Becia66 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Dorciu załatwimy ci lepsze miejsce i nową budę - obiecuję...!!! Quote
fizia Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Trzymaj się - jeszcze będziesz szczęśliwa, ja w to wierzę! Quote
albiemu Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 dom znajdzie nie ma innej możliwości! Quote
SZPiLKA23 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Jest piekna i młoda, bardzo energiczna i kochana domek musi sie znalezc... Quote
Becia66 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Słuchajcie... nie wiem jak to napisać - DORA PRAWDOPODOBNIE POJEDZIE JUTRO DO NOWEGO DOMKU DO PRZEMYŚLA !!! :multi::multi::multi: Miałam przed chwilą telefon od dziewczyny z Przemyśla, pytała o Dorę i jedzie jutro z rodziną ok.godz.11 do schroniska. Mówi że na 99 % sunię wezmą.. Ostatnio straciła swoją, kilkunastoletnią sunię i jej 4-letni dalmatyńczyk rozpacza i taka straszna pustka w domu, że postanowili od razu adoptować jakąś bide ze schroniska. Sama wspomniała o sterylizacji. Oczywiście poinformowałam o rogatym charakterku Dory, jej niespożytej energii ale i o wielkim sercu i pragnieniu koktaktu z człowiekiem. Powiedziała że dadzą radę a poza tym zna kogoś kto pracuje z psami i jak będą problemy to pomoże. Boższsze dziewczyny, trzymajcie mocno kciuki za domek Dorusi...:thumbs: Jestem z dziewczyną w kontakcie, ma jutro zadzwonić co i jak... Quote
Becia66 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Już niedługo bedzie wiadomo czy Dorcia pojechała do nowego domku...:roll: Quote
ewatr Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 becia66 napisał(a):Już niedługo bedzie wiadomo czy Dorcia pojechała do nowego domku...:roll: zaciskam kciuki :thumbs: Quote
albiemu Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 już pojechała :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SUPER!!!! Quote
Becia66 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Nie wytrzymałam i zadzwoniłam do schroniska. DORA JUŻ W NOWYM DOMKU !!!!:multi::multi::multi: Prosto ze schroniska Państwo pojechali z sunią do weterynarza bo były jakieś problemy.... Czekam teraz niecierpliwie na telefon od nich, mam nadzieję że z Dorą wszystko w porządku... :cunao::cunao::cunao: Quote
fizia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Cudownie!!!!:multi::multi: Mam nadzieję, że wszystko OK... Quote
Tigraa Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Dorko kochana, dużo szczęścia w nowym domku na Nowy Rok. Płakałam jak bóbr czytając pierwszy post, chyba już można zmienić tytuł? Moje serducho coraz gorzej znosi to co ludzie robią z psami... i ta bezsilność... Jak to dobrze, że tym razem zakończenie jest szczęśliwe. Quote
Becia66 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Już mam wieści z nowego domku. Państwo zauważyli że sunia podkrwawia chociaż w schronisku powiedzieli jej że była sterylizowana.../???/ Więc pojechali do weta schroniskowego i ten stwierdził ze sunia poprostu ma cieczkę i że nigdy jej nie sterylizował !!! Patrzcie co za boordel w tym schronisku. Sunia jest już wykąpana i odpoczywa na pięterku. Niestety musi być izolowana teraz bo w domu jest jeszcze 4-letni dalmatyńczyk. Umówili się też z wetem na sterylizację po cieczce...:lol: Quote
albiemu Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Becia boordel to mało powiedziane! Quote
Becia66 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Ja tak chciałam delikatnie z okazji Nowego Roku...:evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Cudnieeee:) halcia moze spac spkoniej ...;) Tam jest paranoja..... booordel to niezle działajacy interes...:D Quote
taxelina Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 znalazlam watek, zaczelam czytac, lzy polecialy a tu czytam ze ma juz domek! swieta robota dziewczyny :* Quote
halcia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Wiecie co ,chyba lepsze to ,ze nie steryl. niz zle i niechlujnie wykonany zabieg.Prywatnie nawet ten wet.robi chyba lepiej bo nie jest to niczyj pies,Biedne dziewcze wpedzilo sie w pilnowanie,bo i Dorka moze chciec sie wydostac do kawalera.Jak ja sie ciesze ze ma dom!!!!Ale temperament tez,dobrze ze taka iskierke chcieli.A tuli sie tak ze dech zapiera.I mysle ze tulona bedzie. Quote
Becia66 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Oj będzie, będzie...:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts