Panca Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 mowilam ze to kochana dziewczyna o bardzo dobrym sercu (na maxa sie ucieszylam jak zadzwonila i powiedziala ze Fiona to jej przenaczenie).Postaram sie takze urabiac jej meza bo jutro wieczorem na pewno sie spotkamy na "sledziku" a wiadomo ze na takich spotkanaich perswazja latwiejsza:evil_lol:wezma ja mowie wam!Fiona rosnie jak na drozdzach i pieknieje w oczach:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 BIANKA1 napisał(a):Czyli znowu nic nie robię , tylko trzymam kciuki :lol: ja to juz od trzymania kciukow mam problemy z wykonywaniem najprostszych czynnosci, nawet moj pies musi luzem biegac bo nie mam jak trzymac smyczy...on nie narzeka:cool3: Quote
Czaka Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 [SIZE=3]Trzymajcie kciuki kobitki, bo ważą się losy Fionki. :roll:A Ty Panca masz jutro pole do działania. :cool3: Przepraszam dlaczego nikt nie podziwia lśniącego futerka Fionki. :mad::diabloti: Quote
BIANKA1 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Ja nie podziwiam , bo zdjęcia małe , a ja ślepa :cool1: Quote
sacred PIRANHA Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Romek-Zamość napisał(a):[SIZE=3]Trzymajcie kciuki kobitki, bo ważą się losy Fionki. :roll:A Ty Panca masz jutro pole do działania. :cool3: Przepraszam dlaczego nikt nie podziwia lśniącego futerka Fionki. :mad::diabloti: wlasnie mialam pisac, ze ona lsni:cool3:...ale tak sobie pomyslalam, moze lsni tylko tak na fotkach:eviltong::eviltong::eviltong: a tak powaznie to ona jest po prostu piekna, ma bardzio ladne nietypowe umaszczenie a poza tym to szczenior wiec wszystkiego ją mozna nauczyc...ale nie taki malusi szczenior ktory bedzie sikal pod siebie jeszcze pol roku...po prostu pies idealny:cool3::cool3::cool3: Quote
Panca Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 wierze w swoja sile w tym wypadku.Musi sie udac: we dwie z Lucja przekonamy Michala ze to sunia jedna na milion:cool3:ona rzeczywiscie ma to umaszczenie nietypowe ze tylk jej robic sesje zdjeciowe:crazyeye::p Quote
Panca Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 nurtuje mnie jak to mozliwe ze ona na tym ostatnim zdjeciu taka naprezona i podejrzanie spokojnie siedzi - czyzby czekala na jakis smakolyk?:eviltong: Quote
Czaka Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Panca napisał(a):nurtuje mnie jak to mozliwe ze ona na tym ostatnim zdjeciu taka naprezona i podejrzanie spokojnie siedzi - czyzby czekala na jakis smakolyk?:eviltong: Dokładnie tak było :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 juz sie nie moge doczekac decyzji...no zaraz mnie rozsadzi...zawsze mi mowili ze jestem malo cierpliwa:):):) Quote
Czaka Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Jak tylko zadzwoni Łucja, to zaraz Wam napiszę :roll: Quote
BIANKA1 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Romek-Zamość napisał(a):Jak tylko zadzwoni Łucja, to zaraz Wam napiszę :roll: Czekam , choć też nie lubię czekania :cool3: Quote
Panca Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 wyslalam wczoraj Lidce smsa ze udalo nam sie urobic TZ Lucji:multi::multi::multi::multi::multi:a wrecz on sam mnie wypytywal:"czy na pewno sunia jest dla nas zaklepana, bo jesli by ja ktos inny zabral to Lucji by peklo serce"chyba nie macie juz watpliowosci, gdzie Fiona bedzie w styczniu?:cool3::cool3: Quote
agusiazet Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Brawo, Fionce zatem szykuje się kochający domek!!! Żeby tylko Romki nie dostali pod choinkę kolejnego podrzutka, bo coś ostatnio mają takie szczęście:) Asiu, aukcji z Allegro nie ściągam, bo może ktoś fajny się trafi i weźmie pieska ze schroniska!!! Quote
Czaka Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Panca napisał(a):wyslalam wczoraj Lidce smsa ze udalo nam sie urobic TZ Lucji:multi::multi::multi::multi::multi:a wrecz on sam mnie wypytywal:"czy na pewno sunia jest dla nas zaklepana, bo jesli by ja ktos inny zabral to Lucji by peklo serce"chyba nie macie juz watpliowosci, gdzie Fiona bedzie w styczniu?:cool3::cool3: Bardzo się cieszę z takiego obrotu sprawy i z jeszcze większym utęsknieniem czekam na telefon od Łucji. :lol: Quote
Czaka Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 agusiazet napisał(a):Brawo, Fionce zatem szykuje się kochający domek!!! Żeby tylko Romki nie dostali pod choinkę kolejnego podrzutka, bo coś ostatnio mają takie szczęście:) Asiu, aukcji z Allegro nie ściągam, bo może ktoś fajny się trafi i weźmie pieska ze schroniska!!! Błagam Cię Aga nie kracz !!! :mad::diabloti: Nam też należy się trochę spokoju, pamiętasz jak po Zadrze napisałam, że już koniec z tymczasami ? :evil_lol: Quote
AZ-IWONA Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Asieńko ale Ty masz taaakie duże serduszko:iloveyou:, ktore przyciąga wszystkie bidy z okolicy :buzi: Quote
sacred PIRANHA Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Romek-Zamość napisał(a): Nam też należy się trochę spokoju, pamiętasz jak po Zadrze napisałam, że już koniec z tymczasami ? :evil_lol: noooo hihihi i najpierw Pestka, ktora wyladowala u mnie a zaraz potem Fionka...jakby sie w kolejce do Was ustawialy:diabloti: Quote
Czaka Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Niki-lidka napisał(a):noooo hihihi i najpierw Pestka, ktora wyladowala u mnie a zaraz potem Fionka...jakby sie w kolejce do Was ustawialy:diabloti: Nie zapominaj o Bajce :evil_lol: A przed Bajką była jeszcze koleżanka Pestki, razem mieszkały. Tylko Pestka stała na łańcuchu, a ta druga sprytnie podkopała się do nas Quote
Czaka Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Niestety nic ciekawego Wam nie napiszę, bo Łucja nie odezwała się i pewnie już dzisiaj nie zadzwoni :shake: Quote
agusiazet Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 A ja Wam napiszę, że Fionka ma 1 obserwatora na Allegro!!! Quote
sacred PIRANHA Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Romek-Zamość napisał(a):Nie zapominaj o Bajce :evil_lol: A przed Bajką była jeszcze koleżanka Pestki, razem mieszkały. Tylko Pestka stała na łańcuchu, a ta druga sprytnie podkopała się do nas a no tak:evil_lol: ale to tylko zwieksza wasze prawdopodobientswo ze znow zostaniecie opiekunami...zmienilo sie tylko to, ze kiedys wy o tym decyzdowaliscie...teraz one same do was przychodza:eviltong: Romek-Zamość napisał(a):Niestety nic ciekawego Wam nie napiszę, bo Łucja nie odezwała się i pewnie już dzisiaj nie zadzwoni :shake: rozmawialam z Iwona na gg...ma przekazac Łucji, zeby zadzwonila bo prawdopodobnie mysli, ze skoro panca juz zaklepala małą to jest jasne ze ją biorą...poczekajmy cierpliwie do jutra...teraz one obydwie jedzą śledzika...ciekawe co piją??:diabloti: Quote
Czaka Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze :roll: Quote
Panca Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 no troche sie wypilo "plynow":razz:Lucja,tak jak myslalam,nie dzwonila bo byla spokojna ze wszystko jest jasne,po za tym pracowala.jutro Asia odbierze telefon z zapewnieniem, ze Fionka jedzie do Wawy z wyzlakiem:loveu: Quote
Recommended Posts