AnetaW Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Dzięki Margo, dzięki... Mogłaś tego nie pisać :evil_lol: Bo ja głupia jeszcze wierzę, że jednak ciut zmądrzeje... Sssmoku jesteśmy na dobrej drodze, spasł się ostatnio i knypek waży 36kg, chociaż ostatnio wymyślił sobie że będzie jadł co drugi dzień:crazyeye:. Quote
AnetaW Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Nierozważny... Za to bardzo romantyczny... Quote
AngelsDream Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Urocze :) Kurczę, aż się zastanawiam co z naszego wyrośnie... Quote
AnetaW Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Co wyrośnie? Nie wiesz? Diabełek! Zamiast czerwonej grzywki będzie miał czerwone iskierki w oczach. Nieposłuszny i łobuz jakich mało! Albo aniołek z czerwonymi skrzydełkami i czerwonymi różkami :diabloti: Quote
polciuaa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Jaki on jest śliiiczny.! Dziewczyny,czy byla ktoras z was w niedziele na wystawie w Katowicach.?;> Ja mam sporo zdjec wilczaków(pierwszy raz je na zywo widzialam.!Piekne są jeszcze bardziej niz na zdjeciach.!:loveu: ) i może ktoraś rozpozna swojego psiaka.;P Potem je wkleje tu.:p Quote
AnetaW Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Katowice dawno były, ale nas nie było niestety. Licho w trzech odsłonach: Quote
AnetaW Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Po roku przerwy uaktualniam wątek i nowe fotki wrzucam: Uśmiech pajacyka: Licho nie śpi: I w końcu zległ... Licho świąteczne... I wypatrujące gości: Quote
AnetaW Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 I jeszcze kilka Majkowych fotek (Lahatiel Girios Dvasia): Licho i Maja: Maja: Mała Maja i Duże Licho: Wersja doroślejsza w jednym posłanku (zawsze chcą spać w tym samym...:evil_lol:): Quote
Kinia Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 http://www.wolfdog.org/pics2/2009/1/1231160902-1815111.jpg :loveu: synchronizacja Quote
polciuaa Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 A ja poznałam na wystawie w Katowicach Licho. :loveu: śliczny psiak.;D i go obfociłam więc w najblizszym czasie postaram sie wstawic fotki.;) Quote
AnetaW Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Licho i Maja duuuużo rzeczy robią razem synchronicznie: śpią, jedzą, szczekają, biegaja - wszystko zsynchronizowane... Dogomanka - pamiętam!!! I na foteczki czekam :razz: Quote
AnetaW Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 No foteczki wciąż z niecierpliwością czekamy... A w miedzyczasie: Ali: JaMaja :lol: Quote
polciuaa Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 sorki,na razie nie wrzuce fotek bo stary komputer poszedł do naprawy i teraz korzystam z laptopa,a ja ciemna masa jestem i nie wiem czy jest możliwość danych z tamtego komputera wrzucic tutaj,więc dopiero jak mi tamten złom naprawią to wkleje fotki.:oops: ;) Quote
Madziek Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Aneta ponieważ masz zapchaną skrzynkę, a na wpisy na Twoim profilu nie odpowiadzasz to próbuję jescze tu... odezwij się proszę w sprawie bazarku. Póżniej wykasuję ten post, abynie zaśmiecać Ci wątku Pozdrawiam PS cudne psy!!! Quote
Kamila_ Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Jej....! taką watahę mieć w domu to zaszczyt! :loveu: Wilczaki dziarskie psy! mało o nich wiem ale wrażenie niesamowite! Quote
makot'a Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Są cudowni, oboje... ...od kilku ładnych lat fascynują mnie te diabełki i liczę na to, że kiedyś się w końcu jakiegoś doczekam :) Taki 'zestaw' byłby akurat - w sam raz :D Pozdrawiam. Quote
marta1997abc Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Masz cudownego wilczka :) Niech się zdrowo chowa :mdrmed: Quote
Recommended Posts