Czaka Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Właśnie rozmawiałam z Łucją! :lol: Tak jak mówiła Panca, TZ- Łucji i ona zdecydowali się na Fionkę. :loveu: Teraz jadą na święta, a na początku stycznia mają zabrać Fionkę do siebie. :multi: Quote
BIANKA1 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Super . Dzisiaj taki wspaniały dzień . Do domu poszła Sisi . Puńka i Bułeczka do DT Fionka niedługo też będzie w domu . I moja pralka działa :multi::multi::multi: Quote
Czaka Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Tylko Panca martwi się, bo jej Franio poszedł do innego domku. :-( A może właśnie tak miało być, a na Ciebie czeka jakaś inna bidulka. :cool3: Quote
BIANKA1 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Romek-Zamość napisał(a):Tylko Panca martwi się, bo jej Franio poszedł do innego domku. :-( A może właśnie tak miało być, a na Ciebie czeka jakaś inna bidulka. :cool3: Wiem , czytałam :cool1: Quote
sacred PIRANHA Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 na to wyglada, ze panca nie wezmie zadnego:( niestety... przykre, ale ja nic nie poradze....nie moge dawac ludziom wszytskich informacji o psach ktorych oni oczekuja, to nie jest mozliwe...teraz wszyscy (no moze nie wszyscy ale sporo pw dostalam) mnie winią... super:(:(:( Quote
AZ-IWONA Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Głowa do góry ;) nie jest tak źle :razz: Quote
Panca Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 psa mi sprzatnal ktos sprzed nosa a drugi prawdopodobnie nie doczekal:-(:-(:-(:-(:-(:-( i ja teraz ma sie usmiechac???wezme psa na pewno ale dzis jestem w szoku i zalana lzami...nie moglam przed styczniem a teraz po ptakach....obwiniam sie ze Szczota ktory spowodowal ze podjelam decyzje co do psa tez nie doczekal..moj odszedl mi w wakcje na rekach i kolejny cios dostalam 5 miesiecy pozniej....jest mi z tym strasznie i siwadomosc niemocy mnie dobija..dzwonilam do schroniska ale tam nawet nie wiedza co maja to jak moglam go sobie zaklepac?????a jak Lidka dzis pojechala to wrocila z takimi wiesciami dla mnie ze zamarlam...:-(:-(:-(:-(:-(:-(i najpierw pomyslam"to sie nie dzieje" ale sie stalo..... Quote
supergoga Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Panca - to co piszesz brzmi jak horror. Co się stało? Asiu, Romku, super, że Finkce się udało. U nas niestety 2 sunie już 2 m-ce siedzą w tymczasie, który im się już bardzo kurczy, a trzecia wraca domnie z adopcji. Ręce mi opadają. Quote
Czaka Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Zobaczysz Gosiu, że Twoje szczeniory też znajdą super domki, nie może być inaczej. ;) Quote
Czaka Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 :tree1:[FONT=System]Z okazji Świąt Bożego Narodzenia wszystkim dogomaniakom życzymy wielu głębokich i radosnych przeżyć, wewnętrznego spokoju, wytrwałości , radości , spełnienia wszystkich marzeń oraz wszelkiej pomyślności :tree1:[/FONT] Quote
AZ-IWONA Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 :x-mas: Piękne dzięki za życzenia :santagri::tree1: Quote
Panca Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Michal i Lucja poprosili abym im wyslala mailem zdjecia Fiony:lol:chyba sie chca pochwalic rodzinie we Wloszech:cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 a kiedy fionka do domku jedzie? Quote
Fusica Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Maleńka jedzie do domku po nowym roku. Trzymamy kciuki za szczęśliwy domek suni. Quote
sacred PIRANHA Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 hejka...mam prosbe...(mam nadzieje, ze Asia mi wybaczy offa na watku Fionki) musze jakos odebrac jak najszybciej transporterek z warszawy...kombinowalam z transportem, ale nie wypalilo...wiec bede zmuszona wyslac go busem do zamoscia (jest duzy ale skladany)...i teraz szukam osoby, ktora odbierze transporterek od tej pani i wpakuje go w busa...chetnej zmotoryzowanej osoby z warszawy... Quote
Fusica Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Jak szybko musisz mieć ten transporterek??? Ja jestem w wawie tylko do jutra, potem jadę na urlop i wracam za tydzień. Czy wtedy może być??? Quote
Wilejkaros Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Jestem chora, straciłam głos i okres Święta-Nowy Rok spędzam w łóżku. Jak wyzdrowieję i będzie to szybciej niż ciotka Fusica wróci z urlopu, to też się zgłaszam. Kasiula, wysyłam Ci PW. Quote
Czaka Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Panca napisał(a):Michal i Lucja poprosili abym im wyslala mailem zdjecia Fiony:lol:chyba sie chca pochwalic rodzinie we Wloszech:cool3: A ja myślałam , że oni pojechali do Francji. :oops: Wcale im się nie dziwię, że chcą się pochwalić, przecież jest kim !!! :evil_lol: Quote
Panca Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 szczerze?chyba masz racje:oops:raczej Francja...zakrecona jestem... Lidka chyba nici z transportu...nie dzwonisz , nie piszesz a ja w amoku sie pakuje - ciekawe czego zapomnie;) Quote
sacred PIRANHA Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Panca napisał(a): Lidka chyba nici z transportu...nie dzwonisz , nie piszesz a ja w amoku sie pakuje - ciekawe czego zapomnie;) odezwe sie na gg do ciebie:lol: Quote
Panca Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 a nie macie kogos w zamosciu kto by karmelka przygarnal? jakos dobrze u was wyzlowate ida:cool3:on wprawdzie pointerowaty ale tez mysliwski.. tak gwoli przypomnienia... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75529&page=25 no i jest jeszcze Poker... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77339 wiem wiem to watek Fiony ale staram sie jak moge zeby tym psiakom pomoc... Quote
Czaka Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Fiona mówiła mi ,że się nie gniewa ;). Ja niestety odpadam. Po pierwsze jestem zapsiona , a po drugie jak Fionka pojedzie do Łucji, to muszę troszkę odpocząć. :roll: Quote
sacred PIRANHA Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Romek-Zamość napisał(a):Po pierwsze jestem zapsiona , a po drugie jak Fionka pojedzie do Łucji, to muszę troszkę odpocząć. :roll: zobaczymy, czy opatrzność da Wam odpoczac:roll: a ja dostalam na gwiazdke prezent...wymarzonego czarnego labradorka...ma 3 miesiace i mam przy nim zajecia jak przy dziecku....24 godziny na dobe...paranoja, juz zapomnialam jak to jest:shake: potrzebny mi na gwalt transporterek lub klatka domowa:placz: Quote
Czaka Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Fiona właśnie wymienia swoje uzębienie! :lol: Quote
Czaka Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Niki-lidka napisał(a):zobaczymy, czy opatrzność da Wam odpoczac:roll: a ja dostalam na gwiazdke prezent...wymarzonego czarnego labradorka...ma 3 miesiace i mam przy nim zajecia jak przy dziecku....24 godziny na dobe...paranoja, juz zapomnialam jak to jest:shake: potrzebny mi na gwalt transporterek lub klatka domowa:placz: Podrzuć jakieś zdjęcie :cool3: Quote
Recommended Posts