Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

siemeczka :diabloti:to znowu ja doszłam w końcu do tego jak trzeba wrzucic tutaj zdjecia na początek mój ostatni dobytek czyli coś w stylu amsafka :crazyeye::loveu::evil_lol: przynajmiej taki miał być a co z niego wyrośnie to się okaże już wkrótce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: napewno mały diabełek:mad::mad::mad: choć w sumie taki to już od początku jest:loveu::loveu: no i oczywiście kochany. Niech mi ktoś powie że pies który jest przygarnięty z ulicy nie jest najwierniejszy i najukochańszy na świecie :lol::lol::lol: ale się rozpisałam może lepiej zdjęcia wrzuce:multi::multi::multi: to jest zdjęcie jak skonczył 3 mieiące teraz jest już troszke większy:cool3::cool3::cool3:nom to może troszke wspomnień jak był takim małym 2 miesięcznym psiakiem a utaj jak dorastał gdzieś ok 2,5 miesiąca ma:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nom to tyle wrzuce kolejnym razem reszte .mam nadzieje że udało mi się i bez problemu się wyśwlietlą:razz::razz:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nom to jest Fuksio jak dorastał.Słodki nie ?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti::diabloti::diabloti::loveu::loveu::loveu::loveu:

a teraz bedzie malutki:loveu::loveu::loveu:

nom to teraz juz foty jak ma coś ok 3 miesiczków :angryy::angryy::angryy::diabloti::multi:

tyle na dzis.:loveu::loveu::loveu:

Posted

nom trudno bylo :razz::razz::razz:dopiero wziąłam wklej e- mail i poszło:crazyeye::crazyeye::crazyeye:nom te zdjecia sąjuż troszke stare musze nowe wrzucic:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

zapraszam mam przyjemność przedstawić moja sunie ok 3 letniego terierka walijskiego ma na imie Sarcia:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i została przygarnięta przez nas jak błakała sie w mojej okolicy :lol::lol::lol:niezły z niej rozbójnik:mad::mad::mad: potrzebuje mnóstwa ruchu dlatego biega sobie po lesie i sadzie na codzinnych spacerkach razem z Fuksiem mam jej tylko kilka zdjęć postaram sie zrobić nowe szybko:cool3::cool3::cool3:to tyle pisania teraz zdjęcia:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

nom :lol::lol::lol: a to będzie z lotu ptaka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:sorki za jakość robione było telefonem:p:p:p

Posted

oto Aza 11 letnia suczka rasy owczarek kaukazki:crazyeye::crazyeye::crazyeye:jest u mnie od samego początku i służy wiernie już tyle latek bardzo ją kochamy wszyscy.niedawno miała operacje i bardzo się biedulka nacierpiała ale naszczęście wszystko jest już dobrze i nadal czuwa nad moim domkiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ma swój charakterek nie toleruje innych psów reaguje na nie wręcz agresją:shake::shake::shake: dlatego ciężko mi wychodzić z nią gdzieś samej musze kogoś prosić o pomoc;););)
to tyle:loveu:a teraz zdjątkamiałam tylko takie jej w tym momencie:loveu::loveu::loveu:

Posted

nom to jeszcze jedenpiesek tym razem owczarek niemiecki :crazyeye:ma na imie Cywil i to prezent dla mojego chłopaka z okazji jego święta:cool3::cool3::cool3:Obecnie ma coś ok 1,5 roku także młodziutki:diabloti::diabloti::diabloti:i co najciekawsze urodził się w tym samym dniu i miesiącu co ja:-o:-o:-ofajnie .to teraz wrzuce fotki małego Cywilcia:loveu:
tutaj słodko lulcia:loveu:

Posted

nom to teraz kolejne fotki dorastającego psiaka:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

a traz jak jest już okazałych rozmiarów:loveu::loveu::loveu:
nom piękny jest prawda ?:loveu::loveu::loveu:hmmm

Posted

Emciu:loveu::loveu::loveu:wielie dzieki za miłe słówka:lol::lol::lol:twoje psiaki też słodkie szczególnie Paco a i Vega:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ekstra zdjecie to przytulane mozna sie zakochac:loveu::loveu::loveu:

Posted

nom postaram sie wrzucic jutro albo w niedzielke :loveu::loveu::loveu:zdjecia narazie mama kilka robionych kom ale postaram sie wrzucic moga miec slaba jakosc ale nia mialam aparatu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:buziolki wyglaskajcie psiaki:cool3::cool3::cool3::diabloti::diabloti::diabloti:i tez dziendoberek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: