bonek Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Wprawdzie to nie ja "pofociłam" ale rozbroiły mnie dzisiaj szczeniaczki mojego Maxa na maxa :lol: Ten mały, który wpadł w poślizg też jest niezłyZapraszamy po więcej na stronę http://www.frey.com.pl/wilczak/index.php?wolfdog=wilczak-mioty-lista Quote
klaudia.1 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Niezłe są małe:loveu: Słodzio! Super jedzą- i nie zaglądają sąsiadom do misek?! Aż dziwne:evil_lol: Quote
bonek Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Nie zaglądały sąsiadom do misek bo to był ich pierwszy samodzielny posiłek. W związku z tym zdziwienie ich nie miało granic. Myślę, że niedługo będą takie grzeczne. Znając ciekawość i nspryt wilczaków daję im jeszcze dwa spokojne posiłki.:evil_lol: Quote
sssmok Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 rosna maluchy rosna :) moj tez dopiero byl taki malutki, a teraz juz 18 kilo :D Quote
Kasia&Mela Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 śliczne :loveu: ten poślizg mnie rozbroił :lol: Quote
makot'a Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Są bezapelacyjnie cudowne! Chętnie bym jakiegoś 'porwała' :P Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts