Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie miałam przyjemności poznać tego przystojniaka :shake:
W tej chwili totalnie nie mam czasu na odwiedzanie schronu, poza tym każda moja wizyta w schronie kończyła się zabraniem jakiegoś zabiedzonego futrzaka , teraz nie mogę sobie na to pozwolić. :oops:

Posted

no a juz myslalam ze go wezmiesz na tymczas;)zanim ja przyjade do Zamoscia...
a Fiona zjada sciany :evil_lol:wapna jej brakuje ale wszystko pod kontrola
jeszcze jej nie widzialam ale na pewno w tym tygodniu pojde jak aparat odzyskam:mad:

Posted

no nie bylam ale spotkalam przypadkowo na spacerze:cool3:zdjec nie zrobilam ale moze jak w sobote sie umowie na spacer to zrobie
powiem tak:Fiona duzo nie urosla wiec prawdopodobnie nie bedzie duzym psem.Po za tym wszystko u niej dobrze:eviltong:

Posted

spotykam Fione codziennie na naszym psim skwerku rano..poprosilam Michala zeby mi podeslal mailem jej zdjecia to Wam wysle.Niestety bedzie to dopiero po 6 marca gdyz pojutrze wyjezdzam do Hong Kongu
Fiona miala przygode,mianowicie przestraszyla sie jakichs psow i uciekla Michalowi,przez ruchliwa ulice prosto do domu..on byl zrozpaczony bo chodzil szukal w okolicy i jak wracal to ja spotkal pod domem cala i zdrowa ale powiem tak:ta jej przeprawa przez Madalinskiego mogla skonczyc sie tragicznie.na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo
jutro przekazuje mojego tymczasowicza Dubla i serce mi peka:placz:

• 3 weeks later...
Posted

Asiu pamietam o sesji ale mam teraz taki nawal pracy ze jak wracam do domu to jestem warzywem:roll: i na dodatek mamy teraz zime zamiast wiosny...obiecuje ze jak tylko zobie sesje to natychmiast wkleje jej efekt na dogo
tymczasem pozdrawiam swiatecznie;)

• 2 weeks later...
Posted

mam takie jedno zdjecie Fiony,ktore dostalam od Michala.Nasze psy mimo bliskiego sasiedztwa jeszcze sie nie poznaly :oops: ale ide dzis na jego urodziny to sie pewnie jakos umowimy jak pogoda w koncu stanie sie wiosenna
[IMG]http://img146.imageshack.us/img146/7851/fionagv4.jpg[/IMG]

Posted

nie widzialam jej od miesiaca i pewnie cos urosla ale duza to ona rczej nie bedzie
moze jakos w tym tygodniu jesli pogoda bedzie taka piekna jak dzis umowie sie z Lucja na spacer z psami to zrobie aktualne fotki:diabloti:

• 1 month later...
Posted

ano zycie pedzi,kazdy zalatany i wciaz nie ma sposobnosci zrobic ta obiecana sesje:roll:ale Fiona spotkala Fryzia na spacerze przypadkiem i coz to bylo za szalenstwo:ganianina na calego!bo Fryz chyba chc odrobic te lata w schronie i zachowuje sie jak szczeniak:evil_lol:dlatego Fionka jest dla niego swietna kompanka do zabaw.Aha Fiona nie wyrosla na duzego psa - kochana jest tez bardzo:)