Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

Czesc Pawel (Kaska? nie wiem kto z was zalozyl konto :P)!!!
Mam nadzieje, ze bedziecie zalewac zdjeciami galerie - jak ja z Aneta :D
Bo czujemy sie osamotnione :P

Posted

Aneta, sie wolfa i doga nie czytuje to sie nie wie ;) My sprawe wybiegania zaczelismy na forum w "silverkach", ale nic straconego, przy najblizszej okazji dam znac, zabieraj Alego (o ile dobrze kojarze) pod pache i bedzie spotkanie/wybieganie - 3 wilczaki moga doprowadzic pola mokotowskie do demolki :cool3:

Posted

jefta napisał(a):
Kiedy macie jakieś spotkanie albo spacer w Warszawie-widzę, że jest nas tych zakochanych, ale z wątpliwościami sporo :cool3:.

Zapisuję się do klubu ;)
Cholera, zdecydowanie za ładne te wilczaki, prawda? :mad:
Ale powiem ci w wielkiej tajemnicy, że na żywo to są dopiero cuuudne :loveu: Jedną taką ślicznotę spotykamy z burkami dośc często :) Na moją własną zgubę, chyba :shake: :evil_lol:

Posted

asher napisał(a):
Zapisuję się do klubu ;)
Cholera, zdecydowanie za ładne te wilczaki, prawda? :mad:
Ale powiem ci w wielkiej tajemnicy, że na żywo to są dopiero cuuudne :loveu: Jedną taką ślicznotę spotykamy z burkami dośc często :) Na moją własną zgubę, chyba :shake: :evil_lol:
Piękne :loveu: Jedyne z tych, które sobie upatrzyłam podobają mi się z wyglądu. Widziałam je tylko na wystawie, różne są- takie w moim typie i takie nie bardzo... ale charakter... tu mam wątpliwości... duże, czy akurat nie posiadają wszystkich cech od których chcę uciec :cool1: