Justyna_wolontariat Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Pilne do oddania jest 5 miesięczna bokserka ruda z ogonkiem kompletnie zaszczepiona i zdrowa. Psinka mieszka na terenie Zabrza, ludzie skontaktowali się z schroniskiem w Rudzie Śląskiej prosząc o jej przyjęcie ale sunia jest z Zabrza i my jej przyjąć nie możemy.... Właściciel zakupił ją miesiąc temu ale ma alergię i musi ją oddać ma czas do jutra..... Inaczej sunia trafi do schroniska Kto może pomóż i dać choćby tymczas 510 268 586 gg 3970480 Justynka019@interia.pl Quote
ANETTTA Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 halo halllo miłosnicy boksiów pomoc potrzebna Quote
sisay Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Podrzucę bo mam kontuzję ręki no i już się zobowiazałam do innego tymczasu... :roll: Taka boksia na pewno szybko domek znajdzie! A koleś nie może objechać na zyrtecu tylko tak szybko oddaje psa do schroniska? :angryy: Quote
Karilka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Shit! Sie zobowiązałam do wzięcia dobeczki ze schronu... cholerny świat! Poprosimy o foteczki! Quote
andzia69 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 napiszcie do Hippies - miala wziąść na tymczas sunie z W-wy...może zgodzi się wziasc malą:shake: moze powinno się w umowie adopcyjnej kazać zrobić testy na alergię:razz: Quote
ATLANTYDA Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Witam . Muszę to z TZ obgadać jak się zgodzi to sunia mogła być u nas na razie ,a jakieś informacje co do charakterku bo niektóre boksie lubią dominować czy coś wiecie a i są małe dzieci 4L I1,5 i pies ale gapa uległy więc czy taki DT pasuje .Odpowiedż mogę dać dopiero jutro bo TZ już śpi . Quote
ATLANTYDA Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Justyna_wolontariat napisał(a):Pilne do oddania jest 5 miesięczna bokserka ruda z ogonkiem kompletnie zaszczepiona i zdrowa. Psinka mieszka na terenie Zabrza, ludzie skontaktowali się z schroniskiem w Rudzie Śląskiej prosząc o jej przyjęcie ale sunia jest z Zabrza i my jej przyjąć nie możemy.... Właściciel zakupił ją miesiąc temu ale ma alergię i musi ją oddać ma czas do jutra..... Inaczej sunia trafi do schroniska Kto może pomóż i dać choćby tymczas 510 268 586 gg 3970480 Justynka019@interia.pl Mam jeszcze jedno pytanie czy właściciel ma objawy silnego wstrząsu że to aż tak pilne :shake::shake:? Quote
sisay Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 ATLANTYDA napisał(a):,a jakieś informacje co do charakterku bo niektóre boksie lubią dominować czy coś wiecie a i są małe dzieci 4L I1,5 i pies ale gapa uległy więc czy taki DT pasuje Ale 6 mies to jeszcze dziecko :) ja bym się nie martwila takimi rzeczami! Bardziej tym ze będzie niesforna, narozrabia, bo nie dosc ze boksia to jeszcze w takim glupim wieku :lol: Quote
ATLANTYDA Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Ostatni mieliśmy 3 m-czną amstafkę znalezioną fakt rozrabiały razem nieżle :evil_lol:. Quote
halbina Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 jak to takie pilne, to ją "na chwilę" wezmę"... kilka dni... :roll: Quote
halbina Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 i może miałabym domek dla małej... boksiowy...:roll: Quote
ATLANTYDA Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 halbina napisał(a):i może miałabym domek dla małej... boksiowy...:roll: Było by super jak by domek stały udał się od razu:lol:. Quote
halbina Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Atlantydo, pytaj małżonka, ok? Mój dom tymczasowy tylko awaryjny... mam za duże stado, żeby brać żywiołowego bokserka na dłużej... pracuję całymi dniami i mam stado tymczasowiczów... A domek zapytam, ale fotki albo psiak na żywo konieczny... Quote
ATLANTYDA Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Ja akurat teraz jestem w domu więc mała miała by towarzystwo stale ,zresztą u nas zawsze ktoś jest .Ale lepszy był by domek stały boksie sie bardzo przywiązują .Szczeniaczkowi łatwiej tylko oby sie ktoś dobrze zastanowił , i nie oddał psa jak urośnie albo coś tam zniszczy .Najchętniej to bym TZ obudziła ale poczekam te kilka godzin :ekmm: Quote
sisay Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Halbinko, a Tobie w tej chorobie przypadkiem temperatura nie dokucza??... :crazyeye: Pamiętaj że ja calej gromadki nie wezmę bo mnie eksmitują zanim się zdążę wyprowadzić! :oops: Sama rozważałam przez chwilę wzięcie tej boksi, ale się boję że do weekendu się nie wyadoptuje, a wtedy kanał :roll: Atlantydo, użyj wszelkich możliwych środków perswazji, coś na chłopa musi zadziałać! trzymam kciuki :evil_lol: Quote
halbina Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Ma-ja... bo mnie wpiszą do czarnego wątku tych, na których lepiej uważać i psów im nie oddawać!... :evil_lol: Quote
sisay Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Oj, ja myślę że musialabyś się o to baaardzo postarać!! :razz: Quote
halbina Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 No nic... Decyzja należy do Justyny teraz... mój dom tymczasowy dla bokserki proszę jednak traktować jako awaryjny... Quote
Ziutka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Trzymam kciuki za sunię.... Mam nadzieję, że szybko znajdzie domek.... Tymczasem podnoszę bo sprawa pilna.... Quote
halbina Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 No to wstępnie sprawa omówiona... Zobaczymy, co przyniesie nowy dzień... Quote
Mysia_ Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Pan dzwonił do naszego schroniska równiez, ale powiedziałam mu żeby suni dał jeszcze czas na znalezienie domku (którego szuka podobno od miesiąca), ponieważ szczenie boksera w schronisku to totalna porażka :shake: Dałam mu jeszcze numer tel. do naszej zabrzańskiej kablówki, ponieważ mało kiedy się się zdarza, że piesk, który ta drogą szuka domku go nie znalazł..... :roll: Dałam znać tez Ewelinie (OCZY), ale póki co bez odezwu :roll: Z tego co mówił mi Pan to mala jest już nauczona czystości, ma wszystkie szczepienia i wspominał też o jakimś szkoleniu.... Jak będą ustalone jakies konkrety to moge dac namiary na Pana ;) Quote
Pianka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Nie wierze w to, że facet szuka jej domu od miesiąca i nic nie znalazł:shake: Ja przekaże jeszcze na inne strony, moze akurat dom stały gdzies na sunie czeka?;) Quote
AgaiTheta Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 W razie czego dzwońcie do mnie: 509 270 205 Sunia do schroniska trafić nie moze, bedziemy coś kombinować. Zdjecie skombinujcie plizzz! Quote
ATLANTYDA Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Witanko:multi: Sunieczka może do nas przyjeżdżać nawet zaraz TZ zgodził się bez problemu nawet zaoferował pomoc w szukaniu domku dla suni :p Quote
Recommended Posts