Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzwoniła dziś do mnie pani w sprawie Tytusa. Ma zadzwonić żeby się konkretnie umówić bo jechałam autobusem i nie mogłam rozmawiać. Zobaczymy.

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

auraa napisał(a):
Dzwoniła dziś do mnie pani w sprawie Tytusa. Ma zadzwonić żeby się konkretnie umówić bo jechałam autobusem i nie mogłam rozmawiać. Zobaczymy.

No to super wieści :multi:
Trzymam kciuki za Tytuska strażaka :loveu:

P.S. Podawałam Twój numer telefonu w ogłoszeniach bo Ty przebywasz z Tytuskiem i możesz o nim najwięcej powiedzieć - mam nadzieję, że nie masz mi za złe :oops:

Posted

pani dzwoniła dzis jeszcze raz. Prosiła przesłanie zdjęć . Mam nadzieję że córka jej przesłała. Ja w tej chwili wróciłam do domu.

Posted

DIś DOSTAłAM WIADOMOść, żY tYTUSIK SIę PANI SPODOBAł :lol: Ale jeszcze właściwie nie rozmawiałyśmy, więc nie wiem co się okaże.

Posted

auraa napisał(a):
DIś DOSTAłAM WIADOMOść, żY tYTUSIK SIę PANI SPODOBAł :lol: Ale jeszcze właściwie nie rozmawiałyśmy, więc nie wiem co się okaże.

Trzymam z całych sił kciuki za Tytuska w takim razie :thumbs::thumbs:
I czekamy na dobre wieści :lol:

Posted

Dopiero niedawno wróciłam do domu. Pani jeszcze nie dzwoniła. Tytus to naprawdę wspaniały, wesoły psiak. Zakumplował się z moim Atosikiem i szaleją po całym domu.

Posted

postaram się. Ale on albo gdzieś pędzi. Najczęściej w stronę aparatu. Albo pada. Mnie ostatnio nie było prawie wcale w domu, może jutro mi się uda.

Posted

kasiaprodex napisał(a):
To ja do jutra poczekam z ogloszeniami.

Ogłoszenia to Tytusik już ma wszędzie gdzie się dało.
Wklejałam tu linki do ogłoszeń i jeszcze Em-Chan robiła na różnych stronach ale linków nie podała.

Posted

auraa napisał(a):
Tyle ogłoszeń i tylko jeden telefon i to też nic pewnego :shake:

Czyli ta pani jeszcze nie zdecydowała na 100 % ??
Kurcze....:shake: