zgubila. poza tym to nie stalo sie na spacerze tylko moj tata wypusil ja z kojca i zniknela.i od tej pory to juz tydzien i jej nie widzialam nigfzie jej nie am jakby sie rozplynela w powietrzu normalnie mowie wam. ktos jej cos musial zrobic:mad::mad::mad: bo innej mozliwosci nie ma nie vyla taka zeby sobie gdzies biegac przez tyle czasu nie wierze w to poprostu.:shake::shake::shake:podejrzewam tzn tak mi powiedziano ze to moj sasaid cos z nia zrobil ale nie mam dowodow a bez nich nic nie jesten w stanie zdzialac..........ale wiem ze kiedys prawda wyjdzie na jaw.tylko tyle mi zostaje ..:placz::placz: takze dobrych wiesci nie mam i chb juz miec nie bede, Pozostaje tylko czekac bo w tak malej miejscowosci nie mozliwe zeby zginela.:roll::roll::roll:jak bym cos wiedziala wiecej czy ja znalazla to dam wam znac dzieki za troske :shake::shake::shake::placz::placz::placz: Quote
apple Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Sąsiad :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Co to za sąsiad?:angryy::angryy::angryy: Ale niby czemu- coś mu przeszkadzała czy co? Quote
Medorowa Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 A ja nadal trzymam kciuki i mam nadzieję, ze się odnajdzie:kciuki::) Quote
justysiek Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 nom moj taki co mieszka obok.ja tyl wiem bo mnie w tym czasie nie bylo w domu...:shake::shake::shake:nom t juz nie wiem czy sie jeszcze znajdzie.ja wiem czy przeszkadzala? byla u mnie tylko czasem jak na spacer ktos ja bral to przechodzila bo ogrodzenie jest od jego strony popsute.nie wiem to byl w sumie pies mojej siostry.........:placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts