justysiek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 siemeczka :diabloti:to znowu ja doszłam w końcu do tego jak trzeba wrzucic tutaj zdjecia na początek mój ostatni dobytek czyli coś w stylu amsafka :crazyeye::loveu::evil_lol: przynajmiej taki miał być a co z niego wyrośnie to się okaże już wkrótce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: napewno mały diabełek:mad::mad::mad: choć w sumie taki to już od początku jest:loveu::loveu: no i oczywiście kochany. Niech mi ktoś powie że pies który jest przygarnięty z ulicy nie jest najwierniejszy i najukochańszy na świecie :lol::lol::lol: ale się rozpisałam może lepiej zdjęcia wrzuce:multi::multi::multi: to jest zdjęcie jak skonczył 3 mieiące teraz jest już troszke większy:cool3::cool3::cool3:nom to może troszke wspomnień jak był takim małym 2 miesięcznym psiakiem a utaj jak dorastał gdzieś ok 2,5 miesiąca ma:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nom to tyle wrzuce kolejnym razem reszte .mam nadzieje że udało mi się i bez problemu się wyśwlietlą:razz::razz: Quote
justysiek Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 nom to jest Fuksio jak dorastał.Słodki nie ?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti::diabloti::diabloti::loveu::loveu::loveu::loveu: a teraz bedzie malutki:loveu::loveu::loveu: nom to teraz juz foty jak ma coś ok 3 miesiczków :angryy::angryy::angryy::diabloti::multi: tyle na dzis.:loveu::loveu::loveu: Quote
emdziolek Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 noo nareszcie:multi: i co tak trudno wstaws foto:cool3:?? Fuksio piekniutki:loveu: Pozdrowionka:evil_lol: Quote
justysiek Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 nom trudno bylo :razz::razz::razz:dopiero wziąłam wklej e- mail i poszło:crazyeye::crazyeye::crazyeye:nom te zdjecia sąjuż troszke stare musze nowe wrzucic:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia2202 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 witam Cię Justyś:) psina.. śliczności:loveu: http://img147.imageshack.us/img147/4614/zmienione1zs8.jpg czekam na pozostałe pociechy;) duuużo fotek, żeby było:p i zapraszam do naszej galerii:) Quote
Izabela124. Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 No fajniutki piesio, zakochac sie mozna Quote
justysiek Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 dziękujemy bardzo za miłe komentarze:loveu::loveu::loveu:postaram się wrzucić kolejne zdjęcia:multi::multi::multi: Quote
justysiek Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 zapraszam mam przyjemność przedstawić moja sunie ok 3 letniego terierka walijskiego ma na imie Sarcia:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i została przygarnięta przez nas jak błakała sie w mojej okolicy :lol::lol::lol:niezły z niej rozbójnik:mad::mad::mad: potrzebuje mnóstwa ruchu dlatego biega sobie po lesie i sadzie na codzinnych spacerkach razem z Fuksiem mam jej tylko kilka zdjęć postaram sie zrobić nowe szybko:cool3::cool3::cool3:to tyle pisania teraz zdjęcia:crazyeye::crazyeye::crazyeye: nom :lol::lol::lol: a to będzie z lotu ptaka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:sorki za jakość robione było telefonem:p:p:p Quote
justysiek Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 oto Aza 11 letnia suczka rasy owczarek kaukazki:crazyeye::crazyeye::crazyeye:jest u mnie od samego początku i służy wiernie już tyle latek bardzo ją kochamy wszyscy.niedawno miała operacje i bardzo się biedulka nacierpiała ale naszczęście wszystko jest już dobrze i nadal czuwa nad moim domkiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ma swój charakterek nie toleruje innych psów reaguje na nie wręcz agresją:shake::shake::shake: dlatego ciężko mi wychodzić z nią gdzieś samej musze kogoś prosić o pomoc;););) to tyle:loveu:a teraz zdjątkamiałam tylko takie jej w tym momencie:loveu::loveu::loveu: Quote
justysiek Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 nom to jeszcze jedenpiesek tym razem owczarek niemiecki :crazyeye:ma na imie Cywil i to prezent dla mojego chłopaka z okazji jego święta:cool3::cool3::cool3:Obecnie ma coś ok 1,5 roku także młodziutki:diabloti::diabloti::diabloti:i co najciekawsze urodził się w tym samym dniu i miesiącu co ja:-o:-o:-ofajnie .to teraz wrzuce fotki małego Cywilcia:loveu: tutaj słodko lulcia:loveu: Quote
justysiek Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 nom to teraz kolejne fotki dorastającego psiaka:crazyeye::crazyeye::crazyeye: a traz jak jest już okazałych rozmiarów:loveu::loveu::loveu: nom piękny jest prawda ?:loveu::loveu::loveu:hmmm Quote
emdziolek Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 NO justyś, nie wiedzialam ze masz kaukaza:crazyeye: Cuudna sunia:) Pozdrowionka:) Quote
justysiek Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Emciu:loveu::loveu::loveu:wielie dzieki za miłe słówka:lol::lol::lol:twoje psiaki też słodkie szczególnie Paco a i Vega:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ekstra zdjecie to przytulane mozna sie zakochac:loveu::loveu::loveu: Quote
justysiek Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 nom postaram sie wrzucic jutro albo w niedzielke :loveu::loveu::loveu:zdjecia narazie mama kilka robionych kom ale postaram sie wrzucic moga miec slaba jakosc ale nia mialam aparatu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:buziolki wyglaskajcie psiaki:cool3::cool3::cool3::diabloti::diabloti::diabloti:i tez dziendoberek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ola164 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Śliczne są :loveu: Tylko czy temat nie powinien być na galeriach? Quote
justysiek Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='justysiek']siemeczka mam inne zdjęcia te aktualne będą potem bo teraz nie mam możliwości Quote
justysiek Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101391 zapraszam :loveu::loveu::loveu: Quote
justysiek Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 niepotrzebnie otwierałam nowy watek ale mysle ze traficie teraz juz beda tylko na tym albo na tamtym :loveu::loveu::loveu:pozdrawiam dziewczynki Quote
justysiek Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 czemu ? tu tez jest oki:crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ola164 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Ale do tkich tematów stworzony jest dział "foto blogi" ;) Może po prostu poproś moda na pw żeby przeniósł temat ;) Quote
Recommended Posts