Becia66 Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Kakadu, dzięki Tobie Neska świetny domek znalazla...:calus: Nie wiem co by się z nią stało w schronisku przez tą zimę...:shake: Quote
malagos Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 ależ ta smarkula trafiła :loveu: Przypominam sobie historię, jak kiedyś na Mazurach przybląkała sie do namiotów sunia i na siłę wcisnęliśmy ją rodzinie z Łodzi, która wracała już do domu. Pan sie bronił, ze pies w domu? nigdy! Ale dzieci przekonały i co rok sie spotykaliśmy na tym polu namiotowym, oni przez 11 lat z Sunią, co spała mu na brzuchu (pańcio tak ze 120 kg) :multi: Quote
Becia66 Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 mówią że nic na siłę ale czasem warto...:evil_lol: Quote
kakadu Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 mysle, ze bylo warto w tym przypadku; wszyscy sie wlasciwie obawiali najbardziej o pana ryszarda, a on taki zachwycony i dumny, naokolo opowiada, ze neska taka wyjatkowa i marda :loveu: Quote
Becia66 Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 No jasne, wszystkie psy z Orzechowcow są takie mądre...:eviltong: Może chcecie sprawdzić następnego ?...:evil_lol: Quote
Becia66 Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Kakadu - bardzo przydałoby sie nam zdjęcie Neski z nowego domku do naszej stronki internetowej...:lol:, mozliwe to ? :razz: Quote
kakadu Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 dzis bylam w babicach pochowac tam swojego kota rysia, ktory zmarl po operacji oka; jak tylko dam rade tam pojechac znowu, to na pewno zrobie zdjecia; poki co poprosze beate, moja przyjaciolke o cykniecie fotek, ale dajcie mi troche czasu zeby sie otrzasnac; widzialam neske - wypiekniala; Quote
SZPiLKA23 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 kakadu bardzo mi przykro z powodu kota:calus: wiem co przezywasz... Quote
Becia66 Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Kakadu współczujemy ci bardzo z powodu Rysia.....:-( Quote
kakadu Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 bylam dzis w babicach, zeby postawic skrzynke z kwiatkami mojemu kochanemu rysiowi; widzialam neske, zrobilam jej zdjecia i nagralam dwa filmiki; nie wiem czy uda mi sie wstawic jutro, bo wracam pozno z pracy, a potrzeba te zdjecia zmniejszyc czego nie potrafie; ale malenka jest zdrowa, biega, ucieszyla sie na widok frodzia i koli; bawila z nimi w ogrodku; wskakiwala nam na kolana i przytulala sie bez przerwy; jest naprawde slodziutka i wydaje sie byc szczesliwa; Quote
SZPiLKA23 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 SSSSSSSSSuuuuuuuuuuuuuppppppppppppeeeeeeeeeerrrrrrrrrr!!!!!!! Dziekujemy za wiesci:) Quote
kakadu Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 ok! gotowe na wizyte u neski? no to prosze, oto ona: :loveu: taka ja zobaczylam jak weszlam do kuchni - przyklejona do kolan mojego meza: a tu wybaczcie ciotka sie wepchnela w kadr :roll: mala nesia na podworku: Quote
SZPiLKA23 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Jaka ona wybłyszczona, uszka postawione.... cudo! Quote
Becia66 Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Sarenka....:loveu::loveu::loveu: ale szczęśliwe nasze słoneczko.....Kakadu dziękujemy bardzo.....:buzi: Quote
Recommended Posts