Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

auraa napisał(a):
Mam i zdycham ale Tytuska zawiozę. Od kilku dni chodzę i placzę:-( tłumacząc to katarem.

A co z pieniążkami na paliwo??
Czy mówiłaś Dorocie....

Posted

auraa napisał(a):
nikt tu nie zajrzał. Dziewczyny czy podjęłyście jakąś decyzję.? Dziś będzie zaszczepiony przeciw wściekliźnie.

Cioteczko a w jakiej sprawie mamy podjąć decyzje?
Mnie przekazano że z Dorotą jest już wszystko ustalone

Posted

dziś z Dorotą zaszczepiłysmy go przeciw wściekliźnie. Chodzi mi o to paliwo. Czy ona to z własnej kieszeni pokryje? Tytusek, przytulasek właśnie władował mi się na kolana :loveu: to taki pieszczoch. U weterynarza był ciężko przerażony biedaczek.

Posted

czuję się tak , jakbym oddała własnego psa :placz:.
Państwo przemili. Bardzo na niego czekali. Wszyscy w domu są miłośnikami zwierząt i wiem,że będzie miał tam wspaniale. Zeby Tytus jeszcze o tym wiedział.. Po naszym wyjściu przez godzinę bardzo rozpaczał A teraz też nie wie co się dzieje. Pierwszy raz miałam na tymczasie takiego psa, który by tak się przywiązł a ja do niego. Wiem, że się przyzwyczai, jest młody. Ale dziś jestem w dołku.
Pani dała mi na rzecz innych psów 100 zł. Tytus miał iść do Krzyczek a ja mam teraz jeszcze Dziadka Rircusia z Krzyczek. Dostałam od Oktawii na niego 100zł, które już wydałam Karma 52zl. , wet.36, szmpon, obroża, smycz, szmaciany kaganiec ,reszta. W przyszłym tygodniu chcę pójść z Riciem na dalsze badania, więc jeśli nie będziecie miały nic przeciw temu część tych pieniędzy przeznaczę na Rica. Na któego wątek mało kto niestety zagląda.:shake:

Posted

Tytus jest chyba jedynym psem na dogo, którego adopcja została nie zauważona. Przykro....
Dostałam dziś telefon w jego sprawie. Młody człowiek szuka ratlerkowatego psa. Prosił o wiadomośc jeśli mamy psa podobnego do Tytusa.

Posted

[quote name='auraa']Tytus jest chyba jedynym psem na dogo, którego adopcja została nie zauważona. Przykro....
[/quote]
Ja zauważyłam i cały czas śledzę wątek od początku.
Śledzę też wątek Dziadziusia z Krzyczek, którego masz na DT.
A to, że więcej ludzi tu nie zagląda to już nie nasza wina :shake: :shake:

A co do Tytuska to czy państwo może dzwonili i opowiadali jak On się zaaklimatyzował w nowym domku :roll:

Posted

Wczoraj juz było dobrze. Tytus jest tak radosnym psem, że nie mogło byc inaczej. Państwo sa bardzo zadowoleni, wczoraj mi dziękowali i zapraszali w odwieziny.:lol:

Posted

[quote name='auraa']Tytus jest chyba jedynym psem na dogo, którego adopcja została nie zauważona. Przykro....[/quote]

Oj ciotka co Ty opowiadasz. To ze ja od czasu do czasu cosik skrobne to nie znaczy ze sie nie interesuje.

[quote name='auraa']Dostałam dziś telefon w jego sprawie. Młody człowiek szuka ratlerkowatego psa. Prosił o wiadomośc jeśli mamy psa podobnego do Tytusa.[/quote]

no tak teraz to psiakow malo a wczesniej:shake: Teraz widac co tzn dom tymczasowy.
Tytusek napewno juz podziekował ale dziekowań nigdy nie za duzo więc jeszcze raz w imieniu cioteczek ( tych ukrywajacych sie i nie piszacych) Dziekuje.

To może teraz dla odmiany mała sunia( napewno sunia:evil_lol:) w typie jamnika dlugowłosego zamiast Tytuska?

Posted

dziewczyny teraz muszę się zająć moją kotką, którą chciałam wysterylizować i nie zdążyłam:mad:. Teraz to już błyskawicznie chyba aborcyjna. Nic nie dała po sobie poznać. Przez przypadek zobaczyłam ją i kocura sąsiadów w akcji. :razz:
Poza tym miałam tel. w Józefowie jest ratlerkowate maleństwo wielkości pięści. Mam dziś dać odpqwiedź i też się zastanawiam.

Posted

Tytusek jest rozpieszczany i jest ulubieńcem całej rodziny. :multi:Wybrał sobie panią i nie opuszcza jej na krok. Tak jak mnie przedtem. :placz: Pogryzł kapcie ale mu to wybaczono. cyt. "to tylko kapcie". Cieszę się, że go kochają.

Posted

auraa napisał(a):
Tytusek jest rozpieszczany i jest ulubieńcem całej rodziny. :multi:Wybrał sobie panią i nie opuszcza jej na krok. Tak jak mnie przedtem. :placz: Pogryzł kapcie ale mu to wybaczono. cyt. "to tylko kapcie". Cieszę się, że go kochają.

To super wieści Auro :multi:

A czy państwo prześlą jakieś nowe zdjęcia Tytuska :roll:

• 3 weeks later...
Posted

zadzwonię i dowiem sie. Państwo szukają ratlerkowatego drugiego pieska. żeby robił dużo hałasu. Chcięliby zeby był mniejszy od Tytuska.

• 4 months later...
Posted

mam nowe wieści o Tytusku. Rozmawiałam z prawie wszystkimi członkami rodziny, Tytus jest kochany i rozpieszczany:loveu:. Za pana wybrał sobie dorosłego syna Państwa. Cieszę się że ten kochany psiak miał tyle szczęścia. Państwo bardzo się nim cieszą:lol:

Zabawa w chowanego:lol:

• 8 years later...