sacred PIRANHA Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='Romek-Zamość']Podrzuć jakieś zdjęcie :cool3: prosze bardzo...mały off dla tych nie zorientowanych...to moje i nie do oddania:evil_lol::diabloti: Quote
Czaka Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Śliczności!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Czaka Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 A jutro wraca z Francji Łucja z rodziną, czekamy na telefon :loveu: Quote
BIANKA1 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Romek-Zamość napisał(a):A jutro wraca z Francji Łucja z rodziną, czekamy na telefon :loveu: Czyli maluch jedzie do domku :lol: Quote
sacred PIRANHA Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Romek-Zamość napisał(a):A jutro wraca z Francji Łucja z rodziną, czekamy na telefon :loveu: ja tez czekam z niecierpliwoscia:) BIANKA1 napisał(a):Czyli maluch jedzie do domku :lol: miejmy nadzieje ze tak:) Quote
Czaka Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Dzwoniła Łucja, mówiła , że już nie może doczekać się Fionki. Pod koniec tygodnia Fionka jedzie do swojego domku!!! :multi::multi::multi: Quote
Panca Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 obiecuje ze zaraz w niedziele (jesli ni eprzyjada pozno) do nich pojde,zrobie fotki Fionki i wkleje na dogo:evil_lol:w koncu to moja pierwsza adopcja:cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Panca napisał(a):w koncu to moja pierwsza adopcja:cool3: i jak sie z tym czujesz? hehe to nie twoja adopcja, ty bylas posrednikiem:eviltong: zobaczysz jak bedzie przy wydawaniu tego tymczasu co ma byc u ciebie....to dopiero bedzie przezycie...tymbardziej, ze pierwszy tymczas w zyciu:) Quote
BIANKA1 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 agusiazet napisał(a):Asiu, nie smutno Wam?Zawsze jest smutno . Quote
agusiazet Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 BIANKA1 napisał(a):Zawsze jest smutno . Tak, zawsze jest, tylko raz mniej, a raz więcej!!! Quote
sacred PIRANHA Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 miejmy nadzieje, ze teraz Romkowie sobie przynajmniej troche odpoczna od tymczasow... Quote
Czaka Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Niki-lidka napisał(a):miejmy nadzieje, ze teraz Romkowie sobie przynajmniej troche odpoczna od tymczasow... Oj tak, tak ! Prosimy o przerwę:roll: Quote
Czaka Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 agusiazet napisał(a):Asiu, nie smutno Wam? Nie jest mi smutno, cieszę się bo wierzę, że Fionka jedzie do bardzo dobrego domu. Ja nie mogę jej sobie zostawić, a Łucja jest bardzo sympatyczną dziewczyną. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Jutro rano jedziemy z Fionką na spotkanie z jej nową rodzinką. Quote
sacred PIRANHA Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Witam! z transportem kotka nic nie ruszylo, nie udalo im sie go wyciagnac wczesniej ze schronu wiec jedziecie tylko z Fionka:) Quote
Panca Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 juz sie nie moge doczekac kiedy zobacze sasiadke Fione:cool3: Quote
Czaka Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Panca napisał(a):juz sie nie moge doczekac kiedy zobacze sasiadke Fione:cool3: Zobaczymy co napiszesz za tydzień o sąsiadce Fionce :diabloti: Wczoraj był u nas sąsiad zza płotu , bo szukał swojego kapcia. Wczoraj byliśmy zdziwieni o co mu chodzi, ale dzisiaj przyłapaliśmy Fionkę z jego butem:oops: :evil_lol: Quote
malagos Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Moze sobie gromadzi wyprawke? Kiedys mój pies przyniósł spodnie sasiada, spadły ze sznura po praniu :cool3: Quote
Czaka Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 A Fionka mieszka już w swoim nowym domku!!! :loveu: Quote
BIANKA1 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Romek-Zamość napisał(a):A Fionka mieszka już w swoim nowym domku!!! :loveu:Wszystkiego dobrego Fionko :loveu: Quote
Panca Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 wlasnie wyslalam smsa do Lucji...jak tylko odpisze to biegne do Fiony i wysle wam zdjecia z nowego domu Quote
Czaka Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Czekamy z niecierpliwością ! :cool3: Quote
Panca Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 no to wlasnie w tym momencie wychodze do Lucji zdam relacje potem - moze pykne fotke:p Quote
Panca Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 przepraszam ze dzis nie napisze (tu bylo jeszcze przed chwila zdjecie Fiony ,ale okazalo sie ze duze wiec je wycielam) o moim spotkaniu z Fiona bo jestem nbardzo zmeczona i pozno sie zrobilo ale jutro obiecuje pelna relacje.Dobranoc nocnym markom:eviltong: Quote
Recommended Posts