BIANKA1 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Wejdzcie na wątek Frytki . Prawie mam bernardyna :evil_lol::cool3: Quote
Tola Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Poczekajmy do ogłoszeń:lol: Mysle, ze wiele osób pozna sie na jej urodzie:loveu: Cały czas myslę, jak mozna bylo takie malenstwo wyrzucic z domu:mad: Ale dla niektórych to takie proste... Dzisiaj kolezanka z pracy opowiadała, ze ma od tygodnia drugiego psa. Ona mieszka na wsi i przd dwoma tygodniami odkryli z TZ, ze w opuszczonej stodole ktos przetrzymuje psiaka:angryy: Biedak wył w nocy, piszczał. Przyłapali włascicielkę, która raz w tyg !!!dowoziła malcowi cos do zjedzenia. Kobitka na zwróconą uwagę, ze to za rzadko i pies jest głodny stwierdziła, ze musi jakos pozbyc sie psiaka, bo nie zamierza czesciej przyjezdzac:crazyeye: No i moja znajoma wzięła psulka do siebie. Ma juz boksera; ten maluch jest cały biały i wygląda jak śniezynka:loveu: Quote
agusiazet Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Przyszło do mnie zapytanie o Lakiego, tego psiaka od znajomych Marty, bo ja nie zdjęłam aukcji z Allegro, może podrzucić im sunię? Wprawdzie chcą dowiezienia pieska, ale może warto spróbować!!! Quote
Czaka Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Fusica napisał(a):Ciotka Romkowa, zmierzyłaś dziewczynkę???? Dziewczyneczka ma 46 cm wzrostu (od ziemi do głowy) i 57 cm długości (bez ogona) Quote
Czaka Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 agusiazet napisał(a):Przyszło do mnie zapytanie o Lakiego, tego psiaka od znajomych Marty, bo ja nie zdjęłam aukcji z Allegro, może podrzucić im sunię? Wprawdzie chcą dowiezienia pieska, ale może warto spróbować!!! Podrzuć , podrzuć, bardzo proszę!!! Tylko nie wiem, czy jak ktoś zastanawia się nad pieskiem(małym), czy zgodzi się na suczkę (troszkę wyrośniętą) Quote
agusiazet Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Ups, nie zapytam, bo usunęłam niechcący tego maila i nie mam adresu. przepraszam, straszna oferma ze mnie! Ale zaraz zrobię suni Allegro! czy ona ma już imię? Quote
Czaka Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Wydaje mi się, że najbardziej pasuje do niej Fiona Quote
Czaka Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Zmieniam temat, zajrzyjcie na wątek Bajki. Ale dziewczyna miała szczęście. :loveu: Quote
Fusica Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Romek-Zamość napisał(a):Dziewczyneczka ma 46 cm wzrostu (od ziemi do głowy) i 57 cm długości (bez ogona) No kawał baby z niej :loveu: Zaraz się biorę za ogłoszenia. Czy możemy liczyć na kolejne zdjątka Fionki??? Quote
agusiazet Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Asiu, mam prośbę, dopisz dane kontaktowe do Was, bo mam tylko komórkę, a przydałby się mail. I poproszę więcej zdjęć małej, ale w mniejszym formacie (do 50 Kb), bo nie mam żadnego programu do obróbki zdjęć i te, co są nie chcą się załadować na Allegro. Fajnie, że mała to Fiona:) Quote
BIANKA1 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 śliczna , grzeczna , tylko dlaczego domku nie ma :cool1: Quote
agusiazet Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Widzę, że Zadra zaakceptowała Fionkę!!! Quote
Czaka Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 agusiazet napisał(a):Widzę, że Zadra zaakceptowała Fionkę!!! Zadra jeszcze nie zapomniała , co się robi ze szczeniakami. Quote
Czaka Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Właśnie przeglądałam ogłoszenia na „przygarnę psa” niestety nawet nie ma do kogo napisać, bo nikt nie szuka psa w typie naszej Fionki :placz: Quote
Tola Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Trzeba jeszcze poczekac, moze po ogłoszeniach cos ruszy... Wczoraj rozmawiałam z facetem z ogloszenia, ktory dzwonił do Beaty w sprawie Lakiego, namawiałam go na sunię. Ma rozmawiać z zoną i dzwonic. Zobaczymy... Quote
Recommended Posts