Jump to content
Dogomania

Agilitowo-Frizbowo Domowa Galeria Szikry,Victora i Deliego :-D ZAPRASZAMY!

Recommended Posts

Posted

Deli i Dolgos

Deli i pupa :evil_lol:Dolgosa

niby wolno jeszcze i nie zgrabnie łażą ale już nie mogły usiedzieć w miejscu:cool3:. Szkoda ,że sznurki które dostały w prezencie trzymały w pycholach ułamki skund i nie zdążyłam zrobic fotki,może za tydzień. Juz dzisiaj próbowały zagryzać sznurki:evil_lol:

Deli i próba konsumpcji mojego kolana:evil_lol:

Dolgos

Moje kochanie tak usnęło mi na kolanach on jest taka przylepka:loveu::loveu::loveu:

Deli i Dolgos

Dolgos
Coś dlaCiebie MAgda niebieskie oczko:-)

Mamusia Diri

Deli

A to na dobranoc
Deli i Dolgos

Ok idę spać bo mi się oczy zamykają a jeszcze z psami musze wyjść.

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boskie maluchy ! :loveu::loveu::loveu:

(no i tego ladniejszego wybralas ;) :lol::lol::lol:)

Juz sie nie moge doczekac kolejnych fotek, teraz z dnia na dzien beda fajniejsze !

Pozdrowienia :p

Posted

Honey napisał(a):
Boskie maluchy ! :loveu::loveu::loveu:

(no i tego ladniejszego wybralas ;) :lol::lol::lol:)

Juz sie nie moge doczekac kolejnych fotek, teraz z dnia na dzien beda fajniejsze !

Pozdrowienia :p

W tę niedzielę znów jadę,spotka się też z tą dziewczyną kóra bierze Dolgosa,oba są cudne,ale ten mnie ujął:loveu::loveu::loveu:no i ma więcej ce h po tatusiu,raczej ciemne oczy i chyba ogonki oba po mamie miejmy nadzieję.
A filmiki nie chcą się wgrać z aparatudo kompa:angryy:

Posted

Mudik napisał(a):
W tę niedzielę znów jadę,spotka się też z tą dziewczyną kóra bierze Dolgosa,oba są cudne,ale ten mnie ujął:loveu::loveu::loveu:no i ma więcej ce h po tatusiu,raczej ciemne oczy i chyba ogonki oba po mamie miejmy nadzieję.
A filmiki nie chcą się wgrać z aparatudo kompa:angryy:

Czyli w niedziele nowe fotki ? HURRRA ! :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Honey']No wlasnie ! :eviltong: :evil_lol:
A moye mi zrobisz prezent:cool3:;):eviltong:,jak sie zarabia samemu na siebie,i utrzymuje siebie i psy to takie rzeczy to na razie marzenie:shake:.
fotek to ja mam mnostwo tylko czas je wstawiac dopiero wieczorkami poznymi,ja pracowac od rana.No czasem w ciagu dnia mam czas wtedy wstawiam Oooooo:p

By Junka

Posted

Mudik napisał(a):
A moye mi zrobisz prezent:cool3:;):eviltong:,jak sie zarabia samemu na siebie,i utrzymuje siebie i psy to takie rzeczy to na razie marzenie:shake:.

Nooo.... ja tez wiem cos o tym. Przyjdzie dzien, ze mnie ta cala banda razem z butami zezre... Pomysl sobie, ze zamiast worka kupujesz prawie pol tony karmy miesiecznie, od razu ci sie zrobil lzej na duszy ! ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A co do prezentu... odpowiedz masz u mnie :razz: :evil_lol:

Posted

Honey napisał(a):
Nooo.... ja tez wiem cos o tym. Przyjdzie dzien, ze mnie ta cala banda razem z butami zezre... Pomysl sobie, ze zamiast worka kupujesz prawie pol tony karmy miesiecznie, od razu ci sie zrobil lzej na duszy ! ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A co do prezentu... odpowiedz masz u mnie :razz: :evil_lol:

To ile ty ich masz :-o:-oRozumiem,że większe ale to nawet 10 worków to tylko:eviltong:150 kg a nie 500 kg.Ale i tak mi lżej,zajrzę ,zajrzę (to,że nie pisz,e nie znaczy,że nie bywam)
A terz mkam konstruować sobie śniadanie(najpierw miałam yorka do strzyżenia:lol:)

Posted

mudiczka napisał(a):
No no no ale smoki! :crazyeye: Widzimy się w niedzielę :cool3:

No uratowałaś skórę,chowam kijaszek w takim razie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
No do zobaczenia!:multi:

Posted

Dzięki psie sporty to jest to co tygryski lubią najbardziej:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
no i świetny fotograf nas focił,Łukasz robi boskie foty :loveu::loveu:
A w ogóle to...WZYSTKIEGO NAJ VICTORKU Z OKAZJI 5TYCH URODZIN:loveu::tort::new-bday::BIG::bday:

Posted

[quote name='shangri_la']no, no. cos czuje ze bede tutaj stalym gosciem :cool3:
mudiki :loveu:

pozdrawiam
Dziękujemy, a jeden jedzie do Wroska wiesz pewnie:cool3:. w niedzielę spotykamy się z Magda(nową właścicielką) u hodowczyni maluchów.
Moje mazenie,żeby tak biegać,piszę o sobie bo wiem,że mojego Vica na to stać
http://www.saj-sja.agility-slo.net/?News
tu są wszystkie przebiegi naszej mudikowej dalszej rodziny z Hammar:loveu:
Pozdrówka i dziękujemy raz jeszcze za wizytę.I to w urodzinki jak miło:loveu:

Posted

mudiczka napisał(a):
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!:multi:
Cześc Julia! ;) Pozdrów Bire :p

Oooo to Bira to kopov slowacki? Zaciekawilo mnie mialam wejsc do jej galerii,a teraz to musowo.Dziekujemy za zyczonka:multi:
Filmiki widzialas?????