Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki Margo, dzięki...
Mogłaś tego nie pisać :evil_lol: Bo ja głupia jeszcze wierzę, że jednak ciut zmądrzeje...

Sssmoku jesteśmy na dobrej drodze, spasł się ostatnio i knypek waży 36kg, chociaż ostatnio wymyślił sobie że będzie jadł co drugi dzień:crazyeye:.

• 1 month later...
Posted

Co wyrośnie? Nie wiesz? Diabełek! Zamiast czerwonej grzywki będzie miał czerwone iskierki w oczach. Nieposłuszny i łobuz jakich mało! Albo aniołek z czerwonymi skrzydełkami i czerwonymi różkami :diabloti:

• 1 month later...
Posted

Jaki on jest śliiiczny.!
Dziewczyny,czy byla ktoras z was w niedziele na wystawie w Katowicach.?;> Ja mam sporo zdjec wilczaków(pierwszy raz je na zywo widzialam.!Piekne są jeszcze bardziej niz na zdjeciach.!:loveu: ) i może ktoraś rozpozna swojego psiaka.;P Potem je wkleje tu.:p

• 1 month later...
  • 1 year later...
Posted

Po roku przerwy uaktualniam wątek i nowe fotki wrzucam:

Uśmiech pajacyka:

Licho nie śpi:

I w końcu zległ...

Licho świąteczne...

I wypatrujące gości:

Posted

I jeszcze kilka Majkowych fotek (Lahatiel Girios Dvasia):

Licho i Maja:

Maja:

Mała Maja i Duże Licho:

Wersja doroślejsza w jednym posłanku (zawsze chcą spać w tym samym...:evil_lol:):

Posted

Licho i Maja duuuużo rzeczy robią razem synchronicznie: śpią, jedzą, szczekają, biegaja - wszystko zsynchronizowane...

Dogomanka - pamiętam!!!
I na foteczki czekam :razz:

• 2 weeks later...
Posted

sorki,na razie nie wrzuce fotek bo stary komputer poszedł do naprawy i teraz korzystam z laptopa,a ja ciemna masa jestem i nie wiem czy jest możliwość danych z tamtego komputera wrzucic tutaj,więc dopiero jak mi tamten złom naprawią to wkleje fotki.:oops: ;)

Posted

Aneta ponieważ masz zapchaną skrzynkę, a na wpisy na Twoim profilu nie odpowiadzasz to próbuję jescze tu... odezwij się proszę w sprawie bazarku.

Póżniej wykasuję ten post, abynie zaśmiecać Ci wątku

Pozdrawiam

PS cudne psy!!!

• 1 month later...
  • 1 year later...
  • 2 weeks later...
Posted

Są cudowni, oboje...
...od kilku ładnych lat fascynują mnie te diabełki i liczę na to, że kiedyś się w końcu jakiegoś doczekam :)
Taki 'zestaw' byłby akurat - w sam raz :D

Pozdrawiam.

• 1 year later...