Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 353
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Juz sie znaja na tyle ze ładnie sie dogaduja:)
Zrobiłam avatarek ze zdjecia ktore Ci sie podobało zebys sobie wstawiła ale nie wyszedł najlepiej:-/ bo zdjecie nie było najlepszej jakosci ;)

Posted

Cały czas nie moge sie nacieszyć,że moje ukochanie tak dobrze trafiło i w dodatku ma fajnego kumpla.O takich warunkach nie śmiałam nawet marzyć.Rycze z radosci,bo do dziś pamiętam jak Dorcia -Lima całym ciałkiem/sporym/przywierała do mnie.Ukochaj Moniczko obydwa w moim imieniu.Zdjęcia super.

Posted

Ona chyba zbyt długo nie była,ale z kazdym przechodzacym człowiekiem widać było jej nadzieje:to po mnie,to po mnie przyszedł,dlatego mnie tak serce bolało,że ona tak strasznie czeka,a nie wszystkie psiaki az tak wyczekuja./traca nadzieje,ona nie/

• 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj spotkało nas to szczescie,że odwiedziłysmy Dorcie -Lime i Korunie.Obie sa we wspaniałych rodzinach z cudnymi psimi kumplami.Mnóstwo uscisków całusów i wywrotek przy tych powitaniach.Co moge dodać.Gospodarzom dziekujemy za mozliwosc odwiedzin i zyczymy sobie i piesiom takich własnie rodzin,cudnych zadbanych ogrodów,takie miłosci,przestrzeni,nic juz nie musi byc lepiej,bo się chyba nie da.Moniczko,Ewelinko dzieki za wszystko.Trafiłam bez problemu,choc ze smiechami.

Posted

Limka cudna sunie juz nie ma smutku w oczach, obydwa psy sa przeszczesliwe jeszcze nie widziałam zeby ktores tak sie bawiły i tak wzajemnie sie uwielbiały, czy moze miec lepiej? NIE!!!!!!!!!!!!!!!!