Czaka Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Nie miałam przyjemności poznać tego przystojniaka :shake: W tej chwili totalnie nie mam czasu na odwiedzanie schronu, poza tym każda moja wizyta w schronie kończyła się zabraniem jakiegoś zabiedzonego futrzaka , teraz nie mogę sobie na to pozwolić. :oops: Quote
Panca Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 no a juz myslalam ze go wezmiesz na tymczas;)zanim ja przyjade do Zamoscia... a Fiona zjada sciany :evil_lol:wapna jej brakuje ale wszystko pod kontrola jeszcze jej nie widzialam ale na pewno w tym tygodniu pojde jak aparat odzyskam:mad: Quote
Czaka Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 I co byłaś u naszej ślicznotki? :cool3: Quote
Panca Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 no nie bylam ale spotkalam przypadkowo na spacerze:cool3:zdjec nie zrobilam ale moze jak w sobote sie umowie na spacer to zrobie powiem tak:Fiona duzo nie urosla wiec prawdopodobnie nie bedzie duzym psem.Po za tym wszystko u niej dobrze:eviltong: Quote
Czaka Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 W takim razie pozdrów od nas koniecznie Łucję! :loveu: Quote
Panca Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 oczywiscie!dziekuje:lol:i ona na pewno tez by Was pozdrowila:lol: Quote
Czaka Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 I co, byłaś na spacerku??? :cool3: Quote
Panca Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 spotykam Fione codziennie na naszym psim skwerku rano..poprosilam Michala zeby mi podeslal mailem jej zdjecia to Wam wysle.Niestety bedzie to dopiero po 6 marca gdyz pojutrze wyjezdzam do Hong Kongu Fiona miala przygode,mianowicie przestraszyla sie jakichs psow i uciekla Michalowi,przez ruchliwa ulice prosto do domu..on byl zrozpaczony bo chodzil szukal w okolicy i jak wracal to ja spotkal pod domem cala i zdrowa ale powiem tak:ta jej przeprawa przez Madalinskiego mogla skonczyc sie tragicznie.na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo jutro przekazuje mojego tymczasowicza Dubla i serce mi peka:placz: Quote
Czaka Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Panca napisał(a):pojutrze wyjezdzam do Hong Kongu Gdzie ??? :crazyeye: Dzięki za wiadomości Quote
Panca Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 tak tak i do Chin :evil_lol:ale wracam...za 3 tygodnie i wtedy to juz na pewno zdobede zdjecia Fionki -szczekaczki:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 panca to dogomaniaczka podrozujaca po calym swiecie... moze przywiezie nam pamiatki:D PS...malusie wymuszenie... Quote
Czaka Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Panca napisał(a):przywioze cala walize pamiatek:p Czekamy!!! :cool3::evil_lol: Quote
Czaka Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Co tam słychać u naszej Fionki? :cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Fiona ma teraz sasiada z Zamoscia Szczote vel Fryzia:) moze jakies wspolne fotki?:) Quote
Panca Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 tez sobie o tym pomyslalam:lol:wspolna sesja wkrotce:evil_lol: Quote
Panca Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Asiu pamietam o sesji ale mam teraz taki nawal pracy ze jak wracam do domu to jestem warzywem:roll: i na dodatek mamy teraz zime zamiast wiosny...obiecuje ze jak tylko zobie sesje to natychmiast wkleje jej efekt na dogo tymczasem pozdrawiam swiatecznie;) Quote
Czaka Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Dobrze, już dobrze ;) Ja Ci też przesyłam świąteczne buziaczki :eviltong: Quote
Panca Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 mam takie jedno zdjecie Fiony,ktore dostalam od Michala.Nasze psy mimo bliskiego sasiedztwa jeszcze sie nie poznaly :oops: ale ide dzis na jego urodziny to sie pewnie jakos umowimy jak pogoda w koncu stanie sie wiosenna [IMG]http://img146.imageshack.us/img146/7851/fionagv4.jpg[/IMG] Quote
Czaka Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Albo to zdjęcie jest mocno stare, albo Fionka nic nie urosła . :razz: Quote
Panca Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 nie widzialam jej od miesiaca i pewnie cos urosla ale duza to ona rczej nie bedzie moze jakos w tym tygodniu jesli pogoda bedzie taka piekna jak dzis umowie sie z Lucja na spacer z psami to zrobie aktualne fotki:diabloti: Quote
Panca Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 ano zycie pedzi,kazdy zalatany i wciaz nie ma sposobnosci zrobic ta obiecana sesje:roll:ale Fiona spotkala Fryzia na spacerze przypadkiem i coz to bylo za szalenstwo:ganianina na calego!bo Fryz chyba chc odrobic te lata w schronie i zachowuje sie jak szczeniak:evil_lol:dlatego Fionka jest dla niego swietna kompanka do zabaw.Aha Fiona nie wyrosla na duzego psa - kochana jest tez bardzo:) Quote
Recommended Posts