Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 353
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie dobreman nie wrócił do moich sąsiadów. Tamta dziewczyna , która go znalazła i przygarneła powiedziała , że Go im nie odda. Myślę , że dobrze bop oni nie mieli czasu ani chęci się nim zająć. A teraz piesek mieszka w domu z ogrodzonym ogrodem pod Przemyślem.

Posted

moniczka1988 napisał(a):
a mam pytanie:D czy jutro ktoś się wybiera do schroniska?? Jeśli tak to o której??

Oj nie wiem ale moze Neczka z Becia? Wiem ze dzisiaj miała byc Kasia z Rafałem

Posted

Ja zdążyłam wyjść dzisiaj tylko na jeden spacerek, dzień był zapełniony :eviltong: Na szczęście było jeszcze kilka osób i na spacerek udało się wyjść m.in. Sarnie vel Nutce, Diance Żabowej i Likaonowi :roll:

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Wczesniej było jeszcze gorzej

Szpileczko jak wiesz to wczesniej wogóle nie było ale teraz przyzwyczaiłysmy część psiaków do regularnych spacerów i chyba czekają strasznie.....:roll:

Posted

Może jakiś piesek będzie miał szansę na nowy domek, bo dziś odszedł dalmatyńczyk mojej mamy koleżanki. Narazie jest żałoba , ale mama już wspominała o Orzechowcach. Jeśli ta Pani się zdecyduje na nowego psiaka to na pewno napisze i może jakiegoś będzie można ploecić!!! Tylko , że to nic nie jest pewnego! W każdym bądź razie byłby to super domek:)

Posted

wiem wiem:) mama jest w gotowości!
A piesek zachrował bardzo niespodziewanie , po ugryzieniu przez kleszcza! Miał 11 lat i też wabił się Pongo stąd tym bardziej mi smutno. Nie wiem jak ta Pani zareaguje czy będzie chciała troszkę dojść do siebie po stracie członka rodziny. My na Limunię zdecydowaliśmy się dwa dni po odejściu ukochanej Suni. No zobaczymy!

• 1 month later...