auraa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Dzwoniła dziś do mnie pani w sprawie Tytusa. Ma zadzwonić żeby się konkretnie umówić bo jechałam autobusem i nie mogłam rozmawiać. Zobaczymy. Quote
auraa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 nikt nie zagląda do wesołego, lubiącego zabawę i kochającego ludzi pieska :cool3: Quote
Ziutka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 auraa napisał(a):Dzwoniła dziś do mnie pani w sprawie Tytusa. Ma zadzwonić żeby się konkretnie umówić bo jechałam autobusem i nie mogłam rozmawiać. Zobaczymy. No to super wieści :multi: Trzymam kciuki za Tytuska strażaka :loveu: P.S. Podawałam Twój numer telefonu w ogłoszeniach bo Ty przebywasz z Tytuskiem i możesz o nim najwięcej powiedzieć - mam nadzieję, że nie masz mi za złe :oops: Quote
kasiaprodex Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Super by bylo gdyby jeszcze pytac z jakiego ogloszenia.wtedy wiadomo gdzie najwiecej ludkow zaglada Quote
beka Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 No Tyci mam nadzieje że domek jest juz tuż tuż Quote
auraa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 ogłoszenie było bez zdjęcia. Pani jeszcze nie zadzwonila. Quote
auraa Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 pani dzwoniła dzis jeszcze raz. Prosiła przesłanie zdjęć . Mam nadzieję że córka jej przesłała. Ja w tej chwili wróciłam do domu. Quote
auraa Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 DIś DOSTAłAM WIADOMOść, żY tYTUSIK SIę PANI SPODOBAł :lol: Ale jeszcze właściwie nie rozmawiałyśmy, więc nie wiem co się okaże. Quote
Ziutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 auraa napisał(a):DIś DOSTAłAM WIADOMOść, żY tYTUSIK SIę PANI SPODOBAł :lol: Ale jeszcze właściwie nie rozmawiałyśmy, więc nie wiem co się okaże. Trzymam z całych sił kciuki za Tytuska w takim razie :thumbs::thumbs: I czekamy na dobre wieści :lol: Quote
kasiaprodex Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 a gdzuie te bieluśkie ząbeczki? czy juz cos wiemy? Quote
auraa Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Dopiero niedawno wróciłam do domu. Pani jeszcze nie dzwoniła. Tytus to naprawdę wspaniały, wesoły psiak. Zakumplował się z moim Atosikiem i szaleją po całym domu. Quote
kasiaprodex Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 To ja do jutra poczekam z ogloszeniami. A fotki jego całych wielkich :evil_lol:gabarytow to bedą? Quote
auraa Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 postaram się. Ale on albo gdzieś pędzi. Najczęściej w stronę aparatu. Albo pada. Mnie ostatnio nie było prawie wcale w domu, może jutro mi się uda. Quote
Ziutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 kasiaprodex napisał(a):To ja do jutra poczekam z ogloszeniami. Ogłoszenia to Tytusik już ma wszędzie gdzie się dało. Wklejałam tu linki do ogłoszeń i jeszcze Em-Chan robiła na różnych stronach ale linków nie podała. Quote
auraa Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Tyle ogłoszeń i tylko jeden telefon i to też nic pewnego :shake: Quote
Ziutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 auraa napisał(a):Tyle ogłoszeń i tylko jeden telefon i to też nic pewnego :shake: Czyli ta pani jeszcze nie zdecydowała na 100 % ?? Kurcze....:shake: Quote
auraa Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 dzwoniła 2 razy, przesłałam jej zdjęcia. Dostałam wiadomość że Tytus się spodobał i czekam co będzie dalej. Quote
Ziutka Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 To w takim razie czekamy na dalszy rozwój sytuacji. Mam nadzieję, że wszystko skończy się pozytywnie dla Tytuska. Quote
Recommended Posts