Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy to nigdy nie skończy?
Czy kiedyś nadejdzie taki dzień że nie będzie nowych wątkow z psami których życie jest zagrożone, zostały porzucone, szukających nowych domow z powodu nieodpowiedzialnych wlaścicieli?????

Do grona porzuconych dołączyła malutka sunia.
Jest młodziutka, ma ok. 1,5 roku. Wesoła, zaczepia do zabawy.
Jest wielkości ratlerka (no może troszeczkę większa).

Pilnie szuka domu, jeśli go nie znajdzie niestety jedzie do schronu i to do tego na K...

A to piekna panienka

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AnetaW napisał(a):

Napiszcie jeśli to możliwe o suni coś więcej. Jak do psów, kotów, ile ma czasu...
Jest wysterylizowana?

Sunia do psów zachowuje się ok.
Była w jednym kojcu z psem i wszystko ok.
Koty - hmm....nie sprawdzałyśmy tego ale przebywa z kotami w jednym pomieszczeniu i nie widać żeby Ją interesowały.
Czas - no na pewno jak najszybciej bo zaraz znowu pewnie będą nowe i tak wkoło :shake:
Nie jest wysterylizowana.

Posted

Ziutka napisał(a):
Sunia do psów zachowuje się ok.
Była w jednym kojcu z psem i wszystko ok.
Koty - hmm....nie sprawdzałyśmy tego ale przebywa z kotami w jednym pomieszczeniu i nie widać żeby Ją interesowały.
Czas - no na pewno jak najszybciej bo zaraz znowu pewnie będą nowe i tak wkoło :shake:
Nie jest wysterylizowana.

do psow i do suniek jest ok.
to taka mala latajaca pchła.

Posted

auraa napisał(a):
Jest w domu tymczasowym?

Niestety nie na DT.........DT może będzie miała.....szukamy....:roll:
Przepraszam ale nie mogę pisać oficjalnie na wątku.....gdzie Ona jest :shake:

Posted

sunia okazuje się pieskiem :-o Już jest u mnie na tymczasie. Na razie przestraszony, nieśmiało podchodzi do ręki ale potem się wtula i prosi o pieszczoty. Moje psy oczywiście ciężko obrażone ale awantury nie było.Jeśli chodzi o koty, to nie wie czy je gonić czy się z nimi bawić. Jest spokojny ale szczeka z moimi psami. Szukamy domku

Posted

piesek udaje że śpi ale uszka mu sterczą. Nie ma imienia a mi brakuje pomysłu. Kto pomoże w wymyśleniu imienia dla suni, która jest pieskiem ;)

Posted

Bardzo oryginalnie. Ale ta zmiana płci to wynik "braku okularów" lub "głuchego telefonu" :evil_lol: Imię mi sie podoba , zobaczymy co na to reszta rodziny:lol:.

Posted

auraa napisał(a):
Bardzo oryginalnie. Ale ta zmiana płci to wynik "braku okularów" lub "głuchego telefonu" :evil_lol: Imię mi sie podoba , zobaczymy co na to reszta rodziny:lol:.

zdecydownie braku okularów:-o:-o:-o