beka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Czy to nigdy nie skończy? Czy kiedyś nadejdzie taki dzień że nie będzie nowych wątkow z psami których życie jest zagrożone, zostały porzucone, szukających nowych domow z powodu nieodpowiedzialnych wlaścicieli????? Do grona porzuconych dołączyła malutka sunia. Jest młodziutka, ma ok. 1,5 roku. Wesoła, zaczepia do zabawy. Jest wielkości ratlerka (no może troszeczkę większa). Pilnie szuka domu, jeśli go nie znajdzie niestety jedzie do schronu i to do tego na K... A to piekna panienka Quote
halbina Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 obawiam się, że nie... ale będę wspierać maleństwo z daleka...:roll: Quote
Ziutka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Szukamy pilnie domku dla maluszka.....to taka mała kruszynka....i jakie ma ładne ząbki :cool3:....bielusieńkie oczywiście ;) Quote
beka Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Jak bzm mia takie piekne biale zabki to tey bym pokazywala Quote
AnetaW Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 beka wysłałam Ci PW... Napiszcie jeśli to możliwe o suni coś więcej. Jak do psów, kotów, ile ma czasu... Jest wysterylizowana? Quote
Ziutka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 AnetaW napisał(a): Napiszcie jeśli to możliwe o suni coś więcej. Jak do psów, kotów, ile ma czasu... Jest wysterylizowana? Sunia do psów zachowuje się ok. Była w jednym kojcu z psem i wszystko ok. Koty - hmm....nie sprawdzałyśmy tego ale przebywa z kotami w jednym pomieszczeniu i nie widać żeby Ją interesowały. Czas - no na pewno jak najszybciej bo zaraz znowu pewnie będą nowe i tak wkoło :shake: Nie jest wysterylizowana. Quote
kasiaprodex Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Ziutka napisał(a):Sunia do psów zachowuje się ok. Była w jednym kojcu z psem i wszystko ok. Koty - hmm....nie sprawdzałyśmy tego ale przebywa z kotami w jednym pomieszczeniu i nie widać żeby Ją interesowały. Czas - no na pewno jak najszybciej bo zaraz znowu pewnie będą nowe i tak wkoło :shake: Nie jest wysterylizowana. do psow i do suniek jest ok. to taka mala latajaca pchła. Quote
Ziutka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Rozmawiałam dzisiaj z Dorotą pytając jak sunia zachowuje się do kotów i powiedziała, że z kotami OK. Quote
Ziutka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 auraa napisał(a):biedactwo, gdzie ona teraz jest? W okolicach Warszawy - niedaleko Pruszkowa. Quote
Ziutka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 auraa napisał(a):Jest w domu tymczasowym? Niestety nie na DT.........DT może będzie miała.....szukamy....:roll: Przepraszam ale nie mogę pisać oficjalnie na wątku.....gdzie Ona jest :shake: Quote
beka Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Na razie cisza, nic nie wiadomo o dt.... Quote
kometa Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 gdyby bylo wiadomo jak sie zachowuje w domku to moze mialabym dla niej ds.... Quote
auraa Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 sunia okazuje się pieskiem :-o Już jest u mnie na tymczasie. Na razie przestraszony, nieśmiało podchodzi do ręki ale potem się wtula i prosi o pieszczoty. Moje psy oczywiście ciężko obrażone ale awantury nie było.Jeśli chodzi o koty, to nie wie czy je gonić czy się z nimi bawić. Jest spokojny ale szczeka z moimi psami. Szukamy domku Quote
auraa Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 piesek udaje że śpi ale uszka mu sterczą. Nie ma imienia a mi brakuje pomysłu. Kto pomoże w wymyśleniu imienia dla suni, która jest pieskiem ;) Quote
halbina Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 może Andro... od Androgyn... :evil_lol: Androgynia (z łac.: androgynus — „hermafrodyta”; za gr.: ανδρογυνής (androgunos), od ανήρ (andro ) — „mężczyzna” i γυνή (gynou) — „kobieta”) jest to połączenie cech męskich i kobiecych, obupłciowość. Quote
auraa Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Bardzo oryginalnie. Ale ta zmiana płci to wynik "braku okularów" lub "głuchego telefonu" :evil_lol: Imię mi sie podoba , zobaczymy co na to reszta rodziny:lol:. Quote
kasiaprodex Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 auraa napisał(a):Bardzo oryginalnie. Ale ta zmiana płci to wynik "braku okularów" lub "głuchego telefonu" :evil_lol: Imię mi sie podoba , zobaczymy co na to reszta rodziny:lol:. zdecydownie braku okularów:-o:-o:-o Quote
kasiaprodex Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='halbina']może Andro... od Androgyn... :evil_lol: Androgynia (z łac.: androgynus — „hermafrodyta”; za gr.: ανδρογυνής (androgunos), od ανήρ (andro ) — „mężczyzna” i γυνή (gynou) — „kobieta”) jest to połączenie cech męskich i kobiecych, obupłciowość. trafne w 100%:evil_lol: Quote
auraa Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 psiaczek cały czas leży o tylko uszkami strzyże ;) Quote
Recommended Posts