Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pilne

do oddania jest 5 miesięczna bokserka ruda z ogonkiem kompletnie zaszczepiona i zdrowa.

Psinka mieszka na terenie Zabrza, ludzie skontaktowali się z schroniskiem w Rudzie Śląskiej prosząc o jej przyjęcie ale sunia jest z Zabrza i my jej przyjąć nie możemy....

Właściciel zakupił ją miesiąc temu ale ma alergię i musi ją oddać ma czas do jutra.....

Inaczej sunia trafi do schroniska

Kto może pomóż i dać choćby tymczas

510 268 586
gg 3970480
Justynka019@interia.pl

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podrzucę bo mam kontuzję ręki no i już się zobowiazałam do innego tymczasu... :roll:
Taka boksia na pewno szybko domek znajdzie!
A koleś nie może objechać na zyrtecu tylko tak szybko oddaje psa do schroniska? :angryy:

Posted

Witam .
Muszę to z TZ obgadać jak się zgodzi to sunia mogła być u nas na razie ,a jakieś informacje co do charakterku bo niektóre boksie lubią dominować czy coś wiecie a i są małe dzieci 4L I1,5 i pies ale gapa uległy więc czy taki DT pasuje .Odpowiedż mogę dać dopiero jutro bo TZ już śpi .

Posted

Justyna_wolontariat napisał(a):
Pilne

do oddania jest 5 miesięczna bokserka ruda z ogonkiem kompletnie zaszczepiona i zdrowa.

Psinka mieszka na terenie Zabrza, ludzie skontaktowali się z schroniskiem w Rudzie Śląskiej prosząc o jej przyjęcie ale sunia jest z Zabrza i my jej przyjąć nie możemy....

Właściciel zakupił ją miesiąc temu ale ma alergię i musi ją oddać ma czas do jutra.....

Inaczej sunia trafi do schroniska

Kto może pomóż i dać choćby tymczas

510 268 586
gg 3970480
Justynka019@interia.pl

Mam jeszcze jedno pytanie czy właściciel ma objawy silnego wstrząsu że to aż tak pilne :shake::shake:?

Posted

ATLANTYDA napisał(a):
,a jakieś informacje co do charakterku bo niektóre boksie lubią dominować czy coś wiecie a i są małe dzieci 4L I1,5 i pies ale gapa uległy więc czy taki DT pasuje

Ale 6 mies to jeszcze dziecko :) ja bym się nie martwila takimi rzeczami! Bardziej tym ze będzie niesforna, narozrabia, bo nie dosc ze boksia to jeszcze w takim glupim wieku :lol:

Posted

Atlantydo, pytaj małżonka, ok? Mój dom tymczasowy tylko awaryjny... mam za duże stado, żeby brać żywiołowego bokserka na dłużej... pracuję całymi dniami i mam stado tymczasowiczów... A domek zapytam, ale fotki albo psiak na żywo konieczny...

Posted

Ja akurat teraz jestem w domu więc mała miała by towarzystwo stale ,zresztą u nas zawsze ktoś jest .Ale lepszy był by domek stały boksie sie bardzo przywiązują .Szczeniaczkowi łatwiej tylko oby sie ktoś dobrze zastanowił ,
i nie oddał psa jak urośnie albo coś tam zniszczy .Najchętniej to bym TZ obudziła ale poczekam te kilka godzin :ekmm:

Posted

Halbinko, a Tobie w tej chorobie przypadkiem temperatura nie dokucza??... :crazyeye:

Pamiętaj że ja calej gromadki nie wezmę bo mnie eksmitują zanim się zdążę wyprowadzić! :oops:
Sama rozważałam przez chwilę wzięcie tej boksi, ale się boję że do weekendu się nie wyadoptuje, a wtedy kanał :roll:

Atlantydo, użyj wszelkich możliwych środków perswazji, coś na chłopa musi zadziałać! trzymam kciuki :evil_lol:

Posted

Pan dzwonił do naszego schroniska równiez, ale powiedziałam mu żeby suni dał jeszcze czas na znalezienie domku (którego szuka podobno od miesiąca), ponieważ szczenie boksera w schronisku to totalna porażka :shake: Dałam mu jeszcze numer tel. do naszej zabrzańskiej kablówki, ponieważ mało kiedy się się zdarza, że piesk, który ta drogą szuka domku go nie znalazł..... :roll:
Dałam znać tez Ewelinie (OCZY), ale póki co bez odezwu :roll:
Z tego co mówił mi Pan to mala jest już nauczona czystości, ma wszystkie szczepienia i wspominał też o jakimś szkoleniu.... Jak będą ustalone jakies konkrety to moge dac namiary na Pana ;)

Posted

Nie wierze w to, że facet szuka jej domu od miesiąca i nic nie znalazł:shake:

Ja przekaże jeszcze na inne strony, moze akurat dom stały gdzies na sunie czeka?;)