Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie rozmawiałam z Łucją! :lol: Tak jak mówiła Panca, TZ- Łucji i ona zdecydowali się na Fionkę. :loveu:
Teraz jadą na święta, a na początku stycznia mają zabrać Fionkę do siebie. :multi:

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tylko Panca martwi się, bo jej Franio poszedł do innego domku. :-( A może właśnie tak miało być, a na Ciebie czeka jakaś inna bidulka. :cool3:

Posted

Romek-Zamość napisał(a):
Tylko Panca martwi się, bo jej Franio poszedł do innego domku. :-( A może właśnie tak miało być, a na Ciebie czeka jakaś inna bidulka. :cool3:

Wiem , czytałam :cool1:

Posted

na to wyglada, ze panca nie wezmie zadnego:(
niestety...
przykre, ale ja nic nie poradze....nie moge dawac ludziom wszytskich informacji o psach ktorych oni oczekuja, to nie jest mozliwe...teraz wszyscy (no moze nie wszyscy ale sporo pw dostalam) mnie winią...
super:(:(:(

Posted

psa mi sprzatnal ktos sprzed nosa a drugi prawdopodobnie nie doczekal:-(:-(:-(:-(:-(:-( i ja teraz ma sie usmiechac???wezme psa na pewno ale dzis jestem w szoku i zalana lzami...nie moglam przed styczniem a teraz po ptakach....obwiniam sie ze Szczota ktory spowodowal ze podjelam decyzje co do psa tez nie doczekal..moj odszedl mi w wakcje na rekach i kolejny cios dostalam 5 miesiecy pozniej....jest mi z tym strasznie i siwadomosc niemocy mnie dobija..dzwonilam do schroniska ale tam nawet nie wiedza co maja to jak moglam go sobie zaklepac?????a jak Lidka dzis pojechala to wrocila z takimi wiesciami dla mnie ze zamarlam...:-(:-(:-(:-(:-(:-(i najpierw pomyslam"to sie nie dzieje" ale sie stalo.....

Posted

Panca - to co piszesz brzmi jak horror. Co się stało?

Asiu, Romku, super, że Finkce się udało.
U nas niestety 2 sunie już 2 m-ce siedzą w tymczasie, który im się już bardzo kurczy, a trzecia wraca domnie z adopcji.
Ręce mi opadają.

Posted

:tree1:[FONT=System]Z okazji Świąt Bożego Narodzenia wszystkim dogomaniakom życzymy wielu głębokich i radosnych przeżyć, wewnętrznego spokoju, wytrwałości , radości , spełnienia wszystkich marzeń oraz wszelkiej pomyślności :tree1:[/FONT]

Posted

hejka...mam prosbe...(mam nadzieje, ze Asia mi wybaczy offa na watku Fionki)
musze jakos odebrac jak najszybciej transporterek z warszawy...kombinowalam z transportem, ale nie wypalilo...wiec bede zmuszona wyslac go busem do zamoscia (jest duzy ale skladany)...i teraz szukam osoby, ktora odbierze transporterek od tej pani i wpakuje go w busa...chetnej zmotoryzowanej osoby z warszawy...

Posted

Jestem chora, straciłam głos i okres Święta-Nowy Rok spędzam w łóżku. Jak wyzdrowieję i będzie to szybciej niż ciotka Fusica wróci z urlopu, to też się zgłaszam. Kasiula, wysyłam Ci PW.

Posted

Panca napisał(a):
Michal i Lucja poprosili abym im wyslala mailem zdjecia Fiony:lol:chyba sie chca pochwalic rodzinie we Wloszech:cool3:

A ja myślałam , że oni pojechali do Francji. :oops:
Wcale im się nie dziwię, że chcą się pochwalić, przecież jest kim !!! :evil_lol:

Posted

szczerze?chyba masz racje:oops:raczej Francja...zakrecona jestem...
Lidka chyba nici z transportu...nie dzwonisz , nie piszesz a ja w amoku sie pakuje - ciekawe czego zapomnie;)

Posted

Fiona mówiła mi ,że się nie gniewa ;). Ja niestety odpadam. Po pierwsze jestem zapsiona , a po drugie jak Fionka pojedzie do Łucji, to muszę troszkę odpocząć. :roll:

Posted

Romek-Zamość napisał(a):
Po pierwsze jestem zapsiona , a po drugie jak Fionka pojedzie do Łucji, to muszę troszkę odpocząć. :roll:

zobaczymy, czy opatrzność da Wam odpoczac:roll:
a ja dostalam na gwiazdke prezent...wymarzonego czarnego labradorka...ma 3 miesiace i mam przy nim zajecia jak przy dziecku....24 godziny na dobe...paranoja, juz zapomnialam jak to jest:shake:
potrzebny mi na gwalt transporterek lub klatka domowa:placz:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
zobaczymy, czy opatrzność da Wam odpoczac:roll:
a ja dostalam na gwiazdke prezent...wymarzonego czarnego labradorka...ma 3 miesiace i mam przy nim zajecia jak przy dziecku....24 godziny na dobe...paranoja, juz zapomnialam jak to jest:shake:
potrzebny mi na gwalt transporterek lub klatka domowa:placz:

Podrzuć jakieś zdjęcie :cool3: