Panca Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 no to zmniejszylam fotke za rada Lidki:p i druga :Fiona lubi jesc inaczej:cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 zmniejsz fotke w pierwszym poscie tez... poprostu wez "edytuj" i wyrzuc ta fotke a wstaw zmniejszona lub napisz cos, poopowiadaj jak bylo, jak wrazenia Łucji i Twoje:) Quote
agusiazet Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Buuu, nie ma zdjęć, tylko czerwone krzyżyki, przynajmniej u mnie!!! Quote
Czaka Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Zdjęcia już są, ale Panca obiecała nam jeszcze zdać relacje z wczorajszej wizyty u Fionki. Chyba Fionka już inaczej się nazywa. Quote
Panca Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 no i oto obiecana relacja:Fiona wciaz na razie jest Fiona choc Michal nienawidzi Szreka:lol:jak zmieni imie to wam napisze na jakie, obiecuje.Sunia jest przeslodka:loveu::loveu: i jaka grzeczna...jak przyszlam to byla zajeta gryzaczkiem ale jak ja zawolalam to podbiegla, wycalowala mnie po calej twarzy i wrocila do swich zajec;-)potem jak sie zmeczyla gryzeniem spala przyjmujac bardzo dziwne figury i ewidentnie dokads biegla przez sen;-)i przed moim wyjsciem Michal wypuscil ja do ogrodka (nie za bardzo chcial wyjsc bo byla spiaca) gdzie zrobila siusiu:multi:i myk z powrotem do domu:) powiedzialam zeby dali jej nagrode zawsze jak siknie na dworzu.Jestem nia absolutnie zachwycona i na odchodnym zazartowalam ze ja zabieram bo tak naprawde ona jest dla mnie i chcialam tylko wykorzystac Lucje zeby mi ja przywiozla:evil_lol: aha sunia zostala od razu zaszczepiona wiec ma teraz miesiac kwarantanny i na dniach bedzie miala chipa wiec chyba nie bede mogla jej jednak im podwedzic:evil_lol: Asia zorientuj sie prosze przy okazji czy nie macie jakichs nowych wyzlowatych w schronie albo moze Szczota sie wylonil...wiem ze Lidka ma teraz szczeniora na glowie wiec moze nie bedzie miala czasu na schronisko..z gory dziekuje:p Quote
Czaka Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [FONT=System]Bardzo się cieszę, że Fionka ma taki wspaniały domek. Jak porozmawiałam z Łucją, to od razu wiedziałam, że moje suczydełko miało dużo szczęścia. Niestety nie dam rady wybrać się teraz do schronu, bo mam chore dziecko i od razu po pracy biegnę do domu. A jak tam Twój tymczasowicz, czy masz już go u siebie? [/FONT] Quote
Czaka Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [FONT=System]A teraz pokażę Wam jacy ludzie są bezczelni , przed świętami mojej koleżance na klatkę schodową podrzucili takie maleństwo. [/FONT] Quote
Czaka Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [FONT=System]Widać, że piesek jest zadbany, moja koleżanka nie zna jego historii, po prostu ktoś go podrzucił i uciekł. Nie widziałam tego przystojniaka na żywo ale chyba nie będzie duży.[/FONT] Quote
Panca Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 tymczasowiczki nie mam na razie -chyba w sobote bede miala.Wszyscy mi mowia ze to glupi pomysl bo rozstanie bedzie bolesne...a ja sobie wmawiam ze to pies znajomej,ktora wyjechala a ja sie tylko nim opiekowac bede... ale ten maluszek sliczny:loveu::loveu::loveu:i co z nim bedzie dalej? mam tez podobny przypadek w Wawie - chyba zalaze watek psiaka:pale najpierw spytam pania ktora pieska znalazla zycze zdrowka dzieciatku - to chlopiec prawda? a jak juz wyzdrowieje to plisssssss zorientuj sie co z wyzlakami w schronie:help1: Quote
Czaka Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Ja też zastanawiam się, czy założyć wątek temu maluszkowi. Moja koleżanka zdecydowanie nie chce go trzymać, ostatnio wpadła na pomysł, że zawiezie go do schronu, ale jej to skutecznie odradziłam. Quote
AZ-IWONA Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Do schronu Nieeeee :placz::placz::placz: to taki puchaty przystojniak :evil_lol: Całuski dla chorowitka :loveu: Quote
Wilejkaros Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Ten maluch na pewno znajdzie szybko domek. Quote
Czaka Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 A ja chyba mogę już poprosić o przeniesienie wątku Fionki :loveu: Quote
Panca Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 jako jeszcze niezbyt swiadoma dogomanskich zwyczajow niesmialo pytam gdzie bedzie teraz watek Fionki bo chce czasem jkaies fotki wkleic a co z czarnym maluchem? Quote
Czaka Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Panca']jako jeszcze niezbyt swiadoma dogomanskich zwyczajow niesmialo pytam gdzie bedzie teraz watek Fionki bo chce czasem jkaies fotki wkleic a co z czarnym maluchem?[/quote] To będzie cały czas ten sam wątek, tylko będzie przeniesiony do "już w nowym domu" .:loveu: Oczywiście będziemy się cieszyć z wszelkich wieści o Fionce. :multi: Quote
Czaka Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Panca napisz proszę chociaż kilka słów o Fionce. Quote
sacred PIRANHA Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 a wlasnie...bylas w kinie z Lucja to gadaj co sie dowiedzialas o fionce:) mialas foty zrobic:P Quote
Panca Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 wiedzialam ze Lidka bedzie zdjecia chciala:eviltong:no wiec nie bylam po kinie u Lucji wiec zdjec nie robilam.Myslalam ze w ta niedziele wpadne do nich ale moj aparat zaswirowal i jest w naprawie,Zatem jak go odbiore next week to wpadne do Lucji i Michala na sesyjke;-) wiem ze Fionka baaardzo lubi kapcie zjadac:diabloti:a po za tym oczywiscie jest cudowna....wiecej napisze po wizytacji:razz:a tak w ogole jesli o kinie mowa to polecam libanski film "Karmel" Quote
Czaka Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Kilka dni temu rozmawiałam z Łucją, która mówiła, że jest zadowolona z Fionki i że wszystko jest ok. :lol: Panca bardzo proszę napisz coś więcej. :cool3: Quote
Panca Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 napisze napisze - jutro odbieram moj aparat z naprawy to na dniach pojde do moich kochanych sasiadek:lol:i zaraportuje natychmiast:evil_lol: Quote
Czaka Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 I co, byłaś już w gościach? :cool3: Quote
Panca Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 no nie bylam bo wyobraz sobie ze moj aparat reperowany w Canonie - tak autoryzowany serwis juz po raz drugi sie posul:angryy:wczoraj zrobilam zdjecia mojemu tymczasowemu szkieletowatemu wyzelkowi a dzis juz dooopa:angryy::angryy:jutro wioze aparat po raz 3:mad::mad:i mam nadzieje ze najdalejw srode pojde do Lucji a wiesz ze moj Szczota vel Fryzjer zyje????zabieram go od Was z Zamoscia:multi: Quote
Czaka Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Czytałam, dobrze, że się znalazł! :loveu: Quote
Panca Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 swoje wyryczalam przez niego to jak moge go nie zabrac???:diabloti: Quote
Czaka Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Faktycznie słodziaczek z niego! :loveu: Quote
Recommended Posts