Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poczekajmy do ogłoszeń:lol:
Mysle, ze wiele osób pozna sie na jej urodzie:loveu:
Cały czas myslę, jak mozna bylo takie malenstwo wyrzucic z domu:mad:
Ale dla niektórych to takie proste...
Dzisiaj kolezanka z pracy opowiadała, ze ma od tygodnia drugiego psa. Ona mieszka na wsi i przd dwoma tygodniami odkryli z TZ, ze w opuszczonej stodole ktos przetrzymuje psiaka:angryy: Biedak wył w nocy, piszczał. Przyłapali włascicielkę, która raz w tyg !!!dowoziła malcowi cos do zjedzenia. Kobitka na zwróconą uwagę, ze to za rzadko i pies jest głodny stwierdziła, ze musi jakos pozbyc sie psiaka, bo nie zamierza czesciej przyjezdzac:crazyeye: No i moja znajoma wzięła psulka do siebie. Ma juz boksera; ten maluch jest cały biały i wygląda jak śniezynka:loveu:

Posted

Przyszło do mnie zapytanie o Lakiego, tego psiaka od znajomych Marty, bo ja nie zdjęłam aukcji z Allegro, może podrzucić im sunię? Wprawdzie chcą dowiezienia pieska, ale może warto spróbować!!!

Posted

Fusica napisał(a):
Ciotka Romkowa, zmierzyłaś dziewczynkę????

Dziewczyneczka ma 46 cm wzrostu (od ziemi do głowy)
i 57 cm długości (bez ogona)

Posted

agusiazet napisał(a):
Przyszło do mnie zapytanie o Lakiego, tego psiaka od znajomych Marty, bo ja nie zdjęłam aukcji z Allegro, może podrzucić im sunię? Wprawdzie chcą dowiezienia pieska, ale może warto spróbować!!!

Podrzuć , podrzuć, bardzo proszę!!!
Tylko nie wiem, czy jak ktoś zastanawia się nad pieskiem(małym), czy zgodzi się na suczkę (troszkę wyrośniętą)

Posted

Romek-Zamość napisał(a):
Dziewczyneczka ma 46 cm wzrostu (od ziemi do głowy)
i 57 cm długości (bez ogona)

No kawał baby z niej :loveu:
Zaraz się biorę za ogłoszenia. Czy możemy liczyć na kolejne zdjątka Fionki???

Posted

Asiu, mam prośbę, dopisz dane kontaktowe do Was, bo mam tylko komórkę, a przydałby się mail. I poproszę więcej zdjęć małej, ale w mniejszym formacie (do 50 Kb), bo nie mam żadnego programu do obróbki zdjęć i te, co są nie chcą się załadować na Allegro.

Fajnie, że mała to Fiona:)

Posted

Właśnie przeglądałam ogłoszenia na „przygarnę psa” niestety nawet nie ma do kogo napisać, bo nikt nie szuka psa w typie naszej Fionki :placz:

Posted

Trzeba jeszcze poczekac, moze po ogłoszeniach cos ruszy...
Wczoraj rozmawiałam z facetem z ogloszenia, ktory dzwonił do Beaty w sprawie Lakiego, namawiałam go na sunię. Ma rozmawiać z zoną i dzwonic. Zobaczymy...