Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eve66 napisał(a):
Flaire-nie wiem czy masz czas ,ale przydaloby sie te linki jakos uporzadkowac chyba?? (Ja np.podalam kiedys jeden ktory jest juz nieaktualny)
Taki był plan, ale właśnie z czasem kiepsko... Niemniej gdybys podoała, który jest nieaktualny, to na pewno byłoby pomocne - a jeszcze lepiej, sama zmień post, w którym go podałaś. :wink: :D Dzięki!

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak myslalam,ze to pewnie troszke roboty i wogole...Moze kiedys Ci sie uda po nas wszystkich posprzatac :wink: A ja tak tylko zapytalam.

Ja w tym moim poscie napisalam kiedys tam,ze juz nieaktualne.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 5 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Co jakis czas ktos prosi o podanie roznych norm w badniach krwi wiec dolaczam super stronke :

normy http://www.vetmedlab.com/

by znalesc np normy endokrynologiczne nalezy wejsc w zakladke Manual ,dalej w General Information ,pozniej Reference Ranges i tam mozemy sobie wybrac w/w endokryn.

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

[quote name='Katerinas']jana
A to właśnie Pani Szywala przyjmuje na Ostrobramskiej? Czy inna osoba?
Możesz podać nazwisko?

O ile dobrze pamiętam, to nazywa się Mierzwa. Pozdrawiam.

Posted

[quote name='Pupil-ID']Dodam dwa adresy związane z identyfikatorami-adresówkami:
- indywidualny identyfikator-adresówka www.pupil-id.pl
- identyfikacja psów szczepionych przeciwko wściekliźnie www.lyssetky.pl

Mam pytanie interesuje mnie identyfikator dla psa szczepionego przeciw wściekliźnie a w Krakowie nie ma możliwości dostania takiego identyfikatora co można zrobić aby go dostać ??

Posted

BeataSabra napisał(a):
Mam pytanie interesuje mnie identyfikator dla psa szczepionego przeciw wściekliźnie a w Krakowie nie ma możliwości dostania takiego identyfikatora co można zrobić aby go dostać ??

Lyssetky zamówiła właśnie Lecznica dla zwierząt, ul. Piłsudskiego 30, KRAKÓW i mam nadzieję, że zaraz po świętach będzie można już zaszczepić psa z Lyssetką.

Pozdrawiam
And