Jump to content
Dogomania

Agilitowo-Frizbowo Domowa Galeria Szikry,Victora i Deliego :-D ZAPRASZAMY!

Recommended Posts

Posted

:multi:Jesteśmy juz na Dogo jakiś czas więc w końcu postanowiłam moim piesom założyć fotobloga:multi:
Oto Szikra foto by Ula Ch. czyli forumowa Aussie:cool3:

I Sikurek na treningu,ponieważ Vic biega w początkach to i ona też ,także Sikra powtarza klasę,za to ja się uczę:roll::roll:
http://s209.photobucket.com/albums/bb128/MudiVictor/?action=view&current=psy2149.flv
Victor photo by Aussie

A to Victorkowi synowie

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Szikra czyli Sikra to Ch.Pl.Młodz.Ch Pl Szelvigyazo-Garaboncias KOKENY,
Victor to jej synek jedynak Ch.Pl BRAVE`N`PASSIONATE VICTORY Szelhamos.

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niedamy się zepchnąć na 2 kę.
Kolejne fotki trochę o nas.Sikurka niedawno w zeszłym miesiącu skończyła 10 lat jest pierwszą mudi w Polsce,przymilasta,gadatliwa baba i im starsza tym większy łasuch,odchudza się to i zaczynamy na dworku szukać fast foodów:mad:. A jak była szczeniakiem to niczego nie zbierała,dla mnie po moi pierwszym psie mix-ie Bambo (wsuwał co się dało i nie dało też)to było niepojęte:lol::crazyeye:
A to Victorek

I Mama z syneczkiem

Victorek model;-)

Posted

Wiem ,że ten pierwszy post sie rozjezdza ale za cholerę nie wiem czemu????I to tylko u mnie u Uli ta fotka jest mała-połowa tej -Victor model)Ta fotka została zmniejszona w fotobuckecie do połowy tej następnej a dalej u mnie ogromna,cholera ki diabeł?

Posted

A te fotki by Betty Labrador
Victorek

Sikurkowy nochalek

Ale chyba te są ostatnie po co mam wklejać skoro nikt do nas nie zagląda a podobno troche osób z dogo nas zna,podobno......

Posted

Ale groźnie wygląda Victor wpatrzony prawdopodobnie w Swoją Panią!
Hurra! Jak widzisz udało mi się znaleźć Waszą Galerię a nie tylko stronę Hodowli!
Ślicznie wyglądają Maleńkie Mudi gdy już zaczynają otwierać oczka!
Pozdrawiamy serdecznie Ewa&Choco

Posted

Serdeczne dzięki:multi::calus::calus:GDyby nie Twój wpis to bym chyba zlikwidowała wątek:shake::niedowia:.
No maluchy słodkie jutro będą nowe fotki :multi::multi:.
A u nas znów była w pracy telewizja tym razem TVN,i jeszcze w piatek będę w studio znów z Victorem to będzie jego drugi występ nażywo w studio a 3 w ogóle.
A to z pierwszego występu w wiadomościach Superstacji

Posted

Zastanawiałam się na widok Victora Modela bo wiem gdzie było robione zdjęcie przy jakiej to mogło być okazji.
Ślicznie razem wyglądacie! Czy ten program będzie mozna gdzieś zobaczyć i o jakiej porze?
Trafiłam do Was bo byłam dość dociekliwa i przyznam że dotarłam dopiero po profilu i trudno znaleźć Wasz FB. Asia też napisała na stronie że z bannerka trafiła tylko tam.
Pozdrawiam Ewa

Posted

Victor model to zdjęcie zrobione w mojej pracy.A program niestety ten z którego są fotki nie, bo to szło po letniej warszawskiej na żywo,ale wkrótce będą fotki z wizyty TV u nas,a w TVN będzie chyba a żywo 8.30-11.00 Dzień Dobry TVN w ten piatek jak będę wiedzie,ć dokaldnie napiszę,a banerek spróbuję zmienić tylko nie wiem czy umiem?

Posted

Mudik napisał(a):

A u nas znów była w pracy telewizja tym razem TVN,i jeszcze w piatek będę w studio znów z Victorem to będzie jego drugi występ nażywo w studio a 3 w ogóle.
A to z pierwszego występu w wiadomościach Superstacji

Super fotki :loveu:

W jakich umaszczeniach sa mudiki ? Czarne, merle... jeszcze jakies ?

Posted

czarne jest najczęstsze,potem płowe,merle(brązowe i niebieskie),białe,brązowe,niebieskie i najrzadsze izabella(takie jak weimarany)poszukam i powklejam kolorki,tylko muszę zapytać na mudikowym forum o zgodę,oki? I dzięki za odwiedziny:multi:

Posted

Mudik napisał(a):
czarne jest najczęstsze,potem płowe,merle(brązowe i niebieskie),białe,brązowe,niebieskie i najrzadsze izabella(takie jak weimarany)poszukam i powklejam kolorki,tylko muszę zapytać na mudikowym forum o zgodę,oki? I dzięki za odwiedziny:multi:

No pewnie, ze oki ! :lol:
Mnie to naprawde interesuje. Podobnie jak problematyka dziedziczenia umaszczen ( i to tak z czystej ciekawosci, bo w "moich" rasach wlasciwie nie ma tego problemu ).
Na dogo bywam sporadycznie, ale nie omieszkam zagladac do Ciebie, kiedy juz sie tu pojawie ;)

Posted

To jest pies płowy czyli fako,wersja jaśniejsza(Pásztor-Virtus Legény tatuś 3 sprowadzonej mudiczki do Polski czarnej KALI)właśc.Boglarka Eszter Toth
Hodowla Irhaberki

Posted

Witam :eviltong:
Ja tu pierwszy raz, Paulina jestem ;)
Szikra i Victor są śliczne :loveu:
http://i209.photobucket.com/albums/bb128/MudiVictor/vic_tv.jpg
A Victor to nawet w TV występuje :razz:

Hmm... Mudiki często występują w Polsce ?
A tak w ogóle to istnieją jakieś hodowle w Polsce czy trzeba sprowadzać ?:razz:
Nie żebym chciała Mudika, ale chciałabym mieć kiedyś kundelka i rasowego psa, jak np. Epagneul Breton a nie wiem czy istnieją jego hodowle w Polsce czy bym musiała sprowadzać, a jak już sprowadzać, to jak ;)

Posted

Witaj Mudik :)))))))))))))
Merle kluchy zabójcze :lol::lol::loveu: Gratuluje!!

Woooww, a co Victor robił w Superstacji?? :cool3: Było o psach czy co? :oops:
Mówisz że jeszcze będzie na TV-nie?? super!!

Chcesz zmienić banneros?!! :mad: :nono:

Aaaai jeszcze jedno :lol: Przypomniało mi się gdy zobaczyłam Victora na tle kwiatków ;)
Co z tym kalendarzem? Wiesz już coś?

Posted

Ewa3 napisał(a):
witam teraz u Was:lol:

Fajne masz psiury;)

No Tasja chyba nie popiera Negry i nie chrzci nas "Te wściekłe mudiki":evil_lol::evil_lol::evil_lol:Witamy!
A Sikurec na noc u Uli został i aussików,znów musi veta odwiedzić:-(:-(:-(

Posted

Pimpek napisał(a):
Witam :eviltong:
Ja tu pierwszy raz, Paulina jestem ;)
Szikra i Victor są śliczne :loveu:
http://i209.photobucket.com/albums/bb128/MudiVictor/vic_tv.jpg
A Victor to nawet w TV występuje :razz:

Hmm... Mudiki często występują w Polsce ?
A tak w ogóle to istnieją jakieś hodowle w Polsce czy trzeba sprowadzać ?:razz:
Nie żebym chciała Mudika, ale chciałabym mieć kiedyś kundelka i rasowego psa, jak np. Epagneul Breton a nie wiem czy istnieją jego hodowle w Polsce czy bym musiała sprowadzać, a jak już sprowadzać, to jak ;)

Właściwie nie,są dwie hodowle ale obie sunie już na emerturze,jedna już a druga jak tylko malucy odchowa,jest jeszcze 3 sunia ale ona jeszcze sama jest szczylek:eviltong:
Taki o...

Córeczka tego płowego psaz z 1 czy 2 (nie pamiętam )strony:oops:
Na 11 sztuk tylko te 3 sunie,więc jakby co to tylko import,najlepiej i całkiem blisko to Węgry, wchodzi w grę.Ta 3 to pewnie będzie mieć szczeniaki,ale najwcześniej za 2-3 lata.
Jakby co to służę pomocą przy kontaktach,wyborze hodowli i takie tam:lol:
Pozdrówka a Sikra znów nocuje u Uli Ch:-(,musi znów jutro odwiedzić veta:-(:-(

Posted

anetta napisał(a):
Witaj Mudik :)))))))))))))
Merle kluchy zabójcze :lol::lol::loveu: Gratuluje!!

Woooww, a co Victor robił w Superstacji?? :cool3: Było o psach czy co? :oops:
Mówisz że jeszcze będzie na TV-nie?? super!!

Chcesz zmienić banneros?!! :mad: :nono:

Aaaai jeszcze jedno :lol: Przypomniało mi się gdy zobaczyłam Victora na tle kwiatków ;)
Co z tym kalendarzem? Wiesz już coś?

Dziękuję,w Superstacji było o psach z okazji Warszawskiej letniej ,szefowa Salonu gdzie pracuję została zaproszona na rozmowę o pielęgnacji psów.
A Vic się spodobał,na pyt. do operatora jak "widzi" psa odp. była
":thumbs:Jest medialny:megagrin:"
A banneros ja nie chcieć zmieniać bo nie ummiejos:evil_lol::evil_lol:,chodziło mi raczej mi o to by kierował do bloga(i kieruje) ale bym chciała dwuczęściowy coby i na stronkę kierował i do bloga,hmmm poproszę jutro autorkę:p
Do tym razem mi się nie udało,ale kalendarz już zamówiłam
tu jest link do wyników
http://mudicalendar.extra.hu/szavazni.html

Posted

[quote name='Honey']http://www.freeweb.hu/mudis/kepek/mmk_banner.gif
Na tym bannerku swietnie widac, jakie moga byc umaszczenia ! Sama nie wiem, ktore najladniejsze... Ide na strone klubowa, tam pewnie beda jakies fotki, moze wtedy sie zdecyduje, ktory mi sie najbardziej podoba :razz:
A ten plowy mudik jest naprawde ladny.
Dlatego go wkleiłam:lol: Ja jestem zakochana w czekoladce,ale to na razie moje niespełnione marzenie(miałam nadzieję na taką sunię po Victorze ale jest facet merle)

szczerze nawet nie wiem co to za psiak na węgierskim forum znalazlam:oops:
ale się zakochałam:loveu: