Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

beka napisał(a):
Jak uczucia mieszane to nie oddawaj - to może podswiadomość cię ostrzega...

ale nie koniecznie. Ja znam jedna ciotke która taki wywiad robi adopcyjny ze domownicy sie pytaja czy napewno pies szuka nowego domu.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

kasiaprodex napisał(a):
ale nie koniecznie. Ja znam jedna ciotke która taki wywiad robi adopcyjny ze domownicy sie pytaja czy napewno pies szuka nowego domu.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

To chyba ciotka Beka....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

wczoraj wieczorem dogo mi nie działało.:mad:
Rozmawiałam z panem jeszcze raz. Od rana czekali na mój telefon. Druga rozmowa wypadła pomyślnie i myślę że Tytus będzie miał tam dobrze. Cały czas ktoś jest w domu i pies nie będzie sam.
Wiedzą,że nie jest to wcielenie ich poprzedniego psa, który niedawno zginął śmiercią tragiczną. Odkryli dziurę, którą wydostał się poza posesję. Był u nich 7 lat. Poprzedni ,którego wzięli ze schroniska żył bardzo długo i odszedł ze starości. Wszyscy czekają na Tytusa :lol:. Domek jest za Grójcem, Błędowem w kierunku na Nowe Miasto.
Ponieważ nie jest to pralka, którą można wysłac, chcę go zawieźć na miejsce i upewnić się,że wszystko jest ok. Paliwo!Myślę, że mój mąż nie będzie miał nic przeciw temu. Państwo dadzą jakąś sumę na ratowanie innych psów.

Posted

Jest to w tą i z powrotem ok 160 km. Więc paliwo ok. 100 zł. może trochę mniej.:shake:
Tytus pozdrawia ciotki. Będzie mi bez niego bardzo smutno. Wniósł wiele radości do naszego domu. Gdyby nie odrobina rozsądku , to bym go w ogóle nie oddawała.

Posted

auraa napisał(a):
Jest to w tą i z powrotem ok 160 km. Więc paliwo ok. 100 zł. może trochę mniej.:shake:
Tytus pozdrawia ciotki. Będzie mi bez niego bardzo smutno. Wniósł wiele radości do naszego domu. Gdyby nie odrobina rozsądku , to bym go w ogóle nie oddawała.

Ciotka a na kiedy jestes umowiona z kandydatami na Tytuska?

Ty chyba masz jakis duzy samochodzik moze któras z ciotek mniejszym bzykiem by pojechała to zawsze mniejsze koszty za paliwo.

Posted

jestem umówiona na sobotę. Pojadę fordem (diezlem). Jeśli ktoś ma mniejszy samochód i mnie zawiezie, to nie mam nic przeciw temu. Cały czas czekam na jakieś dokumenty psa. Co z odrobaczeniem? szczepieniem? On nie był chyba nawet na wściekliznę szczepiony.. Czekam na informacje :roll:

Posted

auraa napisał(a):
jestem umówiona na sobotę. Pojadę fordem (diezlem). Jeśli ktoś ma mniejszy samochód i mnie zawiezie, to nie mam nic przeciw temu. Cały czas czekam na jakieś dokumenty psa. Co z odrobaczeniem? szczepieniem? On nie był chyba nawet na wściekliznę szczepiony.. Czekam na informacje :roll:

dzis ciotka Ziutka miała rozmawaic z Dorota na temat transportu jak i dokumentów. Wieczorkiem nam pewnie powie co i jak.

Posted

beka napisał(a):
Ziutka wiadomo co z tymi dokumentami??

Nie mam zielonego pojęcia.

Powiadomiłam Dorotę żeby się jutro koniecznie skontaktowała z Auraa...
Mam nadzieje, że się skontaktuje....jeśli nie to po prostu trzeba dzwonić do pana Jana....

Posted

wczoraj nikt nie dzwonił. Dziś też jeszcze nie. Poczekam do 16. Tytus jest do nas bardzo przywiązany, traktuję go jak własnego psa i chcę to sprawę załatwić należycie.

Posted

auraa napisał(a):
wczoraj nikt nie dzwonił. Dziś też jeszcze nie. Poczekam do 16. Tytus jest do nas bardzo przywiązany, traktuję go jak własnego psa i chcę to sprawę załatwić należycie.

Dorota podobno kończy pracę o 15.15 więc myślę, że powinna do 16tej zadzwonić.

Posted

auraa napisał(a):
dzwonila. jesteśmy wstępnie umówiona. Zadzwoni do pana Jana.

Uffff...kamień mi z serca spadł.
I co ustaliłyście - czy pojedzie z Tobą zawieźć Tytusa do nowego domu??
Co mówiła o szczepieniach itp??

Posted

auraa napisał(a):
wszystkiego dowiem się wieczorem, po rozmowie z panem Janem.

Ok to czekamy na wieści w takim razie.
I zdrowia dla Ciebie cioteczko bo coś czytałam, że masz zapalenie zatok :-(