Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

normalnie od sameo rana chodze taka wkurzona:angryy:juz ktoras noc z rzedu przychodzi do mnie pies sasiadki i szczeka pod oknem i do tego przyniosl mi pchly( wczoraj je pryskalam jakims srodkiem i tak sie tego najadlam ze mi bylo pol wieczora niedobrze:shake: ale mama nadziej ze pomoze bo przeciez tak mi bylo ich szkoda jak sie tak drapaly i nie wiedziaam od czego bo niedawno odpchlone byly i raz patrze a Fuks mial na brzuchu cala czerwona skore juz sie wystraszylam bo myslalam ze moze jaks chorobe skory ma ja patrze a tu pchly:crazyeye:):mad:moja mama dzis zadzwonia do taj babki zeby sobie psa uwiazala a ta do niej :"ze pani psy to wyja w nocy"rozumiecie?:mad::mad::mad:brak slow normalnie...do tego jeszcze moja wstretna suka przez to mi pogryzla Fuksa:placz:i teraz biedak kuleje na lape i nie wiem czy nie bede musiala do weta jechac:-(:-(:-(:-(:placz::placz::placz:

Posted

deer_1987 napisał(a):
kurcze... ale glupio.... sasiedzi bywaja upierdliwi...

naprawde najgorzej ze ta moja suka zgupiala:-(bo Fuks wyganial tego psa stad i mu sie zebralo o to.:shake:

Posted

deer_1987 napisał(a):
eh.. no ale sasiadka tez by sie mogla zachowac...

widzisz dla niej nie jest wazne ze jej pies nie dosc ze nie jest u siebie i szczeka mi nocami pod oknami to jeszcze przychodzi wyjadac moim psom z miski i do tego pchly przynosi i to juz przesada lekka...bo moje psy nie biegaja nikomu po podworku tylko u mnie po posesji ogrodzonej:shake:ale ludzie tu sa wykolejeni. mama psu pysk chyba zaklei ze wyje i szczeka a poza tym jeszcze jak by miala pewnosc ze to alurat moj bo kazdy ma psa. a nie mieszkamy w bloku ani znowu tak blisko bardzo siebie. szok:mad::angryy::-(

Posted

deer_1987 napisał(a):
to jak sie jej pies dostaje?

to jest maly pies typu terier i on umie przyjsc w goer po siatce albo miedzy ogrodzeniem bo jak sie wrocisz troche wczesniej do watku to byly gdzies zdjecia tam sa takie kwadraty czy cos i tedy wchodzi:shake: