SZPiLKA23 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Koniec na dzisiaj bo wstawiłam chyba ze 100 zdjec Quote
halcia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Są piękne,pierwsze to po prostu wymiękam,Cała Dorcia-Limka i jej cudne oczy.Zrozumiałam,że koniec na dzisiaj ale jeszcze masz?Dziewczyny ,nie macie zaprzyjażnionego domku z oczkiem wodnym dla naszej wiecznie pluskającej sie aMoni?To by było super!Jakaś Ciocia..... Quote
SZPiLKA23 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Mam jeszcze ale czesc jest podobna do Twoich to wstawiac nie bede jak znajde jeszcze chwile to cos poszukam i wstawie Quote
moniczka1988 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 zdjęcia naprawdę super:):) oddają trochę charakterek Suni!!! a co do Moni to nie mam już żadnej chętnej Cioci na psa , ale popytam wśród znajomych to może ktoś by się znalazł oczywiście nic nie chcę obiecywać!!!!! Lima i Pongo pozdrawiają:D Quote
halcia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 My też z radościa i ciumeczki dla Was i cudnych 4 psiaków:multi:.Choć boksio za mocno troche całował:evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Strasznie podbudowuje patrzenie na szczesliwe psiaki Quote
halcia Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Szpilka wrzuć jeszcze w wolnym czasie swoje zdjecia,niech się na Dorcie -Limę napatrze Quote
SZPiLKA23 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Zdjecia zostały w domu .... jak nie zapomne to nastepnym razem zgram Quote
moniczka1988 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 witam po przerwie:) długo się nie odzywałam ale u Limci wszystko w jak najlepszym porządku:) szaleje z Pongiem i ma się wspaniale! Niestety już jej miesiąc nie widziałam:( i bardzo mi jej brakuje!!! Ale w ten weekend będę w domciu więc postaram się zrobić Mojej Śliczności nowe fotki:) pozdrawiam gorąco:) Quote
halcia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 OK czekamy na zdjęcia ślicznotki-pieszczochy.Serdecznie pozdrawiam. Quote
moniczka1988 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 u Limuni wszystko ok:) strasznie się cieszy ,że przyjechałam i nie odstępuje mnie na krok:P taki mój chodzący cień! Niemiłą wiadomością jest to , że kilka dni temu moi sąsiedzi sprawili sobie nowego kotka... no i niestety nie pożył zbyt długo bo tylko jeden dzień. Wystarczyło , że wszedł na nasz ogród i Lima zrobiła z nim porządek. Na szczęście sąsiedzi nie mają do nas pretensji tylko muszą bardziej pilnować swoich podopiecznych. Zrobiłam parę zdjęć więc je wkleję!! Pozdrawiamy Quote
moniczka1988 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 coś nie mogę wkleić fotek ... kto wie jak to zrobić??? Quote
moniczka1988 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 dziękuję bardzo za wstawienie fotek:):) jak widać Sunia ma się bardzo dobrze!! Niestety dziś znowu czeka mnie z nią rozstanie na jakiś czas no ale niestety taki są uroki studiowania!! Pozdrawiam gorąco Quote
halcia Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Zdjęcia cudne,ale zdębiałam,ze ta ślicznota załatwiła kotka.Lima.......fe,tobie pomogli to i kotkowi ktos chciał,ty paskudo!Zwierzątka po przejściach powinny trzymać ze soba....Moniczko to do zobaczenia pewnie w wakacje.Pozdrawiam. Quote
moniczka1988 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 No niestety Limcia ma bardzo sliny instynkt łowczy i poluje na wszystko co się rusza! Pongo też nie jest bez winy bo wszystkiemu się przyglądał. Już raz pędziła kota , ale że on znał teren to uciekł a ten był młody i bezbronny... no niestety tego to raczej będzie ciężko oduczyć. Co ciekawe Lima tylko na swoim terenie jest taka bojowa do innych. Na spacerach jest jakby zlękniona i cały czas się rozgląda! Na naszą świnkę morską też polowała i trzeba było bardzo uważać tym bardziej że potrafi sama otwierać sobie drzwi! Po tej całej akcji wiedziała , że źle zrobiła i uciekła do domu!!! Ale ona jest taka kochana , że nie sposób się na nią gniewać!!! Quote
SZPiLKA23 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 No to moja Sara ma kolezanke od mordowania kotow :mad: Quote
halcia Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Wiem,przecież bardzo ja pokochałam w schronisku.Tymi swimi pięmymi oczami i przymilnoscią umie sobie załatwić wybaczenie. Quote
moniczka1988 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 niestety dziś Limcia znów upolowała małego kotka sąsiadów... na szczęście była moja mama na podwórku i zareagowała tak więc kotek żyje , ale ma uszkodzone łapki i nie wiadomo co z nim będzie!! No ale wina znowu leży po stronie sąsiadów bo nie przypilnowali swojej pociechy. W ten weekend jadę do Przemyśla więc mogę pojawić się w Orzechowcach i to już raczej na pewno:) pozdrawiam Quote
Neczka Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Sąsiedzi powinni się poważnie zastanowić nad nabyciem starszego kota, albo bardziej pilnować malucha... :roll::eviltong: Do zobaczenia w sobotę i pozdrowienia dla chorej siostry ;) Quote
SZPiLKA23 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 No to Limcia sobie radzi z kotami :roll: oby było wszystko dobrze, nie przepadam za sprzataniem w kociarni ale szkoda kotka;) Quote
moniczka1988 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Niestety kotek nie przeżył , Limcia mu uszkodziła kręgosłup:placz: biedne maleństwo- a był taki śliczny cały bialutki. Ale to jest ta rodzina od zaginionego dobermana , o którego pytano w schronisku. Mi udało się go znaleźć całkiem przypadkiem na naszej klasie u takiej powiedzmy znajomej. Po zdjęciach było widać , że ma się on u niej dobrze. A co do moich sąsiadów to mam nadzieje, że już nie wezmą żadnych zwierząt. Limunia przytyła :D i ma problemy z przeskakiwaniem płotu:D za bardzo ciągnie ją do ziemi::evil_lol:.... teraz leży sobie jak zwykle na naszym wspólnym łóżku! Postaram się zrobić fotki Koruni bo u niej na wątku już dawno nikt się nie odzywał - czas się więc przypomnieć! Pozdrawiamy;) Quote
Recommended Posts