auraa Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Mam i zdycham ale Tytuska zawiozę. Od kilku dni chodzę i placzę:-( tłumacząc to katarem. Quote
Ziutka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 auraa napisał(a):Mam i zdycham ale Tytuska zawiozę. Od kilku dni chodzę i placzę:-( tłumacząc to katarem. A co z pieniążkami na paliwo?? Czy mówiłaś Dorocie.... Quote
auraa Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Dorota powiedziała, że zwróci za paliwo.Ale może jakąś zrzutkę zrobić. Ja też się przecież dołożę. Quote
auraa Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 nikt tu nie zajrzał. Dziewczyny czy podjęłyście jakąś decyzję.? Dziś będzie zaszczepiony przeciw wściekliźnie. Quote
kasiaprodex Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 auraa napisał(a):nikt tu nie zajrzał. Dziewczyny czy podjęłyście jakąś decyzję.? Dziś będzie zaszczepiony przeciw wściekliźnie. Cioteczko a w jakiej sprawie mamy podjąć decyzje? Mnie przekazano że z Dorotą jest już wszystko ustalone Quote
auraa Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 dziś z Dorotą zaszczepiłysmy go przeciw wściekliźnie. Chodzi mi o to paliwo. Czy ona to z własnej kieszeni pokryje? Tytusek, przytulasek właśnie władował mi się na kolana :loveu: to taki pieszczoch. U weterynarza był ciężko przerażony biedaczek. Quote
auraa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Tytus mówi dzień dobry. Dlaczego nikt nie trzyma za niego kciuków? Dziś go zawozimy! Quote
beka Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 mam nadzięję że wszystko przebiegło pomyślnie.. Quote
auraa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 czuję się tak , jakbym oddała własnego psa :placz:. Państwo przemili. Bardzo na niego czekali. Wszyscy w domu są miłośnikami zwierząt i wiem,że będzie miał tam wspaniale. Zeby Tytus jeszcze o tym wiedział.. Po naszym wyjściu przez godzinę bardzo rozpaczał A teraz też nie wie co się dzieje. Pierwszy raz miałam na tymczasie takiego psa, który by tak się przywiązł a ja do niego. Wiem, że się przyzwyczai, jest młody. Ale dziś jestem w dołku. Pani dała mi na rzecz innych psów 100 zł. Tytus miał iść do Krzyczek a ja mam teraz jeszcze Dziadka Rircusia z Krzyczek. Dostałam od Oktawii na niego 100zł, które już wydałam Karma 52zl. , wet.36, szmpon, obroża, smycz, szmaciany kaganiec ,reszta. W przyszłym tygodniu chcę pójść z Riciem na dalsze badania, więc jeśli nie będziecie miały nic przeciw temu część tych pieniędzy przeznaczę na Rica. Na któego wątek mało kto niestety zagląda.:shake: Quote
auraa Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Tytus jest chyba jedynym psem na dogo, którego adopcja została nie zauważona. Przykro.... Dostałam dziś telefon w jego sprawie. Młody człowiek szuka ratlerkowatego psa. Prosił o wiadomośc jeśli mamy psa podobnego do Tytusa. Quote
Ziutka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='auraa']Tytus jest chyba jedynym psem na dogo, którego adopcja została nie zauważona. Przykro.... [/quote] Ja zauważyłam i cały czas śledzę wątek od początku. Śledzę też wątek Dziadziusia z Krzyczek, którego masz na DT. A to, że więcej ludzi tu nie zagląda to już nie nasza wina :shake: :shake: A co do Tytuska to czy państwo może dzwonili i opowiadali jak On się zaaklimatyzował w nowym domku :roll: Quote
auraa Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Wczoraj juz było dobrze. Tytus jest tak radosnym psem, że nie mogło byc inaczej. Państwo sa bardzo zadowoleni, wczoraj mi dziękowali i zapraszali w odwieziny.:lol: Quote
Ziutka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 No to super, że jest OK :thumbs: A jakieś foteczki Tytuska to będą :cool3: Quote
kasiaprodex Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='auraa']Tytus jest chyba jedynym psem na dogo, którego adopcja została nie zauważona. Przykro....[/quote] Oj ciotka co Ty opowiadasz. To ze ja od czasu do czasu cosik skrobne to nie znaczy ze sie nie interesuje. [quote name='auraa']Dostałam dziś telefon w jego sprawie. Młody człowiek szuka ratlerkowatego psa. Prosił o wiadomośc jeśli mamy psa podobnego do Tytusa.[/quote] no tak teraz to psiakow malo a wczesniej:shake: Teraz widac co tzn dom tymczasowy. Tytusek napewno juz podziekował ale dziekowań nigdy nie za duzo więc jeszcze raz w imieniu cioteczek ( tych ukrywajacych sie i nie piszacych) Dziekuje. To może teraz dla odmiany mała sunia( napewno sunia:evil_lol:) w typie jamnika dlugowłosego zamiast Tytuska? Quote
auraa Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 dziewczyny teraz muszę się zająć moją kotką, którą chciałam wysterylizować i nie zdążyłam:mad:. Teraz to już błyskawicznie chyba aborcyjna. Nic nie dała po sobie poznać. Przez przypadek zobaczyłam ją i kocura sąsiadów w akcji. :razz: Poza tym miałam tel. w Józefowie jest ratlerkowate maleństwo wielkości pięści. Mam dziś dać odpqwiedź i też się zastanawiam. Quote
auraa Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Tytusek jest rozpieszczany i jest ulubieńcem całej rodziny. :multi:Wybrał sobie panią i nie opuszcza jej na krok. Tak jak mnie przedtem. :placz: Pogryzł kapcie ale mu to wybaczono. cyt. "to tylko kapcie". Cieszę się, że go kochają. Quote
Ziutka Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 auraa napisał(a):Tytusek jest rozpieszczany i jest ulubieńcem całej rodziny. :multi:Wybrał sobie panią i nie opuszcza jej na krok. Tak jak mnie przedtem. :placz: Pogryzł kapcie ale mu to wybaczono. cyt. "to tylko kapcie". Cieszę się, że go kochają. To super wieści Auro :multi: A czy państwo prześlą jakieś nowe zdjęcia Tytuska :roll: Quote
Ziutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Ciociu Auro - czy masz jakieś nowe wieści co słychać u Tytuska :loveu: :cool3: Quote
auraa Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 zadzwonię i dowiem sie. Państwo szukają ratlerkowatego drugiego pieska. żeby robił dużo hałasu. Chcięliby zeby był mniejszy od Tytuska. Quote
auraa Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 mam nowe wieści o Tytusku. Rozmawiałam z prawie wszystkimi członkami rodziny, Tytus jest kochany i rozpieszczany:loveu:. Za pana wybrał sobie dorosłego syna Państwa. Cieszę się że ten kochany psiak miał tyle szczęścia. Państwo bardzo się nim cieszą:lol: Zabawa w chowanego:lol: Quote
Ziutka Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Dzięki Auroo za wieści od Tytuska :loveu: Wspaniały domek mu znalazłaś - dziękuję Ci :lol: Quote
auraa Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Wspaniali ludzie! Bardzo mili. Rozmawiałam z nimi jakbym ich znała od lat:lol: 1 Quote
Paula! Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 Czy ktoś pamięta jeszcze o moim Tytusku? Quote
Recommended Posts