Izabela124. Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Hej A my sie chyba obarzimy, bo kochana dawno cie nie bylo w naszej galeri Quote
justysiek Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Izabela124. napisał(a):Hej A my sie chyba obarzimy, bo kochana dawno cie nie bylo w naszej galeri juz bylam:lol:poprawie sie:loveu: Quote
justysiek Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Izabela124. napisał(a):Witamy sie sobotnio :multi:czesc:loveu: Quote
emdziolek Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Witanko Justyś!!:loveu: Daj jakieś fotki nareszcie:multi: Quote
justysiek Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 deer_1987 napisał(a):a gdzie zdjecia? czesc niestety fotek nie bedzie zepsul sie aparat:shake:moze w swieta beda:placz: Quote
justysiek Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 emdziolek napisał(a):Witanko Justyś!!:loveu: Daj jakieś fotki nareszcie:multi: chetnie bym dala ale aparat odmowil posluszenstwa:-( Quote
justysiek Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 deer_1987 napisał(a):Kurcze no :( no to poczekamy ano szkoda nie mama jak niestety inaczej:-( Quote
justysiek Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Izabela124. napisał(a):Hej no szkoda, ze aparat sie zepsul :( nom niestety ale postaram sie potem wrzucic:placz: Quote
justysiek Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 deer_1987 napisał(a):No to poczekamy :) milego dnia :D tez wam zycze milego dnia.:loveu:bylam na waszej stronce i nawet zostawilam slad;) Quote
taxelina Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Ooo to zaraz zajrzymy, w ogole dziekujemy za odwiedziny :) W samym moim watku jest 30 nowych zdjec :D Quote
justysiek Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 normalnie od sameo rana chodze taka wkurzona:angryy:juz ktoras noc z rzedu przychodzi do mnie pies sasiadki i szczeka pod oknem i do tego przyniosl mi pchly( wczoraj je pryskalam jakims srodkiem i tak sie tego najadlam ze mi bylo pol wieczora niedobrze:shake: ale mama nadziej ze pomoze bo przeciez tak mi bylo ich szkoda jak sie tak drapaly i nie wiedziaam od czego bo niedawno odpchlone byly i raz patrze a Fuks mial na brzuchu cala czerwona skore juz sie wystraszylam bo myslalam ze moze jaks chorobe skory ma ja patrze a tu pchly:crazyeye:):mad:moja mama dzis zadzwonia do taj babki zeby sobie psa uwiazala a ta do niej :"ze pani psy to wyja w nocy"rozumiecie?:mad::mad::mad:brak slow normalnie...do tego jeszcze moja wstretna suka przez to mi pogryzla Fuksa:placz:i teraz biedak kuleje na lape i nie wiem czy nie bede musiala do weta jechac:-(:-(:-(:-(:placz::placz::placz: Quote
taxelina Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 kurcze... ale glupio.... sasiedzi bywaja upierdliwi... Quote
justysiek Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 deer_1987 napisał(a):Ooo to zaraz zajrzymy, w ogole dziekujemy za odwiedziny :) W samym moim watku jest 30 nowych zdjec :D lece juz oblukac;) Quote
justysiek Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 deer_1987 napisał(a):kurcze... ale glupio.... sasiedzi bywaja upierdliwi... naprawde najgorzej ze ta moja suka zgupiala:-(bo Fuks wyganial tego psa stad i mu sie zebralo o to.:shake: Quote
taxelina Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 eh.. no ale sasiadka tez by sie mogla zachowac... Quote
justysiek Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 deer_1987 napisał(a):eh.. no ale sasiadka tez by sie mogla zachowac... widzisz dla niej nie jest wazne ze jej pies nie dosc ze nie jest u siebie i szczeka mi nocami pod oknami to jeszcze przychodzi wyjadac moim psom z miski i do tego pchly przynosi i to juz przesada lekka...bo moje psy nie biegaja nikomu po podworku tylko u mnie po posesji ogrodzonej:shake:ale ludzie tu sa wykolejeni. mama psu pysk chyba zaklei ze wyje i szczeka a poza tym jeszcze jak by miala pewnosc ze to alurat moj bo kazdy ma psa. a nie mieszkamy w bloku ani znowu tak blisko bardzo siebie. szok:mad::angryy::-( Quote
taxelina Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 justysiek napisał(a):w tylko u mnie po posesji ogrodzonej:shake: to jak sie jej pies dostaje? Quote
justysiek Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 deer_1987 napisał(a):to jak sie jej pies dostaje? to jest maly pies typu terier i on umie przyjsc w goer po siatce albo miedzy ogrodzeniem bo jak sie wrocisz troche wczesniej do watku to byly gdzies zdjecia tam sa takie kwadraty czy cos i tedy wchodzi:shake: Quote
taxelina Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Aha a to skubany.. niech go lepiej pilnuje.. :/ Quote
Recommended Posts