sssmok Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Dobra jeszcze trzy z dzisiejszego spaceru - reszta niestety do niczego sie nie nadaje :( Spokojne polowanko: Sabat w roli atakujacej bestii: I dynamicznie: Quote
Magri_SP Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 No to ja sie tak przywitam, i doloze cegielke do tych zdjec kapielowych ;) A tak to wygladalo dzien wczesniej :diabloti: Quote
Luzia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 http://images34.fotosik.pl/56/bc59483001bbe052.jpg Ale one się koffają :loveu::loveu::loveu: Quote
sssmok Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Czesc Pawel (Kaska? nie wiem kto z was zalozyl konto :P)!!! Mam nadzieje, ze bedziecie zalewac zdjeciami galerie - jak ja z Aneta :D Bo czujemy sie osamotnione :P Quote
betty_labrador Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Sssmok ale fajne nowe fotki, Jabber plywa? :) szczurek super. Magri_SP slodkie pieski, szczeniorek slodziutki :loveu: czekamy na wiecej fot! Quote
AnetaW Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 No nie... W Wawie się jakieś wilczakowe spotkania odbywają a tu człowiek nic nie wie....:mad: Ładnie to tak? ;) Quote
Magri_SP Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Aneta, sie wolfa i doga nie czytuje to sie nie wie ;) My sprawe wybiegania zaczelismy na forum w "silverkach", ale nic straconego, przy najblizszej okazji dam znac, zabieraj Alego (o ile dobrze kojarze) pod pache i bedzie spotkanie/wybieganie - 3 wilczaki moga doprowadzic pola mokotowskie do demolki :cool3: Quote
asher Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 jefta napisał(a):Kiedy macie jakieś spotkanie albo spacer w Warszawie-widzę, że jest nas tych zakochanych, ale z wątpliwościami sporo :cool3:. Zapisuję się do klubu ;) Cholera, zdecydowanie za ładne te wilczaki, prawda? :mad: Ale powiem ci w wielkiej tajemnicy, że na żywo to są dopiero cuuudne :loveu: Jedną taką ślicznotę spotykamy z burkami dośc często :) Na moją własną zgubę, chyba :shake: :evil_lol: Quote
jefta Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 asher napisał(a):Zapisuję się do klubu ;) Cholera, zdecydowanie za ładne te wilczaki, prawda? :mad: Ale powiem ci w wielkiej tajemnicy, że na żywo to są dopiero cuuudne :loveu: Jedną taką ślicznotę spotykamy z burkami dośc często :) Na moją własną zgubę, chyba :shake: :evil_lol: Piękne :loveu: Jedyne z tych, które sobie upatrzyłam podobają mi się z wyglądu. Widziałam je tylko na wystawie, różne są- takie w moim typie i takie nie bardzo... ale charakter... tu mam wątpliwości... duże, czy akurat nie posiadają wszystkich cech od których chcę uciec :cool1: Quote
polciuaa Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 sssmok napisał(a): Dwie fotki z wczorajszego wilczako-spotkania :) Autor: hexeann Sssmok.!Druga fotka jest rozbrajajaca.;D Quote
sssmok Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [By Hexeann] Zly Jabber zly :diabloti: Ale zlo zawsze odwraca sie przeciwko nam i dostajemy po tylkach :evil_lol: Quote
Luzia Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 http://images6.fotosik.pl/92/5dd9d4081e74895a.jpg Jak by takie stworzenie szło w moją stronę w lesie to bym na drzewo uciekła :diabloti: Quote
betty_labrador Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 ale Ci agresor rosnie :D :loveu: sliczny Quote
Axusia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Magri_SP napisał(a): Moja niespełniona miłość.:loveu: są cudne ! Quote
polciuaa Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Cudne to malo powiedziane.!!!:loveu: Quote
JustynaJK Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 chyba rośnie niezły dominant:evil_lol: Quote
Recommended Posts